- 22 Ağustos 2024
- 12
- 2
- 6
- 23
- Konu Sahibi umutsuzkullanici
Kızlar rahatsız ediyorum özür dilerim bu 3. Tüp bebeğim çok şükür pozitif dedim sevindim kan değerlerimde iyiydi 2-3 hafta önce kese görüldükten sonra kanamam oldu üç tane kan pıhtısı attı dışarı çok korktum daha küçük düşer diye Dr gittim kesenin olduğu kısımda bir sorun yok kanama solda olmuş kese sağa doğru bir sorun yok dedi 10 gün sonra kalp atışına gel dedi vel hasıl gittim heycanlı heycanlı baktı dedıkı kese var yolk sac var bebek yok şok oldum bu pazartesi günü gitmiştim cuma tekrar gel bakalım ona göre karar veririm dedi cuma tekrar gittim yine aynı durumu söyledi bu arada güya tahmini 7 haftalık mış ama net olan bebekte belli olurmuş hala bebek yok ilaçları kes düşmezse kürtaj yapalım dedi annem illa devlet hastanesine gidelim dedi onada gittim aynı gün devlet hastanesinde Dr dediki bir bakalım baktı dedi 9 mm kese 4 mm yolk sac daha bebek gözükmez en az görmek için kese 13-16 arası olmalı dedi şok oldum kan sonucunda beta 32 bin çıktı Dr benden daha şok oldu ozaman nasıl bebek çıkmaz pazartesi bir daha gel ilaçları kesme bakalım dedi bekleyeyim mi böyle olup bebeğini gören oldu mu nolur kafayı yiycem çaresiz kaldım bu kadar uzun olduğu için özür dilerim