Normalde kaç haftalık sin canım geç döllenme de olabilirYarin bi doktora daha goruncem ins. Nasip artik yoktan var eden rabbim elbet en hayirlisini en guzelini bilir
Sata gore 9 haftalik olmam gerek ama doktora gore 7 haftalik. Tek umudum gec dollenmeydi ama o umudumda kalmadi 2 doktorda kalp atisi yok deyince. Artik yarinki doktora gore kurtaj olucam heralde cunku psikolojik olarak cok kotuyum cunku karnimda kalbi atmasada o benim canim ama artik cok agir geliyo. Kalkarken yavas her hareketime hala dikkat ediyorum sanki hamilemiyim yok ama bu psikoloji cok degisikmis var ama yokNormalde kaç haftalık sin canım geç döllenme de olabilir
Canım seni anlıyorum bende aynılarını yaşadım maalesef embriyo gelişmedi ve kürtaj oldum bu bi imtihan Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah sağlıklı Ca bide ileriki haftalarda böyle bişey olsaydı hissedipte kaybetseydin daha kötü olurduSata gore 9 haftalik olmam gerek ama doktora gore 7 haftalik. Tek umudum gec dollenmeydi ama o umudumda kalmadi 2 doktorda kalp atisi yok deyince. Artik yarinki doktora gore kurtaj olucam heralde cunku psikolojik olarak cok kotuyum cunku karnimda kalbi atmasada o benim canim ama artik cok agir geliyo. Kalkarken yavas her hareketime hala dikkat ediyorum sanki hamilemiyim yok ama bu psikoloji cok degisikmis var ama yok
Boş kese olup olmadığı 8 haftanın sonunda net belli oluyor yanı 9. Haftaya kadar bekleniyor acele etme lütfen dua et ALLAHA emanet et mübareğiyle kalp atışlarını duyarsın biiznillah bekle lütfen 8. Haftanın sonuna kadar. Ben de aynı şeyi yaşadım ama benim 8. Haftanın sonuydu gerçekten boş kese idi uzun mesele benim olayım netice de kürtaj olmak zorunda kaldım senin için daha çok erken duyacaksın biiznillah o mucizevi sesiDoktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
Amin insallah rabbim tum isteyenlere saglikla lutfetsin insallah. Elbette bu bi imtihan tabikide ileride olsaydi cinsiyetini ogrenseydim belki daha cok cok daha zordu buda sükür sebebiCanım seni anlıyorum bende aynılarını yaşadım maalesef embriyo gelişmedi ve kürtaj oldum bu bi imtihan Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah sağlıklı Ca bide ileriki haftalarda böyle bişey olsaydı hissedipte kaybetseydin daha kötü olurdu
Çok iyi anlıyorum kalp atışı yoksa zaten bebeğe dair bi şey oluşmamış oluyor metanetli ol. Bekle derim ben ama eğer öyle ise de ALLAHIN takdiri hemen peşine nasip eder merak etme RABBİM lütfetsin inşallahSata gore 9 haftalik olmam gerek ama doktora gore 7 haftalik. Tek umudum gec dollenmeydi ama o umudumda kalmadi 2 doktorda kalp atisi yok deyince. Artik yarinki doktora gore kurtaj olucam heralde cunku psikolojik olarak cok kotuyum cunku karnimda kalbi atmasada o benim canim ama artik cok agir geliyo. Kalkarken yavas her hareketime hala dikkat ediyorum sanki hamilemiyim yok ama bu psikoloji cok degisikmis var ama yok
Aglamaktan artik gozlerim yaniyo. Okadar guzelki yazdiklariniz keske yarin gittigimde duysam o mucizevi sesi keskeBoş kese olup olmadığı 8 haftanın sonunda net belli oluyor yanı 9. Haftaya kadar bekleniyor acele etme lütfen dua et ALLAHA emanet et mübareğiyle kalp atışlarını duyarsın biiznillah bekle lütfen 8. Haftanın sonuna kadar. Ben de aynı şeyi yaşadım ama benim 8. Haftanın sonuydu gerçekten boş kese idi uzun mesele benim olayım netice de kürtaj olmak zorunda kaldım senin için daha çok erken duyacaksın biiznillah o mucizevi sesi
Rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah canım nasibi yokmuş belirsizlik ten kurtuldun bekledin Rabbim yardımcın olsunBugunki doktorda ayni seyi soyledi. Yavrumun kalp atisi durmus canlanmis yani doktorun demesine gore. Yarin kurtaj olucam. Artik takdiri ilahi der yolumuza bakariz elh. Buraya yazan destegini esirgemeyen arkadaslar allah hepinizden razi olsun. Hakkinizi helal edin....
