Kese var bebek yok

D e f n e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
4.641
7.610
158
Merhaba arkadaslar. Bugun 6.haftam bitti dun doktor kontrolümüz vardı kese var bebek yok dedi haftaya hala gorunmezse kurtaj dedi morelim bozuk. Hem karından hemde vaginal ultrasonla baktı erken degilmi daha kürtajdan bahs etmek icin? Daha 6hafta yeni bitti bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Canım başka bi doktora daha gitseydin keşke sıkma canını Rabbim büyük belki bidahaki kontrolde gösterir kendinii

Canım başka bi doktora daha gitseydin keşke sıkma canını Rabbim büyük belki bidahaki kontrolde gösterir kendinii
O alalım desede aldırmam zaten iki hafta daha beklerimde beklemek cok zor. insallah gosterir. Sen kaçıncı haftada gordun canım bebegi?

Bencede bekle canım belki geç döllenme olmuş bunun içinde embriyo daha oluşmamış olabilir böyle şeylerle karşılaşıyoruz çünkü bende 6+2de gördüm canım yeni yani daha

Bencede bekle canım belki geç döllenme olmuş bunun içinde embriyo daha oluşmamış olabilir böyle şeylerle karşılaşıyoruz çünkü bende 6+2de gördüm canım yeni yani daha
Anladım canım teşekkür ederim cevabın icin. Hayırlısı allahtan. Sanada hayırlı saglıklı doğumlar dilerim.

Canm benmde 6. Haftada kese gozuktu bebek yoktu nrmalde 7. Haftamdi ama ymurtlamaya gore 6 idi. Dr haftaya gel dedi 7. Haftamda bebegmi gordm kalbiyle brbr. Sata gore 8 haftalikti ama 1 hafta geriden gidiyoruz bizde

Merabalar hiç üzülmeyin bende sizinle aynı şeyleri yaşadım, kese var ama bebek görünmüyor dedi doktor ve benim bebeğim göründüğünde 7 buçuk haftalıktı, çok üzülmüştüm, bi iki hafta bekleyip başka bi doktora görünün bence

Bazen hafta konusunda da yanılma olabiliyor bi doktor 10 haftalık derken diğeri 11 diyebiliyor

Bazen hafta konusunda da yanılma olabiliyor bi doktor 10 haftalık derken diğeri 11 diyebiliyor
Canım ultrasonda da aynı adet tarihine gore haftamız doktor bide alttan baktı alttan görünmesi gerekirdi dedi inan ogunden kendimde değilim hep aklımda yarın 6+3olucaz gitsemmiki baska doktora beklemek zor

Canım ultrasonda da aynı adet tarihine gore haftamız doktor bide alttan baktı alttan görünmesi gerekirdi dedi inan ogunden kendimde değilim hep aklımda yarın 6+3olucaz gitsemmiki baska doktora beklemek zor
kendin bilirsin ama başka doktora hemen gitsen bile bebek görünmüyor diyebilir, yani senin yerinde olsam bi iki hafta sabreder öyle giderdim doktora, en azından gittiğinde sonucu kesin olarak öğrenmiş olursun, sabret dua et Allaha herşeyin hayırlısı olur inşallah..

Amin canım sağolasın

Benimde ayniydi. Bebegin gorulme zamanlari ksiiden kisiye degisiyo.. Herhangi bir sikintin yoksa kesinlikle bebegi almak cok sacma.. Baska doktora git bence cnm.

Benimde ayniydi. Bebegin gorulme zamanlari ksiiden kisiye degisiyo.. Herhangi bir sikintin yoksa kesinlikle bebegi almak cok sacma.. Baska doktora git bence cnm.
Beklemedeyim canım bende bakalım nolacak aldırmam asla 8-9haftaya kadar beklerim teşekkür ederim cevabın icin

Beklemedeyim canım bende bakalım nolacak aldırmam asla 8-9haftaya kadar beklerim teşekkür ederim cevabın icin
Benim 6+6 da cocuk da gozuktu kalp atisi da gozuktu .. Ama baska bi arkadasimin 9 haftalik gozukmus.. Dedigim bu yani ksiden kisiye farklilik gosteriyo.. 10. Haftaya kadar bekle cnm.

Benim 6+6 da cocuk da gozuktu kalp atisi da gozuktu .. Ama baska bi arkadasimin 9 haftalik gozukmus.. Dedigim bu yani ksiden kisiye farklilik gosteriyo.. 10. Haftaya kadar bekle cnm.
Tamam canım teşekkür ederim. Yarın gel demişti doktorum gidecez inşallah 6+5oluyoruz

merhaba zor bir durum benim de ilk gebliğimde anembriyonik gebelik denildi.doktor baktı ayrıntılı ultrason a da girdim 7 haftalık bir gebelikti ve sonlandırıldı.şimdi çok pişmanım acele hareket edip başka doktor a gitmediğim için...
ardından kızım a hamile kaldım ve kızım ı tam 9 haftalıkken kalp atışını duyduk doktor bana geç döllenme var sende dedi( ilk gebeliğimde ki doktor değil başka doktor a gitmiştim ) şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum ve onda da kalp atışlarını geç duyduk .panik olma ve bekle gerekirse kesinlikle başka doktor a git herkesin gebeliğinde 6 haftada bebek görünmez..

Uzulme hayırlısı böyleymiş demekki. 2farklı doktora gittim canım zamana bıraktık yarın gidicem bakalım olmazsa gene beklicem. Hayırlı olsun bebegin sağsalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…