Kese var ama kalp atisi yok((((((

Evet hersey rabbimin tasarrufunda elh. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins. Sizde ins. Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Masallah

aynen benimde geç döllenmeydi. hatta adet tarihim bile degiştirder.
yinede doktorlar daha iyi biliyor erkenden konuşmasina sasirdim sadece. insallah mutlu haberi alirsiniz. cok dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah

aynen benimde geç döllenmeydi. hatta adet tarihim bile degiştirder.
yinede doktorlar daha iyi biliyor erkenden konuşmasina sasirdim sadece. insallah mutlu haberi alirsiniz. cok dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Insallah hayirlisiyla

Bugun oglen gidicem belli olcak hersey hayirlisiyla ins. Cok korkuyorum. Bide az evvel pembe akintim oldu dun adet gunumdu ondanmi acaba
Yerleşmeye çalışıyordur inşallah canım git ve güzel haberle dön inşallah başından beri okudum da senin için hayırlısı ne ise o olsun Allah yardımcın olsun

Maalesef olmadi. Kurtaj olmam gerekiyo kalp atisi yok 4 mm olmus ama bebegim icimde(( yine buyumeye cabalamis. Doktora bi hafta daha beklicem dedim. Ama umut yok

Benım de 6 haftalık hamileyim kalp atışı yok tu ama doktor kurtaj falan demedi

Maalesef olmadi. Kurtaj olmam gerekiyo kalp atisi yok 4 mm olmus ama bebegim icimde(( yine buyumeye cabalamis. Doktora bi hafta daha beklicem dedim. Ama umut yok
acaba kese boyutunuz kaç mm hafta ile uyumlu mu bebek de oluşmuş aslında başka bir doktora daha görünün bence

acaba kese boyutunuz kaç mm hafta ile uyumlu mu bebek de oluşmuş aslında başka bir doktora daha görünün bence
Kesem 23 mm. Kese 7 hafta bir gunluk gozukuyo bebek 6 hafta 4 gunluk. Benim son adet tarihim 8 ekim bu arada. Baska doktora gittim oda kurtaj dedi. Ona ragmen bi hafta beklicem dedim uzulmuycem diyodum ama aglamaktan basim catliyo demekle olmuyomus yani. Rabbim herkesin evladini saglikla anasina babasina bagislasin insallah

Aminn canım ama kese boyutu vs iyi gibi haftada çok bir ara yok sanki ama hayırrlısı olsun inşallah

bencede biraz daha bekleyin. çokça dua edicem sizin için. elinizi karniniza koyup şifa niyetine sürekli besmele çekin can bulsun şifa olsun bebeğinize..

Hemen telaşa kapılmayın bende dün doktora gittim sat a göre 7 haftalık doktora göre 6+2 idi gittiğim doktor bana kalp atışını dinletti ama sıkıntı gördü gibibişeyler dedi haftaya gel yine bakacaz dedi ve sıvı birikimi oluşmuş rahimde kanama yada leke olursa korkma gel dedi. O çıktı hemşiresi beni sakinleştirmeye çalıştı sıvı birikimi çoğu hamilelikte oluyor korkma desi. Neyse ben kalbinde sorun gördü diye salya sümük ağlayarak eşimin yanına geldim beni en iyi doktorlardan birine götürdü hemen o doktor Allah razı olsun içimi ferahlattı. Şu haftada sen daha 6 haftalıksın sana söyleyebileceğim tek şey rahimin içinde kesen ve içinde bebek oluşmuş buda kalbi hörüyormusun dedi. Bu hadtalarda sana ben başka bişey diyemem dedi gelişip gelişmemesi Allahtan sakın kafana bişey takma dedi düşerse o zaten sağlıksız gebeliktir ve iyiki düşmüştür dedi beni çok rahatlattı

Yarin bi doktora daha goruncem ins. Nasip artik yoktan var eden rabbim elbet en hayirlisini en guzelini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…