Canım benim çok geçmiş olsun.seni en iyi anlayanlardan biride benim.benimde 6.haftada kalmış ama 9 haftalık olmuştum.iki farklı dr.da aynı şeyi söyleyince ağlayarak o kürtaj masasına yatmıştımBugunki doktorda ayni seyi soyledi. Yavrumun kalp atisi durmus canlanmis yani doktorun demesine gore. Yarin kurtaj olucam. Artik takdiri ilahi der yolumuza bakariz elh. Buraya yazan destegini esirgemeyen arkadaslar allah hepinizden razi olsun. Hakkinizi helal edin....
ben o agriyi 1 ay hergun yasadim canim adetten sonra gecti ama bidahaki adette yine muthis agridi.kasiklarimdan asagi dogru iniodu sanki bi de rahimi oyuyolardi gibi.3. adette tamamen gectiArkadaşlar, gecen hafta persembe gunu kurtaj oldum. Hala agrilarim oluyor ozellikle aksamlari ve sol tarafima hic yatamiyorum sanki icimden biseyler kopuyo gibi oluyor. Bunlar normalmi acaba korkuyorum tekrar bi operasyon daha gecirmekten(((
Yaaa okadar surebiliyor demek(( benim gunduz cok bi sıkıntım yok ama aksamlari uyutmuyo beni agrilar insallah geçer bir an evvel ne zormuş bu kurtaj hem psikolojik hem fizyolojik olarakben o agriyi 1 ay hergun yasadim canim adetten sonra gecti ama bidahaki adette yine muthis agridi.kasiklarimdan asagi dogru iniodu sanki bi de rahimi oyuyolardi gibi.3. adette tamamen gecti
herkeste ayni olmayabilir canim sizinki umarim insallah gecer...1 ay depresyona girdim bende ne yazikki ama atlattim cok sukur simdi yine hamileyim 5 haftalik ama cok sıkıntili suanYaaa okadar surebiliyor demek(( benim gunduz cok bi sıkıntım yok ama aksamlari uyutmuyo beni agrilar insallah geçer bir an evvel ne zormuş bu kurtaj hem psikolojik hem fizyolojik olarak
Amin amin insallah rabbim yavrunuzu saglikla size bagislar insallah. Kendinize stres yapmayin nolur hersey olacagina variyor. Eger bebeginiz saglikliysa ki insallah oyledir oda etkilenmesin sizdenherkeste ayni olmayabilir canim sizinki umarim insallah gecer...1 ay depresyona girdim bende ne yazikki ama atlattim cok sukur simdi yine hamileyim 5 haftalik ama cok sıkıntili suaninsallah Allah onu bu sefer bana bagislar
Canım, günaydın. Bende forum forum dolaşıyorum deli gibi. Senin durumundayım bende. Bana renkli dopplerlede baktılar doktor kasap gibi direk alalım dedi. Ben beklemek isteidm bana birriski yoksa dedim. VE bekliyorum yarın Zeynep Kamil'de randevum var.Birde oraya muayene olup son kararımı o zaman vereceğim. İnşallah gerek kalmaz . Sen ne yaptın peki. Senin de çok erken haftada duyulmadığını söylemiş normal 6. haftada duyulmaması. ama benim de aynı hep yanarlı dönerli konuşrudu net söylemedi hiç kaç haftalık kaç cm. ama alınması gerektiğini net söyledi yaniDoktor bi 5+6 dedi bi tam 6 haftalik dedi beni deniyor heralde
Canım geç döllenme denen şey var gerçektenArkadaslar bazi seyleri sanirim eksik anlattim. Hikayemi tam anlatiyim size aslinda benim suanda sata gore 8. Haftayi tamamlamak uzere olmam gerekiyor ama doktor 6 haftalik gozukuyor gec dollenme olmus olabilir dedi. On gun soraya ona gore kurtaj dedi. Hala bole demesi normalmi acaba? Yoksa hersey ortada da benmi hasasas davraniyorum
Gunaydin. Ben maalesef kurtaj oldum ama herkesinki ayni sonuclancak diye bisi yok insallah senin bebegin sagliklidir dilerim rabbimden seninledirCanım, günaydın. Bende forum forum dolaşıyorum deli gibi. Senin durumundayım bende. Bana renkli dopplerlede baktılar doktor kasap gibi direk alalım dedi. Ben beklemek isteidm bana birriski yoksa dedim. VE bekliyorum yarın Zeynep Kamil'de randevum var.Birde oraya muayene olup son kararımı o zaman vereceğim. İnşallah gerek kalmaz . Sen ne yaptın peki. Senin de çok erken haftada duyulmadığını söylemiş normal 6. haftada duyulmaması. ama benim de aynı hep yanarlı dönerli konuşrudu net söylemedi hiç kaç haftalık kaç cm. ama alınması gerektiğini net söyledi yani
Canım çok geçmiş olsun. Bende şuan seninle aynı durumdayuım. 2. doktor için ZeynepKamil'den rabdevu aldım. Yarın 2. muayene mi oalcağım. Aynı şeyi söylerlerse 3. bir doktora gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü her gidiş her kötü haber alış bir yıkım olacaktır. Bende senin gidi ağla ağla içim dışıma çıktı kafam kazan gibi oldu ağrımaktan.Çalışıyorumkendimi işe verdim. İşe gelmek bir nebze kafamızı dağıtır diye. Ama yok forumlardan çıkamıyorum. Beklemek de o kadar zorki.Bana alttan renkli doppler le baktılar. Kalp atışı yok denildi. Raporda yazan 8+1 Sata göre ama usg ye 7+3 . Bebek gelişimi durmuş oluyor galiba. Kalp atışı da yok dedi çünkü. Ben yine de 1 hafta daha beklemek istedim. Anlamadığım gebelik uygulaması var bende adet takip programı ayırca orada bugün itibariyle 8+2 görünüyor. 17 Ekim son adet tarihimdi.Arkadaşlar, gecen hafta persembe gunu kurtaj oldum. Hala agrilarim oluyor ozellikle aksamlari ve sol tarafima hic yatamiyorum sanki icimden biseyler kopuyo gibi oluyor. Bunlar normalmi acaba korkuyorum tekrar bi operasyon daha gecirmekten(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?