Saol cnm allahtan bir kizim var yanında daha rahatım ama insan yalniz kalinca huzursuz oluyor ister istemez napalim buda böyle geçer Inşallahcanım moralini bozmaa kafanı dağıtacak bişeyler yap unutmaya çalış kolay değil ama geçer inş bide bol bol salavat çek elini karnına koyup
Canim gelişimi falan normalse bisey olmaz Allahin izniyle bazi kişiler böyle oluyo demekki napalım bizde bekleyeceğizEn son gittiğimizde azalmış dedi doktor Can'ım ama umut vermiyor kanaman az düşük riskinde daha az demiyo hala düşük riskin var bazı düşükler 20. Haftaya kadar olabiliyor diyor . O yüzden umutlanamıyoruz ama umuduMuzu da kesemiyoruz. En büyük tesellim gelişimi normal kalbi atıyo..Rabbim sağ salim görmeyi nasip eder inşallah hepimize
İnşallah Can'ım kucaklarımız boş kalmasın inşallah :)Canim gelişimi falan normalse bisey olmaz Allahin izniyle bazi kişiler böyle oluyo demekki napalım bizde bekleyeceğiz
Ben yaşadım ikizlerimde ayni durum hastanede yattım ayni ilaç bol bol dinlen ve 4 ay çok çok dikkatArkadaşlar Merhaba 6 hafta 2 günlük hamileyim ama kese yanında kanama alanı varmış. 10 gun rapor verdi dr um bide progestan takviyedün kalp atışını duyduk ama korkuyorum. Bu sekilde hamilelik geçirenler varmi? Birde kahverengi lekelenmem oluyo
Aynen ne olacak bilmiyorum bende bugun yine cok sancim var günler geçmiyo resmen artık hakkimizda hayırlısı neyse o olsunMaalesef bende 10.haftamda kanama yaşadım şiddetli şekilde 1 gün sürdü 3 gece hastanede yattım ..1 hafta bişey olmadı sonra kahve rengi kırmızlı pıhtı gibi geldi gene yattım 2 gün hastanede ..şimdide evde yatmaya devam kese etrafında kanama alanı yani Hematom oluşmuş geçedebilir düşedebilir dediler hep belirsizlik yanı bu konuda tıp hiç gelişmemiş onu farkettin .progestan iğne ler ilaçlar devam ediyorum ...ne olacak bilmiyorum ...araştırıp duruyorum bu durumu yaşayanlara sorular soruyorum. Ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum
Canim bu arada ben ilk hamileligimdede yasadim bu durumu kanama alani olustu sonra kurudu ama kanamalarım oldu ara ara hiçbirşeyin net cevabi yok aslinda beklemekten başkada insan bir moral istiyor.sanki olumlu örnekler artarsa sonuc iyi olacak gibi geliyorMaalesef bende 10.haftamda kanama yaşadım şiddetli şekilde 1 gün sürdü 3 gece hastanede yattım ..1 hafta bişey olmadı sonra kahve rengi kırmızlı pıhtı gibi geldi gene yattım 2 gün hastanede ..şimdide evde yatmaya devam kese etrafında kanama alanı yani Hematom oluşmuş geçedebilir düşedebilir dediler hep belirsizlik yanı bu konuda tıp hiç gelişmemiş onu farkettin .progestan iğne ler ilaçlar devam ediyorum ...ne olacak bilmiyorum ...araştırıp duruyorum bu durumu yaşayanlara sorular soruyorum. Ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum
Evet yatarken günler hiç geçmiyor ...Nasıl sancıların var Can'ım ...bana hastanede yatarken Ağrı'm var diyince kramp gibimi diye soruyordu ebeler kramp gibi olunca ciddiye alıyorlar ..zira bizimkisi yatmaktan hareketsizlikten oluşan gaz sancılarıymış..Aynen ne olacak bilmiyorum bende bugun yine cok sancim var günler geçmiyo resmen artık hakkimizda hayırlısı neyse o olsun
Canim benimkinin gaz sancısı oldugunu hic zannetmiyorum çünkü adet sancisi gibi hatta sonrasında lekelenme oluyo ve cok fazlada belim agriyoEvet yatarken günler hiç geçmiyor ...Nasıl sancıların var Can'ım ...bana hastanede yatarken Ağrı'm var diyince kramp gibimi diye soruyordu ebeler kramp gibi olunca ciddiye alıyorlar ..zira bizimkisi yatmaktan hareketsizlikten oluşan gaz sancılarıymış..
Anladım Can'ım bebek büyüyorya inşallah ondandır .dua ile bekleyeceğiz ...Zaman'da geçmiyor korkuda tüm forumları okudum bir çare varmı diye yok galibaCanim benimkinin gaz sancısı oldugunu hic zannetmiyorum çünkü adet sancisi gibi hatta sonrasında lekelenme oluyo ve cok fazlada belim agriyo
Aynen canım ben artık arastirmak bile istemiyorum kesin bişey yokki kimisi atlatmis kimide dusuk yapmış falan filan birazda ilk hamileligimdede benzer seyler yaşamıştım o zaman cok psikolojim bozuldu o yuzden rahat olmaya çalışıyorum tabii sanci ve lekelenme olunca ben tekrardan başa sariyorumAnladım Can'ım bebek büyüyorya inşallah ondandır .dua ile bekleyeceğiz ...Zaman'da geçmiyor korkuda tüm forumları okudum bir çare varmı diye yok galiba
Iui diyelim iyi olsun canim sen nasılsınNasılsınız arkadaşlar ?
Canim benim cooookkk geçmiş olsun kaç haftalik hamilesin? Benimde 10 gun raporum var haftaya sali randevum ama c.tesi gitcem dr um okey derse off sorma cnm icerdeki durumları bende merak ediyorumKızlar merhaba bende aynı dertten geldim burayaBenimde geçen hafta pazartesi günü çok aşırı bi derecede kanamam oldu sanki adet olurcasına apar topar hastaneye gittik kesenin altında 4 cm lik kanama var iğne yapıldı 4 kere şu an hap kullanıyorum kanamam 1 hasta sürdü şu an yok ama içerde durum nasıl bilmiorum 10 gün rapor verdi yattım çarşamba günü randevum var umarım geçmiştir içerdeki kanamada
Biz burda kanaması olanlar kulübü kurduk :) bizde hep iğne hap devam ediyoruz ..ben 2 defadır 10 günlük raporumu aldım ..iki kere yattım hastanede Çok zor günler geçiriyoruz allahım bize yardım etsin ..fakültede de bir Prof bana 16.ve 18 haftalarda genelde geçiyor yat dinlen tuvalet dışında kalkama dedi.bende öyle yapıyorumKızlar merhaba bende aynı dertten geldim burayaBenimde geçen hafta pazartesi günü çok aşırı bi derecede kanamam oldu sanki adet olurcasına apar topar hastaneye gittik kesenin altında 4 cm lik kanama var iğne yapıldı 4 kere şu an hap kullanıyorum kanamam 1 hasta sürdü şu an yok ama içerde durum nasıl bilmiorum 10 gün rapor verdi yattım çarşamba günü randevum var umarım geçmiştir içerdeki kanamada
Benmde sol kasığım agriyo bide alttan bi agri oluyoBirde benim dol kasığımda sanki bıçak yarası gibi sızlama var..doktor dediki hematom sol tarafında oluşmuş ondan acı çekiyorsun dedi:sizde varmı acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?