- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
Cnm bebek varsa alttan görünür korkma geç döllenme dir inşallah bebeğin seninledir korkma bol bol dua et ve su icarkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse
Gec dollenmeyse görünmemiş olabilir canımarkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse
kese 8 haftalık ölçüldüyse bebeğin görünmeme ihtimali çok düşük. çok umutlanmanı tavsiye etmem ama ilk gebeliğimde doktor kesedeki bebeği görememişti bazen usg cihazı sebebiyle böyle hatalar olabiliyomuş onu da söylemeden geçemicem. yine boş derlerse başka bir doktor kontrolünden geçmeyi ihmal etmeyin derim. inşallah istediğiniz sonucu alırsınız. geçmiş olsunarkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse
Yok cnm aksine idrara sıkışık olmamalısın diye biliyorumbide alttan muayene olmak için bişey yapmam gerekiyormu çok su içmek gibi mesela
Cnm gevmis olsun başka bir dr a daha gitsenmi acabamalesef olmadı arkadaşlar bebek yokmuş pazartesi kürtaj olacağım ;(
Hiccc korkmayin benimde oyleydi 7haftalikken gittim bebektr yok kalp atisida dendi ama 2hafta durup yeniden gittim dun kalp atisida bebekde goruldu. Biraz sabredin iyiyi dusunun iyi olsun. Gec dollenmeden dolayi oluyormus mesela bejim suan 9. Hafta olmasi gerekirken bebek 7 haftalikarkadaşlar birşey sormak istiyorum ben 8 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese göründü bebek görünmedi yarın alttan bakacaklar alttan görünme ihtimali varmı böyle birşeyle karşılaşan oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum ya boş gebelikse
Nolur hemen olmayin. Bakin cevremde onlarca insan var doktor bos gebelik dedi ama bekledi 10. Hafta hatta 11.haftaya yakin kalp atisida bebekte goruldu nolur acele etmeyin bu cok ani bi karar olmusmalesef olmadı arkadaşlar bebek yokmuş pazartesi kürtaj olacağım ;(
ama benim alttanda baktılar ne kalp atışı ne yolk sac nede bebek hiç bişey göremedi ayrıca 8 hafta 4 günlükmüşHiccc korkmayin benimde oyleydi 7haftalikken gittim bebektr yok kalp atisida dendi ama 2hafta durup yeniden gittim dun kalp atisida bebekde goruldu. Biraz sabredin iyiyi dusunun iyi olsun. Gec dollenmeden dolayi oluyormus mesela bejim suan 9. Hafta olmasi gerekirken bebek 7 haftalik
Bence bekle cnmama benim alttanda baktılar ne kalp atışı ne yolk sac nede bebek hiç bişey göremedi ayrıca 8 hafta 4 günlükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?