Aa ne kadar ayıp yaa hiç etik değil böyle davranışlar, bazı doktorlar gerçekten işin paralı kısmı geçince adeta ortadan kayboluyorKeseyle ilgili birşey demedi benim doktorum beni çok tersleyerek konuştu hiç soru da sordurmadı bana erken dedi sadece ve nede olsa 2 şansın var dedi gülerek anlamadım gitti parayı alana kadar hepsi çok iyi
Vajinal ultrason ama kaç mm söylemedi ama resimde gözüküyor doğruysa 18mm hiç anlamıyorum ki sadece 5 haftalık dedi 1 hafta sonra yine gel dediKese kaç mm dedi ki karından mı ölçüldü vajinal mi?
ben dedim ki yani olumsuz birşey yok değil mi hocam bilemem diyerek tersledi belki kalp atışını duyduğunda kalbi de durabilir dedi morelimi çok bozduAa ne kadar ayıp yaa hiç etik değil böyle davranışlar, bazı doktorlar gerçekten işin paralı kısmı geçince adeta ortadan kayboluyor
Kalp atışı randevunuzdan sonra gebelik takibi için daha insani yönleri olan bir doktora geçin isterseniz böyle devam edilmez gibiben dedim ki yani olumsuz birşey yok değil mi hocam bilemem diyerek tersledi belki kalp atışını duyduğunda kalbi de durabilir dedi morelimi çok bozdu
5 haftalıkken Bebek gozukmez. 6 haftalık olman gerekir en az.5 haftalıksın dedi erken dedi daha ama bazilerindede gözükebiliyormuş benim kese bana baya büyük geldiğinden ben telaşlandım
Mal ya. Doktor değiştir.ben dedim ki yani olumsuz birşey yok değil mi hocam bilemem diyerek tersledi belki kalp atışını duyduğunda kalbi de durabilir dedi morelimi çok bozdu
İnsani üzmekten başka birşey yapmıyor sırf morelimi bozayım belki de bebek tutunmasın bende birdaha para harcayıp tekrardan transfer olmam için yapıyor heraldeMal ya. Doktor değiştir.
Estağfurullah ne biçim doktorlar var. Önce insan olsun. Böyle yorum yapan doktora ağzının payını verip orayı terk ederdim ben. 5.5 haftalık iken sadece kesem vardı. 6+2 de bebek göründü. Öyle hemen görünmez. Sen üzme kendini. 1 hafta sonra başka bir doktora git. 5 haftalık iken zaten bebeği göremezsin.İnsani üzmekten başka birşey yapmıyor sırf morelimi bozayım belki de bebek tutunmasın bende birdaha para harcayıp tekrardan transfer olmam için yapıyor heralde
Estağfurullah ne biçim doktorlar var. Önce insan olsun. Böyle yorum yapan doktora ağzının payını verip orayı terk ederdim ben. 5.5 haftalık iken sadece kesem vardı. 6+2 de bebek göründü. Öyle hemen görünmez. Sen üzme kendini. 1 hafta sonra başka bir doktora git. 5 haftalık iken zaten bebeği göremezsincok üzüldüm
cok üzüldüm biliyor musun tüm ümitlerimi yıktı, senin kesen kaç mm hatırlıyor musun canım.. güzel yorumun içinde çok teşekkür ederimEstağfurullah ne biçim doktorlar var. Önce insan olsun. Böyle yorum yapan doktora ağzının payını verip orayı terk ederdim ben. 5.5 haftalık iken sadece kesem vardı. 6+2 de bebek göründü. Öyle hemen görünmez. Sen üzme kendini. 1 hafta sonra başka bir doktora git. 5 haftalık iken zaten bebeği göremezsin.
Bu işler sabır işi. Bekleyeceksin. Doktorlar bazen çok boş konuşuyor. Konu sahibi de beklemeli. Allah size bağışlasın.Kizlar benim bir arkadasimda 8 haftasina girecekken doktor kese var bebek ve kalp yok demsti snra gec dollenme diye beklediler suan sukur bebegi var kalp atisinida dinledi
İşte insan bazen kendini çaresiz hissediyor iğneler haplar felan derken insanin psikolojisi alt üst oluyor birde üstüne böyle de konuşunca hayal kırıklığına uğruyorsun … Pazartesi başka doktor Dan randevu aldım benim görevim keseyi görene kadardı dedi gerisini bilmem ben dediEstağfurullah ne biçim doktorlar var. Önce insan olsun. Böyle yorum yapan doktora ağzının payını verip orayı terk ederdim ben. 5.5 haftalık iken sadece kesem vardı. 6+2 de bebek göründü. Öyle hemen görünmez. Sen üzme kendini. 1 hafta sonra başka bir doktora git. 5 haftalık iken zaten bebeği göremezsin.
Benim kesem 18mm olunca normal de gözükmesi lazım deniyor … doktorum ben yoğunum uğraşamam sadece keseye bakarım dedi 10 saniye sürmedi bakması ve konuşması5 haftalıkken yolk sac olmaz. Yolk sac 5+3 sonra görünür, bebek ise 6.haftadan sonra, doktorunuz ters günü herhalde
Çok teşekkür ederim hepimize bağışlasın inşallah .. doktorlar bazen böyle işteBu işler sabır işi. Bekleyeceksin. Doktorlar bazen çok boş konuşuyor. Konu sahibi de beklemeli. Allah size bağışlasın.
Yorumun için teşekkür ederim içimi ferahlattın pazartesi randevum var dua edin benim içinKizlar benim bir arkadasimda 8 haftasina girecekken doktor kese var bebek ve kalp yok demsti snra gec dollenme diye beklediler suan sukur bebegi var kalp atisinida dinledi
Yani baştan sona okuyorum her defasında biraz daha dehşete düşüyorum doktorunuz kim ? Nasıl böyle konuşur ne kadar ayıp. Ayrıca onun görevi kalp atışını uyana kadar ultrason kontrolü doguma kadar da takip. İnanamıyorum ya kolay kolay sinir olmam sinir oldumİşte insan bazen kendini çaresiz hissediyor iğneler haplar felan derken insanin psikolojisi alt üst oluyor birde üstüne böyle de konuşunca hayal kırıklığına uğruyorsun … Pazartesi başka doktor Dan randevu aldım benim görevim keseyi görene kadardı dedi gerisini bilmem ben dedi
Rabbim hayrlisiyla saglikla kolaylikla nasip etsin guzel haberlerinj aliriz insallahYorumun için teşekkür ederim içimi ferahlattın pazartesi randevum var dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?