Erkek hissettimRamzi teorisine göre cinsiyet yorumlar mısınız?
7+1 karından ultrason keseden cinsiyet tahmini yapan birileri yorumlayabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim
KizRamzi teorisine göre cinsiyet yorumlar mısınız?
7+1 karından ultrason keseden cinsiyet tahmini yapan birileri yorumlayabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim
tutuyormu tahminlerinizErkek hissettim
Hem oğlum hem de kızım var çok şükür bu üçüncü aslında ama insan merak ediyor
Evet. Bende ucuncu hamileligimde cok arastirmistim. Ama inanin milyonlarca insan var okadar kisiden tabiki tutanlar olacak ama bu teoriye gore kesesi olup cinsiyeti farkli cikanda cok kisi oluyor. Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin insaAllahHem oğlum hem de kızım var çok şükür bu üçüncü aslında ama insan merak ediyorerkek diyenlerde var kız diyenlerde var bakalım hayırlısı siz kese konumuna göre mi yorum yaptınız
Erkek hissetim nedense daha doğrusu bakar bakmaz benzettim
iyi aksamlar. Rica etsem bizimkinide tahmin edermisiniz?Erkek hissettim
9+2Kac haftalık şuan
Bunu bilemedim canimiyi aksamlar. Rica etsem bizimkinide tahmin edermisiniz?Eki Görüntüle 3235558
Bunu bilemedim canim
Kıza benziyor sağlıklı olsun da önemi yok bence
Erkek gibiiyi aksamlar. Rica etsem bizimkinide tahmin edermisiniz?Eki Görüntüle 3235558
Cok tesekkur ederim.Erkek gibi
Rica ederim kaç haftalık ne zaman öğreneceksiniz acabaCok tesekkur ederim.
Merhabalar benim için de tahmin de bulunur musunuz acabaEvet. Bende ucuncu hamileligimde cok arastirmistim. Ama inanin milyonlarca insan var okadar kisiden tabiki tutanlar olacak ama bu teoriye gore kesesi olup cinsiyeti farkli cikanda cok kisi oluyor. Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin insaAllah
Şu an 12+5 onumuzdeki hafta kotrol var insallah gosterir bebeyimiz)))) her kes erkek dedi ama 2ci gebelik ilk bebeyim kiz bu gebelikdede ayni gecti hic bir fark yok. Yani tahminim kiz ama burada 6 7 kisi erkek dedi daha kiz soyleyen yok))) hayirlisi bakalim. Saglikli gelsinde gerisi kolayRica ederim kaç haftalık ne zaman öğreneceksiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?