Kese yanında kanama

Ya
Cnm bu arada rahim büyürken de vajinal agri olabiliyormus bizim kanama var diye herseyi ona yoruyoruz senin bebis kac haftalik oldu azjcikta güzel şeylerden bahsedelim korku korku valla depresyona gircez :)

Ya
Cnm bu arada rahim büyürken de vajinal agri olabiliyormus bizim kanama var diye herseyi ona yoruyoruz senin bebis kac haftalik oldu azjcikta güzel şeylerden bahsedelim korku korku valla depresyona gircez :)

Ya

Sol kasığımdaki ağrı bayağı yara var sızlıyor ..bebekler büyüsünde varsın Ağrı'mız olsun Napalım yatıyoruz nede olsa ..:) 13 haftalık oldu Can'ım Bebek 10 hafta 5 günlükken hastalanmıştım.2 hafta geçti yanı sen kaç Balıkesir'de yaşıyorum öğretmenim öğrencilerim strese soktular sanırım birde yorum çalışma haftasındaydım akabinde kanamalar oldu ..o yüzden okula hiç gitmek istemiyorum ..aslında gitmek istiyorum Ama sohbete muhabbete gezmeye :)) sen neler yapıyorsun

Benim daha çok kucuk 6+6 bu arada sen yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmissin atlatmis sayılirsin yakında hareketletini hussedersin bile bende izmirdeyim çalışıyorum telekomda bur yandan işe dönmek istiyorum bir yandanda istemiyorum duygu halim karışık yani

Allahım hepimize atlatmayı nasip etsin inşallah ..İzmir'de olmak doktor seçebilmek açısından iyi ben Burda çok çaresiz kaldım Ada'm gibi biri yok hepsi birbirinden kötü ve ağızlarını açmaya üşeniyorlar

Benim dr konusunda içim rahat kiziminda doğumunu yaptırdı ama soylencek cok skzde yok zaten bizim icin kismet artık

Arkadaşlar doktorlar kahve rengi akıntınız olması durumuna ne diyor ? Daha doğrusu oluyor mu kahve akıntınız ..ben bugün gene yaşadım geven Haftada olmuştu iğneyi vurup Bebek yaşıyor güle güle diyorlar bana normalmiş gibi sizde durum nedir ?

Canim kahve akıntı icin içerideki bekleyen kan cok buyuk bir tehlike değil diyor benim dr um ama akıntı kahverengi bile olsa progestan takviyesine ve istirahata devam etcez diyor ben progestan 200 mg vajinal aliyorum dr um bu şekilde daha faydali diyor

kızlar naber ya bugün çok ağrım var (

Ya benimde başta kahve baya Pedi doldurmak kadar akıntım oldu sonra kırmızıya dondu şimdi az az leke geliyir progestan 200 mg *3 günde içiyorum bebek iyi diyorlar yolluyorlar ay gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…