Evet hersey rabbimin tasarrufunda elh. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins. Sizde ins. Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. MasallahKabullenmek en güzel ama ümidini baki tut. Rabbimden umud edicezki o da versin. Herşeyin hayırlısını isticez elden başka ne gelir.. beni örnek al 14 sene de ilkkez hamile kaldım hemde ikiz ama sonlandırıldı. Umudumu hiç kesmedim şimdi rabbim yine nasip etti elhamdülillah. Sende umudunu yitirme cnm
Amin cümlemiz insallahEvet hersey rabbimin tasarrufunda elh. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins. Sizde ins. Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Masallah
Arkadaslar bazi seyleri sanirim eksik anlattim. Hikayemi tam anlatiyim size aslinda benim suanda sata gore 8. Haftayi tamamlamak uzere olmam gerekiyor ama doktor 6 haftalik gozukuyor gec dollenme olmus olabilir dedi. On gun soraya ona gore kurtaj dedi. Hala bole demesi normalmi acaba? Yoksa hersey ortada da benmi hasasas davraniyorum
Insallah hayirlisiylaaynen benimde geç döllenmeydi. hatta adet tarihim bile degiştirder.
yinede doktorlar daha iyi biliyor erkenden konuşmasina sasirdim sadece. insallah mutlu haberi alirsiniz. cok dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Yerleşmeye çalışıyordur inşallah canım git ve güzel haberle dön inşallah başından beri okudum da senin için hayırlısı ne ise o olsun Allah yardımcın olsunBugun oglen gidicem belli olcak hersey hayirlisiyla ins. Cok korkuyorum. Bide az evvel pembe akintim oldu dun adet gunumdu ondanmi acaba
Amin insallah cok tesekkur ederimYerleşmeye çalışıyordur inşallah canım git ve güzel haberle dön inşallah başından beri okudum da senin için hayırlısı ne ise o olsun Allah yardımcın olsun
Hayırlısı cnm bize güzel haberler getirirsin insallajBugun oglen gidicem belli olcak hersey hayirlisiyla ins. Cok korkuyorum. Bide az evvel pembe akintim oldu dun adet gunumdu ondanmi acaba
Insallah insallahHayırlısı cnm bize güzel haberler getirirsin insallaj
acaba kese boyutunuz kaç mm hafta ile uyumlu mu bebek de oluşmuş aslında başka bir doktora daha görünün benceMaalesef olmadi. Kurtaj olmam gerekiyo kalp atisi yok 4 mm olmus ama bebegim icimde(( yine buyumeye cabalamis. Doktora bi hafta daha beklicem dedim. Ama umut yok
Kesem 23 mm. Kese 7 hafta bir gunluk gozukuyo bebek 6 hafta 4 gunluk. Benim son adet tarihim 8 ekim bu arada. Baska doktora gittim oda kurtaj dedi. Ona ragmen bi hafta beklicem dedim uzulmuycem diyodum ama aglamaktan basim catliyo demekle olmuyomus yani. Rabbim herkesin evladini saglikla anasina babasina bagislasin insallahacaba kese boyutunuz kaç mm hafta ile uyumlu mu bebek de oluşmuş aslında başka bir doktora daha görünün bence
Aminn canım ama kese boyutu vs iyi gibi haftada çok bir ara yok sanki ama hayırrlısı olsun inşallahKesem 23 mm. Kese 7 hafta bir gunluk gozukuyo bebek 6 hafta 4 gunluk. Benim son adet tarihim 8 ekim bu arada. Baska doktora gittim oda kurtaj dedi. Ona ragmen bi hafta beklicem dedim uzulmuycem diyodum ama aglamaktan basim catliyo demekle olmuyomus yani. Rabbim herkesin evladini saglikla anasina babasina bagislasin insallah
Çok erken daha..neden korkutuyor ki 9.haftaya kadar yolu var korkmayinDoktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
Ah guzel kardesim allah razi olsunbencede biraz daha bekleyin. çokça dua edicem sizin için. elinizi karniniza koyup şifa niyetine sürekli besmele çekin can bulsun şifa olsun bebeğinize..
Yarin bi doktora daha goruncem ins. Nasip artik yoktan var eden rabbim elbet en hayirlisini en guzelini bilirHemen telaşa kapılmayın bende dün doktora gittim sat a göre 7 haftalık doktora göre 6+2 idi gittiğim doktor bana kalp atışını dinletti ama sıkıntı gördü gibibişeyler dedi haftaya gel yine bakacaz dedi ve sıvı birikimi oluşmuş rahimde kanama yada leke olursa korkma gel dedi. O çıktı hemşiresi beni sakinleştirmeye çalıştı sıvı birikimi çoğu hamilelikte oluyor korkma desi. Neyse ben kalbinde sorun gördü diye salya sümük ağlayarak eşimin yanına geldim beni en iyi doktorlardan birine götürdü hemen o doktor Allah razı olsun içimi ferahlattı. Şu haftada sen daha 6 haftalıksın sana söyleyebileceğim tek şey rahimin içinde kesen ve içinde bebek oluşmuş buda kalbi hörüyormusun dedi. Bu hadtalarda sana ben başka bişey diyemem dedi gelişip gelişmemesi Allahtan sakın kafana bişey takma dedi düşerse o zaten sağlıksız gebeliktir ve iyiki düşmüştür dedi beni çok rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?