- 5 Temmuz 2019
- 61
- 21
- 18
- 41
- Konu Sahibi yaseminlikamelya
-
Kese ölçüsünü söylemedi, güzel yerleşmiş iyi tutunmuş dedi sadece.Kese kaç mm?
7+1 deyim ama bebek görmedi.yolk kesenin altında 1mm lik bir oluşum dedi. Yıkıldım, dr umut vermeye çalıştı ama, halime mi acıdı yoksa gerçekten mi konuştu bilmiyorum. İnşallah benimki de büyüyüverir kalbi pıtı pıtı atıverir.fua edin olur muYolk varsa bebek te vardır canım yada oluşacak 7+5 te kalp atımını gördü bende ama dinletmedi erken daha dedi doktor görmüştür kalp atışı olup olmadığını
Usg kağıdın da crl boyutu yazıyo mu7+1 deyim ama bebek görmedi.yolk kesenin altında 1mm lik bir oluşum dedi. Yıkıldım, dr umut vermeye çalıştı ama, halime mi acıdı yoksa gerçekten mi konuştu bilmiyorum. İnşallah benimki de büyüyüverir kalbi pıtı pıtı atıverir.fua edin olur mu
Resim yüklemeye çalışıyorum ama izin vermiyo. Crl diye bişey yazmıyo. BaşkaUsg kağıdın da crl boyutu yazıyo mu
Crl ölçemediyse bebek oluşmamış daha canım biraz bekle inşallah gelişir artışların iyimiydi kese zamanın da göründü müResim yüklemeye çalışıyorum ama izin vermiyo. Crl diye bişey yazmıyo. Başka
Canım benim üzülme yolk saça yapışık oluşum bebektir annesi kendini üzme daha minnacık zamanla büyüyecek 7 hafta neki o zamanlarda nokta kadar oluyor internete girince az çok sekiller var ama bize görünen nokta kadar6+6 da baska bi dr gitmiştik .o da kese ve yolk u gördü. Ama üstten bakmıştı o.bugünki dr da her ikisini de gördü ama bebek gözükmüyo kesenin ucunda bi oluşum var bebekse büyür. 5 gün sonra bakalım büyümemişse kürtaj dedi.bi de ben yeni yapışıklık acma ameliyatı oldum. Lürtaj olursam ki allah korur insallah, telrar yapısırsa diye de çok endişeliyim. Hangisine üzüleyim bilmiom
Kese ölçüsü mutlaka yaziyordur ultrason kağıdında.15 mm olduğunda bebeğin görünmesi gerekir.En fazla 20 mm ye kadar bebek gorunmeli.2017 yılında benzer bi durum yaşadım.Kese 18 mm,yolk sac vardı ama embriyo yani bebek oluşmadı.Boş gebelik diyorlar buna malesef.Kürtaj önerdi doktor.Ben bi umut kese 20 mm olana kadar beklemek istedim.Kese 20 mm olduğunda kendiliğinden düşük oldu zaten.Kan degerleriniz nasıl beta 2günde bir 2 katı artıyorsa sorun yoktur,bekleyin.Kese ölçüsünü söylemedi, güzel yerleşmiş iyi tutunmuş dedi sadece.
, kes4e için ilk gidişimdiCrl ölçemediyse bebek oluşmamış daha canım biraz bekle inşallah gelişir artışların iyimiydi kese zamanın da göründü mü
kan değerime 2_3 hafta once baktırdım 2 gün arayla artıyordu sorun yoktur diye bi daha baktırmadım bende. En son 5858 di. Kese boyutunu söylemedi kimse, ultrason kagodında da bişey yazmıyo. Kürtajdan da korkuyorum çünkü daha önce de yapışıklık hikayem vardı. Çok çektim yine yapısırsa diye aklım çıkıyoKese ölçüsü mutlaka yaziyordur ultrason kağıdında.15 mm olduğunda bebeğin görünmesi gerekir.En fazla 20 mm ye kadar bebek gorunmeli.2017 yılında benzer bi durum yaşadım.Kese 18 mm,yolk sac vardı ama embriyo yani bebek oluşmadı.Boş gebelik diyorlar buna malesef.Kürtaj önerdi doktor.Ben bi umut kese 20 mm olana kadar beklemek istedim.Kese 20 mm olduğunda kendiliğinden düşük oldu zaten.Kan degerleriniz nasıl beta 2günde bir 2 katı artıyorsa sorun yoktur,bekleyin.
Kalp atışını çok geç ögrenenler oluyor ben 8. Haftada ögrenmiştim stres yapma bekle seninki de duyulur inşallah ama sakin kalmaya çalış üzüntü stres olumlu etkilemiyor bol bol dua et bak ne güzel kese iyi tutunmuş yolk kesesi de var inşallah 5 gün sonra gittiginde bebegi de kalp atışı da görünürKan verdim hep
, kes4e için ilk gidişimdi
kan değerime 2_3 hafta once baktırdım 2 gün arayla artıyordu sorun yoktur diye bi daha baktırmadım bende. En son 5858 di. Kese boyutunu söylemedi kimse, ultrason kagodında da bişey yazmıyo. Kürtajdan da korkuyorum çünkü daha önce de yapışıklık hikayem vardı. Çok çektim yine yapısırsa diye aklım çıkıyo
Bendede kese vardi buyumeye devam etti ama ne yolk ne bebek gorunmedi keseyi kurtajla aldılar.Kızlar merhaba tüp bebek yöntemi ile 7+1 haftalık hamileyim. Bugün kalp atışı için doktora gittim, dr alttan ultrasonla keseyi gördü çok güzel dedi, yolk var o da güzel dedi. Yolk un ucunda da 1-1.5 mm lik bi olusum var dedi tabi kalp atışı falan duyulmadı. 5 gün sonra tekrar gel bu oluşum büyüyor mı bakalım yoksa kürtaj dedi. Var mı aranızda böyle bişey yaşayıp sonradan bebeğini kucağına alan, bi umut arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?