Kese var,yolk var, bebek görünmüyor

neden bu kadar umutsuzsun allah aşkına biraz sabret ,

yolk varsa bebekte vardır , bekle
yanlış bilgi vermeyin lütfen insanları boşuna ümitlendirmeyin.bakın kendim yaşadım o yüzden söyluyorum.bazen olmayabiliyor.ama inşallah inşallah konu sahibininin bebeği oluşur.konu sahibi lütfen sonucunuzu burayada yazın.

İnşallah oluşur. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kalabildim. İlk kez hamile kaldım. Ama onun da sewinci bogazıma dizildi

benımde yolkum yuvarlak sağlıklı ama embriyo yoktu içerisinde 11 haftaya kadar bekledim sonuç kurtaj olmak zrounda kaldım.ama umarım sizin emriyo oluşur herkesin aynı olacak diye birşey yok.
Neden beklediniz 11. Haftaya kadar . Doktor mu söylesi acaba. Çünkü benim dr 5 gün sonra yoksa kürtaj dedi

İnşallah darısı bana . Dua et benim de duyuluversin

2 kere benzer şeyi yaşadım ama sonu maalesef iyi olmadı, inşallah sizinkisi sağlıkla ilerler

yanlış bilgi vermedim hamilesin demedim farkındaysanız

vardır sabredin bekleyin dedim , umudunu yitirmesin allaha dua etsin

koca dünya dua üstüne kurulu , yaradan yeterki istesin

benimde başımdan geçti canım yolk da vardı kesede vardı hatta kesem 25 mm e kadar büyüdü sonra kanamam başladı

Tüp bebekle üstelik NGS si pozitif olan bi embriyoda boş gebelikten dolayı kürtaj geçirdim. Okadar zor bişey ki binbir emekle transfer olup sonra onu kürtajla aldırmak.
Kese 26mm de kürtaja karar verildi. 5 gün sonrası kürtaja karar verildi. Israrlarımdan dolayı operasyon öncesi tekrar ultrason bakıldı yine bişey yoktu.
Ama Allah'ın hikmeti 1 ay korunma 3 ay akışına bırakmadan sonra çok şükür kendiliğinden gebe kaldım hemde tek tüple.
Dilerim iyi haberler alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

Hmm pırtılaşma dan kaynaklı olabilir canım inşallah bi daha yaşamazsın
Amin inşallah Hafif pıhtılaşma eğilimim var ama ikinci kayıp ondan olmamis genetik incelemede öğrendik,sağlıksız gebelik dediler vucut gelişimini durdurmuş...yine de aspirin+igne kullanacagim gebelikte. Aspirine şimdiden başladım, bir de antioksidan tedavi başladı eşimle bana,saglikli gebelik ihtimalini arttirmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…