Kese yaninda lezyon

canim benimde rahimde kanama vardi progestan kullandim igne kullandim cok sukur simdiye kadar iyiyiz dinlen doktorunun tavsiyelerine uy insallah saglikla bebisini al kucagina

Akintinin rengi icin bence doktora gorunmelisin cankm mantar olasiligi var . Mantar bazen hic belirti vermez . Gecmis olsun rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder insAllah , hayirli cumalar :)
Mantar olunca hep kasintim olmustur cnm. Hamilelik onceside her gun sefaf akintim olurdu. İltihap gibi sanki.Kontrolde sorucam

Mantar olunca hep kasintim olmustur cnm. Hamilelik onceside her gun sefaf akintim olurdu. İltihap gibi sanki.Kontrolde sorucam
Tamam canim , bende vardi mantar doktorum ilac verdi hic belirti yoktu akintinin disinda . Tam idrar kulturude yapiliyor ordanda bazi enfeksiyonlar belli oluyor, Rabbim hayirla saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insAllah :) hayirli cumalarr.

Tamam canim , bende vardi mantar doktorum ilac verdi hic belirti yoktu akintinin disinda . Tam idrar kulturude yapiliyor ordanda bazi enfeksiyonlar belli oluyor, Rabbim hayirla saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insAllah :) hayirli cumalarr.
Aminn cnm insallah bisey yoktur Hayirli cumalar

Back
X