Kese var ama bebek yok destek lütfen

anne2134

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
14
3
6
28
Kızlar merhaba , içim içimi yiyor şüphelerim var. Adet tarihim 4 Eylül. Ayın 27 sinde beta değerim 26.840 çıktı ve doktora gittim bana adet tarihine göre 7+4 ama cihaza göre 6+2 dediler. Muhtemelen dış gebelik görünüyor dedi çünkü kese var ama bebek yok dendi. Cuma günü tekrar gidicem ve ayın 29 da tekrar tahlil verdim >15000 beta değerim çıktı değerim düşmüş mü acaba dış gebelik mi geçiriyorum emin olamıyorum. Geç döllenme olabilir mi ? Yani ben şu an adet tarihimi mi yoksa cihaza göre olan haftalık değerimizi baz almalıyım? Ve kesem 12 mm aklım çok karıştı kürtaj diyorlar ne yapmalıyım sizce ??

Hafif mide bulantım var meme hassasiyetim sanki azalıyor ama bel ve kasık ağrım devam ediyor

Aynı yerde mi kan verdiniz? Tekrar ultrasonla baksınlar cuma o zaman netleşir kese de büyür bebek de görünür sağlıklı gebelikse. Benim o mmde iken kese yolk sac görünmüştü ama vajinal bakılmıştı.

Aynı yerde mi kan verdiniz? Tekrar ultrasonla baksınlar cuma o zaman netleşir kese de büyür bebek de görünür sağlıklı gebelikse. Benim o mmde iken kese yolk sac görünmüştü ama vajinal bakılmıştı.
Evet. Aynı yerde kan verdim ama dış gebelik dedi doktor sizce cihaza göre mi adet tarihini mi baz almalıyım?

2 hafta daha beklesem sanki daha mantıklı gibi cihazı baz aldığım da 6+2 yim
Kese görünmüş. Düzenli büyümesi lazım onun da benim zannediyorum kese 2 cm civarıyken kalp atışı duymuştuk. 2 hafta fazla olabilir. Cuma netleşir diye düşünüyorum. Yani dış gebelikse tabi ki Allah korusun. Operasyonsuz hallolması iğneyle sonlanması için fazla beklememek daha iyi diye biliyorum.

Kese boyutum 6 mm , yarın gidicem bakalım inşallah hayırlısı teşekkür ederim 🌸

Merhaba. Betanın düşmesi maalesef sağlıklı bir gebelik olmadığını gösteriyor. Yarı yarıya düşmüş neredeyse anladığım kadarıyla

Dış gebelik olması için kesenin rahimdeki tüplerden birine yerleşmesi lazım. Senin doktor keseyi gördü ama nerde gördü o önemli. Zaten tüplerden birinde görmüşse kesin dış gebelik derdi. Kese var bebek yok demesi dış gebelik değil boş gebelik olduğunu gösterir. Onun için biraz daha zaman lazım.
İkinci olarak Eğer normal yerindeyse kese 12 mm olmuşken bebek görünmeyebilir benim 20 mm olduğunda görünmüştü.
Üçüncü olarak da değerinin düşüp düşmediği belli değil ki >15000 yazmışsın. Yani 15 binden büyük bir değer. Yanında büyüktür işareti var. Cihazın sınırına gelmişsin 15 binden yüksek olanı ölçmüyor olabilir. Beta testini aynı yerde mı yaptırdın?
Çümkü aynı yerde yaptırdıysan 26 bin küsürü ölçen değer onu da ölçmeliydi. 15 binden büyük yazmak yerine tam sonucu yazması gerekirdi.

Dış gebelik olması için kesenin rahimdeki tüplerden birine yerleşmesi lazım. Senin doktor keseyi gördü ama nerde gördü o önemli. Zaten tüplerden birinde görmüşse kesin dış gebelik derdi. Kese var bebek yok demesi dış gebelik değil boş gebelik olduğunu gösterir. Onun için biraz daha zaman lazım.
İkinci olarak Eğer normal yerindeyse kese 12 mm olmuşken bebek görünmeyebilir benim 20 mm olduğunda görünmüştü.
Üçüncü olarak da değerinin düşüp düşmediği belli değil ki >15000 yazmışsın. Yani 15 binden büyük bir değer. Yanında büyüktür işareti var. Cihazın sınırına gelmişsin 15 binden yüksek olanı ölçmüyor olabilir. Beta testini aynı yerde mı yaptırdın?
Çümkü aynı yerde yaptırdıysan 26 bin küsürü ölçen değer onu da ölçmeliydi. 15 binden büyük yazmak yerine tam sonucu yazması gerekirdi.
Bugün doktora gittim bana dedi ki kese boyutun 15.70 mm boş gebelik dedi kese var bebek yok dedi kürtaj için gelmen lazım dedi. Adetime göre bugün 8 hafta 1 gün cihaza göre ise 6 hafta 5 gün çıktım acaba ayın 8 ne kadar beklesem mi? 8 kasıma kadar bekleyeyim mi? Kanamam yok ağrım oluyor kaşık ve bel ağrısı acaba beklesem sorun olur mu bilemedim belki de benim de 20 mm kese boyutum olunca bebek görünür ne yapsam bilemedim

Bugün doktora gittim bana dedi ki kese boyutun 15.70 mm boş gebelik dedi kese var bebek yok dedi kürtaj için gelmen lazım dedi. Adetime göre bugün 8 hafta 1 gün cihaza göre ise 6 hafta 5 gün çıktım acaba ayın 8 ne kadar beklesem mi? 8 kasıma kadar bekleyeyim mi? Kanamam yok ağrım oluyor kaşık ve bel ağrısı acaba beklesem sorun olur mu bilemedim belki de benim de 20 mm kese boyutum olunca bebek görünür ne yapsam bilemedim
Ben de bilemedim son adet tarihine göre biraz geç ama yumurtlama zamanını biliyor musun? Geç döllenme de olabilir.
Ben olsam biraz daha beklerdim sanırım. Ama yanlış yönlendirmek de istemem. Sen birkaç kişiden daha fikir al.

Ben de bilemedim son adet tarihine göre biraz geç ama yumurtlama zamanını biliyor musun? Geç döllenme de olabilir.
Ben olsam biraz daha beklerdim sanırım. Ama yanlış yönlendirmek de istemem. Sen birkaç kişiden daha fikir al.
4 Eylül de adet oldum yumurtlama günüm ise 16 Eylül ve 22 Eylül arasında ayın 21 görünüyor yani 21 Eylül geç döllenme olmuş olabilir mi? 1 hafta daha mı beklesem acaba

Back
X