KESE VAR AMA BEBEK YOK DEDİ

Evet öyle dene kuzum bakalım
Peki ya geç yumurtluyorsam yani aslında normalde önceden ben hep anlardım akıntıdan ama 2 aydır hiç olmuyor bence yumurtam catlamiyro . Çatlatma iğnesini yaptığında da doktorum çok geç yaptı bence yumurtalarım 25-27 mm olmuştu

Ovulasyon testi kullanıyor musun

Senden 10 kilo daha fazlayım ama bu ay sağlıklı beslenip inositol ve ovulasyon testiyle yeniden deneyeceğim , inşallah sonraki ay ben de buraya ultrason teslimi atabilirim
Atarsın canım benim niye atamayasın, gebelik diyetine başlamak istiyorum bende 2 3 kilo versem 1 ayda yeter

Birazcık yürüyüş sağlıklı beslenme 1 ay sonra kurtulursun diyene bak sanki kendim yapabiliyormuşum gibi
Haftaya randevum var ondan sonra başlarım yürüyüşe doktora da sorarım hem belim kasıklarım ağrıyor ya arada baş dönmesi oluyor hiç ev işi yapasım gelmiyor

Tekrar gittiniz mi görüştünüz mü bilmiyorum ancak benim gebeliğimde geç döllenme.
Bende 6.haftada kontrole gittiğimde kese var bebek yok dediler ua geç döllenme yada boş gebelik dediler. 1 hafta sonra özele gittim ki cihaz farkı gerçekten önemli. Doktor kese var bebek var kalp atışı var dedi. Sadece olduğundan küçük oluyor ama ileriki haftalarda yakalıyor kendisini. Benimki 15-16.haftalarda yakalamaya başladı. Normalde 3 kasımdı reglim geç döllenmeyle 11 kasıma çektiler şuanda tekrar 5 kasıma uyumlu. Haftasını yakaladı yani. İçinizi rahat tutun

Bugün gittim canım bebek göründü kalp atışı var dedi ama dinletmedi ultrason kağıdı bile vermedi üstüne tekrar sordum evet var bebek te kalp atışı da dedi şükür ettim yinede bende görüm bebeği evet ama çok açık pembe akıntım var şuan inşallah kötü değildir benim 6 +1 dedi

Devlet kontrolüne gitmediğim için hiç bilmiyorum. Özelde karşılaşmadım bu tip şeyler açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…