- 8 Nisan 2024
- 484
- 121
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
İnşallah canım benim Allah razı olsun ogleden sonra randevum bakalım ne diyecekAllah’ın izniyle çok güzel haberler alırsınız haberdar edin
5+1 de bebek görünmez zaten beni 6+4gun olunca gel dedi o nasıl bir doktormusSelam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim doktor kese var ama bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi keseye göre 5+1'miş ama son adet tarihim 14 Mart'ta muhtemelen geç döllenme olmuş yani canım sıkılmadı değil kese gayet iyi güzel yolk saç görünüyor ama şu an bebeği göremedim dedi ama sanki köşede ben görüyorum gibi sizce de öyle değil mi uzun bakmadı biraz daha uzun baksaydı belki görebilirdi karından baktı bu arada eşim de başka bir doktora randevu al dedi haftaya çarşamba başka bir doktor için randevu aldım bakalım siz de bir bakar mısınız kızlar normal mi bu ikinci resimde eklediğim kırmızı çizgi alan içerisinde sanki var olarak görüyorum sizce de öyle değil mi
Güzel haberlerini bekliyorumİnşallah canım benim Allah razı olsun ogleden sonra randevum bakalım ne diyecek
N’aptınızİnşallah canım benim Allah razı olsun ogleden sonra randevum bakalım ne diyecek
Vallahi anlamadım iste bende canım şuan doktordayim birazdan girecegim5+1 de bebek görünmez zaten beni 6+4gun olunca gel dedi o nasıl bir doktormus
Aynen öyle bakalım ne diyecek birazdanN’aptınızbenim de sata göre 1.5 hafta geride çıktı ultrasonda bence bu normal bir durum, 4 hafta 5 günlük çıktı kese göründü ama bebek küçük olunca görünmemesi normal doktorum hiç stres yaratmadı bende görünmüyor falan demedi, haftaya gelin kalp atışına bakalım dedi , biraz daha tecrübeli doktorlar daha rahat oluyor sanırım , içinizi ferah tutun umarım güzelce ilerliyordur gelişimi
Güzel haberlerinizi bekliyoruzAynen öyle bakalım ne diyecek birazdan
Evet çok şükür bebek göründü kalp atışı da var 6+1Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ayyy çok güzel çok mutlu oldum geç döllenme olmuş o zaman eheheEve
Evet çok şükür bebek göründü kalp atışı da var 6+1
Aynen canım öyle olmuşAyyy çok güzel çok mutlu oldum geç döllenme olmuş o zaman ehehe
Bende dün kalp atışlarını gördüm ekrandan doktor dinletmedi ama ekrandan gösterdiAynen canım öyle olmuş
Aynen benimde öyle oldu canımBende dün kalp atışlarını gördüm ekrandan doktor dinletmedi ama ekrandan gösterdi
ben şu an 5 hafta 3 günlüğüm, 2 gün sonra randevum var gözükür mü acaba keseEve
Evet çok şükür bebek göründü kalp atışı da var 6+1
Kızlar hepinizin gebeliğini tebrik ederim sağlıklı bebekler dogumlar dilerimBende dün kalp atışlarını gördüm ekrandan doktor dinletmedi ama ekrandan gösterdi
Benim bir kürtajım oldu aşkım 2. Gebeliğim bu hormon testi verdin miKızlar hepinizin gebeliğini tebrik ederim sağlıklı bebekler dogumlar dilerimnasıl gebe kaldınız ben bir türlü hamile olamıyorum duanıza ihtiyacım var
Ecet hatta bebeği de görebilirsiniz benceben şu an 5 hafta 3 günlüğüm, 2 gün sonra randevum var gözükür mü acaba kese
Hormon testi rahim filmi amh ve eşime de bakıldı 10 ay oldu korunmayı bırakalı ama 7 ayinda denedik tam 10 aydır deniyoruz diyemem bu ay çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı çok stresliyimBenim bir kürtajım oldu aşkım 2. Gebeliğim bu hormon testi verdin mi
Teşekkür ederim aşkım benim adetin 21. Günü Progesteron testi ver bakalım yumurtan çatlamış mı baksınlarHormon testi rahim filmi amh ve eşime de bakıldı 10 ay oldu korunmayı bırakalı ama 7 ayinda denedik tam 10 aydır deniyoruz diyemem bu ay çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı çok stresliyimkaybın için çok üzgünüm balım bu yavruna sağ Salim kavuş inşallah
Tamam bu ay bir de öyle deneyeceğim inositol kullanıpTeşekkür ederim aşkım benim adetin 21. Günü Progesteron testi ver bakalım yumurtan çatlamış mı baksınlar
Evet öyle dene kuzum bakalımTamam bu ay bir de öyle deneyeceğim inositol kullanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?