- 8 Nisan 2024
- 484
- 121
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Canım ben 30 kilo verdikten sonra gebe kaldım kendiliginden oldu bişey kullanmadım bitanemm en yakın zamanda nasıp olur sanada inşaallahTamam bu ay bir de öyle deneyeceğim inositol kullanıp
Peki ya geç yumurtluyorsam yani aslında normalde önceden ben hep anlardım akıntıdan ama 2 aydır hiç olmuyor bence yumurtam catlamiyro . Çatlatma iğnesini yaptığında da doktorum çok geç yaptı bence yumurtalarım 25-27 mm olmuştuEvet öyle dene kuzum bakalım
Biraz kilo bende de varCanım ben 30 kilo verdikten sonra gebe kaldım kendiliginden oldu bişey kullanmadım bitanemm en yakın zamanda nasıp olur sanada inşaallah
Ovulasyon testi kullanıyor musunPeki ya geç yumurtluyorsam yani aslında normalde önceden ben hep anlardım akıntıdan ama 2 aydır hiç olmuyor bence yumurtam catlamiyro . Çatlatma iğnesini yaptığında da doktorum çok geç yaptı bence yumurtalarım 25-27 mm olmuştu
Daha öncesinde olmamış mıydı acaba çok özel bir soru olmazsa kaç ay sonra gebe kaldınızCanım ben 30 kilo verdikten sonra gebe kaldım kendiliginden oldu bişey kullanmadım bitanemm en yakın zamanda nasıp olur sanada inşaallah
Bende 85 kiloyum çok da kiloyla alakası yok benceBiraz kilo bende de varinşallah olur
Sadece bir kez kullandım , bu ay tekrar kullanayım diyorumOvulasyon testi kullanıyor musun
Kullan kullan bebeğimSadece bir kez kullandım , bu ay tekrar kullanayım diyorum
Senden 10 kilo daha fazlayım amaBende 85 kiloyum çok da kiloyla alakası yok bence
Atarsın canım benim niye atamayasın, gebelik diyetine başlamak istiyorum bende 2 3 kilo versem 1 ayda yeterSenden 10 kilo daha fazlayım amabu ay sağlıklı beslenip inositol ve ovulasyon testiyle yeniden deneyeceğim , inşallah sonraki ay ben de buraya ultrason teslimi atabilirim
her şey yolundaysa hiç kafana takmaAtarsın canım benim niye atamayasın, gebelik diyetine başlamak istiyorum bende 2 3 kilo versem 1 ayda yeter
Boyum da 1.70 de bari 5 kilo versem diyorumher şey yolundaysa hiç kafana takmaDoğumdan sonra da verirsin
Birazcık yürüyüş sağlıklı beslenme 1 ay sonra kurtulursunBoyum da 1.70 de bari 5 kilo versem diyorum
Haftaya randevum var ondan sonra başlarım yürüyüşe doktora da sorarım hem belim kasıklarım ağrıyor ya arada baş dönmesi oluyor hiç ev işi yapasım gelmiyorBirazcık yürüyüş sağlıklı beslenme 1 ay sonra kurtulursundiyene bak sanki kendim yapabiliyormuşum gibi
Tekrar gittiniz mi görüştünüz mü bilmiyorum ancak benim gebeliğimde geç döllenme.Selam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim doktor kese var ama bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi keseye göre 5+1'miş ama son adet tarihim 14 Mart'ta muhtemelen geç döllenme olmuş yani canım sıkılmadı değil kese gayet iyi güzel yolk saç görünüyor ama şu an bebeği göremedim dedi ama sanki köşede ben görüyorum gibi sizce de öyle değil mi uzun bakmadı biraz daha uzun baksaydı belki görebilirdi karından baktı bu arada eşim de başka bir doktora randevu al dedi haftaya çarşamba başka bir doktor için randevu aldım bakalım siz de bir bakar mısınız kızlar normal mi bu ikinci resimde eklediğim kırmızı çizgi alan içerisinde sanki var olarak görüyorum sizce de öyle değil mi
Boşver dinlenHaftaya randevum var ondan sonra başlarım yürüyüşe doktora da sorarım hem belim kasıklarım ağrıyor ya arada baş dönmesi oluyor hiç ev işi yapasım gelmiyor
Daha önce zayifken kalmıştım zaten ama sonra kilo alınca olmadı 11 sene sonra oldu isteDaha öncesinde olmamış mıydı acaba çok özel bir soru olmazsa kaç ay sonra gebe kaldınız
Bugün gittim canım bebek göründü kalp atışı var dedi ama dinletmedi ultrason kağıdı bile vermedi üstüne tekrar sordum evet var bebek te kalp atışı da dedi şükür ettim yinede bende görüm bebeği evet ama çok açık pembe akıntım var şuan inşallah kötü değildir benim 6 +1 dediTekrar gittiniz mi görüştünüz mü bilmiyorum ancak benim gebeliğimde geç döllenme.
Bende 6.haftada kontrole gittiğimde kese var bebek yok dediler ua geç döllenme yada boş gebelik dediler. 1 hafta sonra özele gittim ki cihaz farkı gerçekten önemli. Doktor kese var bebek var kalp atışı var dedi. Sadece olduğundan küçük oluyor ama ileriki haftalarda yakalıyor kendisini. Benimki 15-16.haftalarda yakalamaya başladı. Normalde 3 kasımdı reglim geç döllenmeyle 11 kasıma çektiler şuanda tekrar 5 kasıma uyumlu. Haftasını yakaladı yani. İçinizi rahat tutun
Ben 108 kiloydumBende 85 kiloyum çok da kiloyla alakası yok bence
Devlet kontrolüne gitmediğim için hiç bilmiyorum. Özelde karşılaşmadım bu tip şeyler açıkçasıBugün gittim canım bebek göründü kalp atışı var dedi ama dinletmedi ultrason kağıdı bile vermedi üstüne tekrar sordum evet var bebek te kalp atışı da dedi şükür ettim yinede bende görüm bebeği evet ama çok açık pembe akıntım var şuan inşallah kötü değildir benim 6 +1 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?