Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah gönlündeki olur ogrenirsen lütfen bana da yaz burdaŞu an 12+5 onumuzdeki hafta kotrol var insallah gosterir bebeyimiz)))) her kes erkek dedi ama 2ci gebelik ilk bebeyim kiz bu gebelikdede ayni gecti hic bir fark yok. Yani tahminim kiz ama burada 6 7 kisi erkek dedi daha kiz soyleyen yok))) hayirlisi bakalim. Saglikli gelsinde gerisi kolay
Tamam canım insallahSağlıklı sıhhatli olsun inşallah gönlündeki olur ogrenirsen lütfen bana da yaz burda
Rica etsem banada bi tahminde bulunurmusunzRica ederim kaç haftalık ne zaman öğreneceksiniz acaba
Valla canm çok anlayamadım ama erkek hissettim birden doktorun tahmin etti mi hiçRica etsem banada bi tahminde bulunurmusunz
Bir ay erkek bir ay kız diyor aklım karıştıValla canm çok anlayamadım ama erkek hissettim birden doktorun tahmin etti mi hiç
Hadi ya kaç haftalikki inşallah ogrneirsin sağlıkla kucağına alirsinBir ay erkek bir ay kız diyor aklım karıştı
Saol amin İnşl dogma az kaldı 36 haftalık artıkHadi ya kaç haftalikki inşallah ogrneirsin sağlıkla kucağına alirsin
Merhabalar bizim için de tahmin de bulunmanızı rica edebilir miyim lütfen
Merhabalar bana da tahmin de bulunmanızı rica edebilir miyim lütfenValla canm çok anlayamadım ama erkek hissettim birden doktorun tahmin etti mi hiç
Canm çok anlamam ama içime doğan kız gibi nedense his olarak öyle hissettim yoksa ultrason dan ablama dokturun tahminde bulundu mu hicMerhabalar bana da tahmin de bulunmanızı rica edebilir miyim lütfeniki fotoğraf atayım ilki 8 haftalık, diğeri 11 haftalık. Bir iki yorum erkek oldu ama bilmiyorum tâbi benim hislerim de biraz öyle sizlerin kini de rica edebilir miyim lütfen
ErkekMerhabalar bizim için de tahmin de bulunmanızı rica edebilir miyim lütfenilk foto 8 haftalık ikinci 11 . Yorum yapan bir iki kişi erkek dedi bir de sizin yorumunuzu rica edeyim Erkek diye hissediyorum ama bilmiyorum tâbi sağlık sıhhatle gelsin
Gerçekten mi öyle mutlu oldum ki tabiki Yeter ki sağlık sıhhatli olsunlar ama herkesin gönlünde ilk bir şeyler oluyor
Tabiki herkesin gönlunden geciyor saglikli olsunlarda. Bu teoriye gore soyledim tabiki kesinligi yok. Okadar insan var dunyada illaki cogunda uyacak. Ama acikca konusmak gerekirse ben inanmiyorum bunlara. Sen icten dua ederek iste Rabbimden. Saglikla gonlunden geceni nasip etsin RabbimGerçekten mi öyle mutlu oldum ki tabiki Yeter ki sağlık sıhhatli olsunlar ama herkesin gönlünde ilk bir şeyler oluyorçok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?