Kese var bebek yok yardımm

Keseyle ilgili birşey demedi benim doktorum beni çok tersleyerek konuştu hiç soru da sordurmadı bana erken dedi sadece ve nede olsa 2 şansın var dedi gülerek anlamadım gitti parayı alana kadar hepsi çok iyi
Aa ne kadar ayıp yaa hiç etik değil böyle davranışlar, bazı doktorlar gerçekten işin paralı kısmı geçince adeta ortadan kayboluyor

ben dedim ki yani olumsuz birşey yok değil mi hocam bilemem diyerek tersledi belki kalp atışını duyduğunda kalbi de durabilir dedi morelimi çok bozdu

Aa ne kadar ayıp yaa hiç etik değil böyle davranışlar, bazı doktorlar gerçekten işin paralı kısmı geçince adeta ortadan kayboluyor
ben dedim ki yani olumsuz birşey yok değil mi hocam bilemem diyerek tersledi belki kalp atışını duyduğunda kalbi de durabilir dedi morelimi çok bozdu

Kalp atışı randevunuzdan sonra gebelik takibi için daha insani yönleri olan bir doktora geçin isterseniz böyle devam edilmez gibi

İnsani üzmekten başka birşey yapmıyor sırf morelimi bozayım belki de bebek tutunmasın bende birdaha para harcayıp tekrardan transfer olmam için yapıyor heralde
Estağfurullah ne biçim doktorlar var. Önce insan olsun. Böyle yorum yapan doktora ağzının payını verip orayı terk ederdim ben. 5.5 haftalık iken sadece kesem vardı. 6+2 de bebek göründü. Öyle hemen görünmez. Sen üzme kendini. 1 hafta sonra başka bir doktora git. 5 haftalık iken zaten bebeği göremezsin.

Kizlar benim bir arkadasimda 8 haftasina girecekken doktor kese var bebek ve kalp yok demsti snra gec dollenme diye beklediler suan sukur bebegi var kalp atisinida dinledi

Kizlar benim bir arkadasimda 8 haftasina girecekken doktor kese var bebek ve kalp yok demsti snra gec dollenme diye beklediler suan sukur bebegi var kalp atisinida dinledi
Bu işler sabır işi. Bekleyeceksin. Doktorlar bazen çok boş konuşuyor. Konu sahibi de beklemeli. Allah size bağışlasın.

E edadalkuc 13 cm demişti bana. Sen keseye takılma. Bazılarının 8. Haftada görünüyor bebek. Başka doktora git.

5 haftalıkken yolk sac olmaz. Yolk sac 5+3 sonra görünür, bebek ise 6.haftadan sonra, doktorunuz ters günü herhalde

İşte insan bazen kendini çaresiz hissediyor iğneler haplar felan derken insanin psikolojisi alt üst oluyor birde üstüne böyle de konuşunca hayal kırıklığına uğruyorsun … Pazartesi başka doktor Dan randevu aldım benim görevim keseyi görene kadardı dedi gerisini bilmem ben dedi

5 haftalıkken yolk sac olmaz. Yolk sac 5+3 sonra görünür, bebek ise 6.haftadan sonra, doktorunuz ters günü herhalde
Benim kesem 18mm olunca normal de gözükmesi lazım deniyor … doktorum ben yoğunum uğraşamam sadece keseye bakarım dedi 10 saniye sürmedi bakması ve konuşması

Yani baştan sona okuyorum her defasında biraz daha dehşete düşüyorum doktorunuz kim ? Nasıl böyle konuşur ne kadar ayıp. Ayrıca onun görevi kalp atışını uyana kadar ultrason kontrolü doguma kadar da takip. İnanamıyorum ya kolay kolay sinir olmam sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…