kese ve cocuk göründü ama beta artısı az

frdnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
681
527
33
Merhaba arkadaslar ilk doktora gittigimde beta 513 du doktorum ilaçlar verdi onlar bitince gel dedi daha once 2 dusugum var diye ilac verdi 10 gun sonra yani dun gittim keseyi ve icinde bebegi gorduk kan tahlilleri istedi betam 3627 olmus doktora az mı yükselmiş sanki dedim oda kime gore neye gore dedi bende internette 2 katına çıkması lazım diye okumustum dedim oda 2 dusuk olunca bu kadar evham normal dedi 2 gun sonra gel tekrar bakalım dedi sizce benimki evhammı burda hep ole okudukya boyle bisi yssayıp saglıklı devam eden gebelik varnı bildiginiz yada yasadınızmı

Eğer riskli bişey olsa bu kadar artmazdı. 500 Se 1000 olurdu olmazdı belki. Ama değerin yüksek bebeğinde gördüysen telaş yapma inşlh

Kese ve bebek göründüğündüğünde benim beta hcgye bakmadilar ölçüm yaptirmadilar bile hersey olucagina varır artık boşver hcgyi bundan sonra önemli olan kalp atışı ve gelisimi onlara kafanı takip kendinide bebeğide mutsuz etme bak ne güzel doktorda olumsuz bişey dememiş

Merhabalar canım benim de durumum senle aynı beta hcg yavaş yükseliyor ama
Merhabalar canım durumun nasıl oldu öğrenmek istedim.benim de durumum senle aynı beta hcg 2 güne bir %25 yükseliyor cleaksan kullanıyorum bi de.daha önce 3 kaybım var.doktor kesenin de şekil olarak bozuk olduğunu söyledi.iki doktora gittim ikisi de umutlu konuşmadı.gerçekten stresliyim.umarım senin durumun güzel ilerliyordur.

merhaba c
merhaba cnm ben kaybettim 7+5 de kalp atısı durdu aldılar inşallah senin öle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…