kese var bebek görünmüyor

ama benim alttanda baktılar ne kalp atışı ne yolk sac nede bebek hiç bişey göremedi ayrıca 8 hafta 4 günlükmüş
Benimde 7 haftalikken ilk alttan baktilar yok dediler nolur biraz daha sabredin eger size bir zarari yoksa niye hemen keseyi aldiriyorsunuzki. Acele etmeyin biraz daha bekleyin insallah duyarsiniz kalp atislarini

peki sen 7 haftalıkken gittiğinde alttan bile bişey görmedimi

Benimde 7 haftalikken ilk alttan baktilar yok dediler nolur biraz daha sabredin eger size bir zarari yoksa niye hemen keseyi aldiriyorsunuzki. Acele etmeyin biraz daha bekleyin insallah duyarsiniz kalp atislarini
yarın başka dr gidiyoruz inş aynı şeyi söylemez yaa bebek var olupta bilmeden aldırırsam çok üzülürüm

zar

zararı varmı peki 1 2 hafta beklesem
Bir zarari oldugunu sanmiyorum bana doktorum bekleyecez dedi 7.haftada alttan muaneyle gorulmedi tam iki hafta bekledim tekrar gittim 9.haftada bile karindan uktrasonla gorulmedi ve kalp atisi duyulmadi alttan bakilinca bebek goruldu ve kalp atisi alindi .ama yinede gideceginiz doktora sorun hani yine bebek gorunmuyo derse deyinki beklememde bi problem olurmu sagligima zarari olurmu. Siz yinede sorun doktorunuza ama beklemenin bi zarari oldugunu sanmiyorum. Insallah hersey gonlunuzce olur :)

amin inşallah

gittim cnm oda aynı şeyi söyledi boş gebelik dedi malesef 1 hafta bekkeyelim düşmezse alırız dedi ama ben maddii yönden pahalı olacağını düşündüğüm için yarın önceki dr gidicem

Bende hamileyim 16 subat regl baslangicim 5+6 haftalik oluyor kese var ama bebek yok dediler normalmi ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…