Kesem boş neolur bilgi verinn

asilolanasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
40
42
3
5+3 günlük hamileyim kese gelişimin güzelmiş 14.5 ,mm ama sadece kese var boş gebelik te olabilir dedi doktor çok moralimbozuk elim ayağım kalkmiyor bebeği ve kalp atışını nezaman duydunuz neolur yasadiklarinizi paylasirmisiniz

Daha cok erken bu haftada görünmez zaten ben 6+ 5 falandi bhcg 7900 lerdeydi ancak oyle gözüktü bhcg degerini biliyomusun onu takip et bakalim 5. Haftada dra gittigimde dr bakmadi bile daha cok erken diye bozma moralini hemen allahin izniyle duyarsin insallah miniginin kalp atışlarini

Sakin ol bakalım önce. Ben kalp atisini 8. Haftada duydum. Senin kuzu daha minicik. Annesi sakın olmalı ki bebek iyice tutunsun.

Catlak olmaması için de lierac öneririm. 12. Haftada başlamıştım ben

Canım öncelikle içime su serptiniz Allah razı olsun ....bhcg 10 gün evvel 4380.83 di. Bu doktor kan testi istemedi direk öyle söyleyince Alt ust oldum.

Sakin ol bakalım önce. Ben kalp atisini 8. Haftada duydum. Senin kuzu daha minicik. Annesi sakın olmalı ki bebek iyice tutunsun.
La lune çok sağol verdiğin moral için dünden bu yana ağlıyorum. Ozaman ben 1 2 hafta sonra gideyim dua edin ne olur ben bu bebisi çok çok bekledim tedavi sonrası kendiliğinden oldu MaşaAllah . Rabbim isteyen herkese versin

Sen ağlarsan kuzun üzülür. Senden tek aldığı şey şu anda kan ve hormonlar. Mutluluk hormonu gönder ki emin bir yerde olduğunu bilsin. Doktora da sık gitme. 8. Haftada falan git. Stres oluyorsun öbür türlü.

Evet çok haklisin. Doktor da demediki daha erken diye işte mesleğini sevmeyen insanlar bir anda tüm umutlarını yerle bir edebiliyor. Neyse iyi dusunuyorum artık iyi olsun sonucunda çok sağol arkadasim

Canım öncelikle içime su serptiniz Allah razı olsun ....bhcg 10 gün evvel 4380.83 di. Bu doktor kan testi istemedi direk öyle söyleyince Alt ust oldum.

Canim ben de bugun goremedim.5bucukla 6 hafta arasindaymis.
Sali gunu gidecegim tekrar.insan korkuyo ama icimizi ferah tutalim inşallah sonraki sefere goruruz...

daha bebeğin görünmemesi normal 8. haftayi bile bulabilir bebeği görmeniz kalp atışını duymanız boşa panik yapmayın bence o doktorun da doktorluğundan şüphe ettim açıkçası. kese 20 mm olmuş bebek görünmezse o zaman panik yaparsınız

Ya Can'ım içini ferah tut hemen de kötüyü söylemiş doktorun. Çok etken daha 8. Haftada duyan bile var kalp atışlarını sen dua et Allah herşeyin en iyisini bilir. Sen O'na havale et. Bak göreceksin en geç 2 haftaya duyarsın bebeğinin kalp atışını. Güzel düşün ki güzel olsun

inşaAllah ....Verdiğiniz moral Allah razı olsun. Biraz olsun rahatladı inşaAllah Allahım benide sevindir

ayyy bu doktorlar beni öldürecek canım banada aynı şey dendi cok psikolojm bozuldu 6.hafta bitmek üzereydi iki üç gün sonra sancıdan acile gittim kanamamda vardı ben yine düşük olacal diye korkarak giderken bebişimn kalbini duydum 7-8hafta arası yani duyulur. Rabbim onu sana nasip edecekse edecek zaten. Yoksada hayırlısı demekten başka çaremiz yok ama şuan kendine eziyet etme lütfen dua et bol bol dinlen

Benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü 8 haftalık ken de kalp atışlarını duymuştum gözükmesi lazım normalde bence sen özel bi hastaneye git iyi bi doktor araştır kesin öylesine bakmıştır. Benim Reglim 4 gün geçmişti gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı 2 gün sonra doktora gittim devlet hastanesiydi kadına adetim geçti hatta bitmesi lazımdı dedim ilgilenmedi gebelik testi yaptım pozitif çıktı dedim birazdaha bekle dedi ultrasona almadı bırak ultrasonu kan testi bile istemedi gönderdi beni ben de çok sinirlenmiştim seni doktor diye mezun edene kızmak lazım diye bağırıp çıkmıştım eşim de baştan buraya gelmemiz hataydı dedi ordan çıktık özele gittik adetim geçti dediğim anda beni ultrasona aldı geç bi bakalım dedi birazcık uğraştı ama Bebeğimi gördü nokta kadardı 4 haftalık dedi 1 ay sonra yine gittim kalp atışlarını duydum doğumumu da özelde yaptım

Aynen öyle canım beklicez artık hayırlısı bakalım. inşaAllah bende bebisimi gorur ve duyarim minicik kalp atışını en yakın zamanda

Ya cnm ne biçim insanlar var bu bi can ya doktorunu degis cnm gerçekten insanı özele teşvik ediyorlar

Cnm.moralini bozma. Ben de 5. Haftada gittigimde sadece kese vardi bebegi gormek.icin erken demisti doktor. 7. Haftada belli belirsiz birsey gorduk kalbini ise 9. Haftada duyduk hatta duyamadik basta diye haftada bir cagirdi doktor 7. Haftadan sonra.. Henuz erken umarim bebisini gorursn biranonce ilk gebeliginse Doktorun risklere karsi hazirlikli ol hemen hamilelik fikrine alisma diye oyle demistir. Tabi herseyin bir soylenis tarzi vardir biraz tersmis senin doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…