KESE VAR AMA BEBEK YOK DEDİ

İlk kontrolümde sadece hormon takibimi yapan doktora gitmiştim o bebek yok vs demişti ne ultrasonu göstermişti ne bişeyi. O gün tövbe ettik zaten. 20-22 haftadırda özelde yapılıyor kontrolüm.
En iyisini yapıyorsunuz ben bugün resmen sinir oldum ne adamakıllı derdimi anlatabildim ne bir şey yani tek sevindiğim şey bebeğimi görmüş olması ve kalp atışını da görmüş olması hani ekranı bile bana doğru çevirmedi doğru düzgün böyle s**** saçma hareketler bilmiyorum ya nasıl doktor oluyor böyleleri gerçekten şaşırıyorum eşimi de almadı içeri tamam hadi bazen devlet hastanesinde yasak ama bence bu da çok saçma sonuçta o benim eşim yani ben oraya muayeneye giriyorsam benim eşimin de gelmesi gerekiyor ben ama özelde olsaydı o doktor o kadar iyi olurdu ki kendisi de daha önce özelde çalışmış bir doktor neden bu devlet ve özel ayrımı oluyor bu doktorlar arasında anlamıyorum kalp atışını dinlettirmedi iki kere üst üste sordum böyle tavırla cevap verdi resmini istedim bu makine resim basmıyor dedi nasıl basmaz ya yani ben de yandan böyle baktığımda bebeğimi gördüm o yüzden içim rahat ayın 30'una tekrardan başka bir doktora randevu aldım o zaman birazcık daha büyür daha net duyarız var çok şükür yani ama stres ettikten sonra doktor insan sevinemiyorum bile

İmkanınız varsa araştırıp özele gidin. Biz sürekli olarak ordayız tek doktorla ilerliyoruz girdiğimizde hemen hemen yarım saate yakın içerdeyiz. Yüzünü gösterdiğinde daha uzun süre kalıyoruz doktor incelememiz izlememiz için fırsat veriyor. Buda doktorumun yarım saat uğraşıp yakaladığıı pozu

Eklentiler

• IMG_0496.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 23
Oyyy maşallah sübhanallah bal yanak ya Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynen öyle haklısınız

Kızlar bugün gittim tekrardan acilde. Giriş yaparak kendi doktoruma bebeği kendim de gördüm herşey çok güzeldi işte bebeğim çok şükür

Eklentiler

• IMG_20250515_112822.webp
    36 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…