Evet öyle demişti ne demek oluyor oyolk sac demiş olabilir mi ?
Ne kürtajı ya daha bu haftalarda…Selam arkadaşlar bugün 6+1 haftalık hamileyim vajinal ultrasonda kese gözüktü içinde bir şey daha var dedi doktor ismini unuttum dış gebelik değil dedi içinde olan şeyin görünmesinden dolayı şu an kürtaj diyemem dedi ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gidicem çağırdı resimleri paylaşıyorum bakar mısınız
İsmim miİsminizi kesin görünüyor.
"Erken embryo gelişiminde çok önemli olan diğer bir yapı da yolk sac dır. Bu çok damarlı yapı, besinden zengin sıvıyla çevrilidir ve plasenta görevini yapmaya başlayana kadar bu sıvıyı embryoya taşır. Aynı zamanda ilk kan hücrelerinin yapıldığı ve üreme hücrelerinin orijin aldığı yerdir."Evet öyle demişti ne demek oluyor o
ultrason kağıdında isminiz görünüyor onu demek istemişler sanırımİsmim mi
Olsun sorun değil teşekkür ederimultrason kağıdında isminiz görünüyor onu demek istemişler sanırım
Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı çıkmaz"Erken embryo gelişiminde çok önemli olan diğer bir yapı da yolk sac dır. Bu çok damarlı yapı, besinden zengin sıvıyla çevrilidir ve plasenta görevini yapmaya başlayana kadar bu sıvıyı embryoya taşır. Aynı zamanda ilk kan hücrelerinin yapıldığı ve üreme hücrelerinin orijin aldığı yerdir."
size internetten alıntı yaptım daha anlaşılır olur diye düşündüm bir sıkıntı yok yani şu an
stres yapmayın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz :)Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ultrason kağıdınızda adınız soyadınız görünüyorİsmim mi
İnşallah doktorum olumlu konuştu da ilk gebelik olunca çok bilgimiz oluyor insan anlamadığım için sizlere sorayım dedim:)stres yapmayın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz :)
16nisan da teslim pozitif cikti 10 mayista kalp atisi duymustum. Yani normal inşallah duyarsınızArkadaşlar bana acil cevap verebilir misiniz adet tarihim 5 Ocak döllenme tarihim 18 Ocak 14 şubatta test yaptım pozitif çıktı 2 haftadır gidiyorum kalp atışı daha oluşmamış diyor normal mi
Bende anlamadım ki inşallah bi sorun çıkmaz teşekkür ederim yorumunuz içinYolk sac gözükmüs ise allahin izniyle sorun yok demek. 1 hafta 10 gune kalp atisida duyulur. Benim oyle olmustu kurtaj felan ne alaka simdiden anlayamadim
bende tüp bebek ile hamile kaldım yeni yeni öğreniyorum paniğinizi anlıyorum ama merak etmeyin şu an gayet olması gerektiği gibi :)İnşallah doktorum olumlu konuştu da ilk gebelik olunca çok bilgimiz oluyor insan anlamadığım için sizlere sorayım dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?