Kese var ama kalp atisi yok((((((

Hakkinda hayirlisi olsun canim inan herseyin ilaci zaman. Doktor bana cocuk dogsaydi bile sakat olucakti. Allah sana merhamet etmis ve o cocugu nasip etmemis sana dedi buda farklu bi bakis acisi he sakatta olsa sagliklida olsa benim yavrum canimdi ama allah kimseye kaldiramuycagi yuku yuklemiyo elh.

aynen canım ben de şuan böyle düşünüyorum. DEdiğin gibi belki doğsa sağlıklı bir bebek olmayacaktı. Allah hayırlısını versin. Tez zamanda da sağlıklı yeni bir gebelik nasip etsin.

aynen canım ben de şuan böyle düşünüyorum. DEdiğin gibi belki doğsa sağlıklı bir bebek olmayacaktı. Allah hayırlısını versin. Tez zamanda da sağlıklı yeni bir gebelik nasip etsin.
Amin insallah.. canim kendini sakin yipratma bak benimde daha yeni gecen hafta oldum ama zamanla hafifliyor acisi.. Allaha emanet ol

Bugün doktor kesenin 17 mm oldugunu ama kalp atisi olmadigini 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi yoksa kürtaj olacaksin dedi. Bukadar kolaymi yaaa((((((
Bukadar kolay cnm bende 11+1 haftalik hamileyim ama bebeğim anesefali oldugu icin pazartesi kurtaj yapilacak malesef 4gün once aldım haberi 4 gündür ben ben degilim allah hepimize yardimci olsun

Ağrın var mıydı kuzum ben 6 gün önce çatlatma ipnesi vurdurdum adet sancısı çekiyorum resmen belim kasıklarım rahim içi ağrıyo adet olacakmışım gibi bu iğneler sıvı birikimi yapıyormuş ağrı ondanmış galiba sende oldu mu ağrı

Canım ben bişey kullanmadan hamile kalmıştım kendiliğinden ama benim adet günümde ağrım oldu hatta kasıklarım patlayacak gibiydi gece ytmadan kahve leke bile geldi dedim adet oluyorum ama olmadım sadece lekeydi. Sabahta test yaptım pozitif çıkmıştı. İnan herşey Allahtan bende sıvı birkimi vardı ama bebeğimin kalbi durduğunda bile düşmedi içimde küçülmeye başlamışken bile ne kanama ne düşme oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ve doktor rahimin çok temiz 1 adetten sonra yine hamile kalabilirsin dedi. Ama ben okadar istiyorumki yumurta oluşturan hap isticem ve çatlatma iğnesini garanti olsun diye. Yarın kürtaj sonrası kontrolüm varda ozmn kan sulandırıcı verecek bebek kalbi genelde kan pıhtılaşmasından duruyomuş sıvı oluşumuyla alakası yok

Pıhtılaşma bizde genetik o nedenle gebe kalır kalmaz talep edecem doktorumdan hatta şimdiden söyledim tamam dedi bi kaç ay dene istersen çünkü gebe kalabiliyorsun kuzum rabbim tez vakitte tekrar tattırsın kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…