- 5 Haziran 2015
- 152
- 49
- 18
- 39
- Konu Sahibi asilolanasli
-
Ben anca 9+3te duydum kalp atisini gobekten ultrason yaptirmistim cok sıkısık gitmistim 6da 7 de duyanlar var ben neden duymuyorum diye boslukta hissetmistim kendimi ama duyduk cok sukur. Umarim saglikli bebis haberlerinizi alir ve almaya devam ederiz hepinizin :)Canim allah hayırlısıni versin inşallah ama bende daha duymadim kanamam var die gittim dün kalp atisini bi duyalim dedi haftaya cumaya seninle ayni seyleri hissettim anlayabiliyorum belirsizlik berbat birsey ama bnm ilk hamileligimdede boyle olmuştu bu aralar kimle konussam 6 da 7 de duyuyorlar en erken
Canım Allah seni ve bebeğini korusun böyle zamanda doktorun en ufak lafı bile insanı üzüyor ya da sinir ediyor. Ama çok takılma daha zaman var duaları eksik etme en önemlisi o.
Canim allah hayırlısıni versin inşallah ama bende daha duymadim kanamam var die gittim dün kalp atisini bi duyalim dedi haftaya cumaya seninle ayni seyleri hissettim anlayabiliyorum belirsizlik berbat birsey ama bnm ilk hamileligimdede boyle olmuştu bu aralar kimle konussam 6 da 7 de duyuyorlar en erken
hemen moralinizi bozmayın ve mümkünse doktor değiştirin.5+3 günlük hamileyim kese gelişimin güzelmiş 14.5 ,mm ama sadece kese var boş gebelik te olabilir dedi doktor çok moralimbozuk elim ayağım kalkmiyor bebeği ve kalp atışını nezaman duydunuz neolur yasadiklarinizi paylasirmisiniz
hemen moralinizi bozmayın ve mümkünse doktor değiştirin.
Benim ilk hamileliğimde aynı psikolojiyi bana bir doktor yaşattı ve bir daha o kadına gitmedim.
Hiç kimsenin bir anneye bunu yaşatmaya hakkı yok...
Sakin olun ve farklı bir doktora randevu alın...
Evde gebelik testi yaptım,bi kaç gün sonra doktora gittim hatta ultrason yapar zannettim "daha çok küçük gebelik var ama ultrasonda keseden başka bisey goremem"dedi. Tahmini 5.haftama girmistim. 7.haftada gittim sadece bebeği gordum 8. Haftada da kalp atışı... goremem bebek daha çok küçük gorunmez dese anlarm da böyle bodoslama anneyi hiç dusunmeden konuşan doktorları anlamıyorum ! Doktorunu değiştir canım, bu surecte seni çok üzer.
Benim kızım 4 haftalık ken gözükmüştü 8 haftalık ken de kalp atışlarını duymuştum gözükmesi lazım normalde bence sen özel bi hastaneye git iyi bi doktor araştır kesin öylesine bakmıştır. Benim Reglim 4 gün geçmişti gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı 2 gün sonra doktora gittim devlet hastanesiydi kadına adetim geçti hatta bitmesi lazımdı dedim ilgilenmedi gebelik testi yaptım pozitif çıktı dedim birazdaha bekle dedi ultrasona almadı bırak ultrasonu kan testi bile istemedi gönderdi beni ben de çok sinirlenmiştim seni doktor diye mezun edene kızmak lazım diye bağırıp çıkmıştım eşim de baştan buraya gelmemiz hataydı dedi ordan çıktık özele gittik adetim geçti dediğim anda beni ultrasona aldı geç bi bakalım dedi birazcık uğraştı ama Bebeğimi gördü nokta kadardı 4 haftalık dedi 1 ay sonra yine gittim kalp atışlarını duydum doğumumu da özelde yaptım
Aynı tedirginliği bu güne kadar yaşıyodum taki bugün bebeğimin kalp atışını ve kendinsini görene kadar. Ben 5+4 te keseyi gördüm 6+5 de kalp atışını gördüm. Çok erken zaten panik yapma benim kese 2.5 cm olduğu halde görünmemişti üstelik.5+3 günlük hamileyim kese gelişimin güzelmiş 14.5 ,mm ama sadece kese var boş gebelik te olabilir dedi doktor çok moralimbozuk elim ayağım kalkmiyor bebeği ve kalp atışını nezaman duydunuz neolur yasadiklarinizi paylasirmisiniz
Ben hiç güvenmiyorum onlara en güzeli basıcaksın parayı en güzel hizmetleri göreceksinEvet devlette alelacele bakiyorlar
Benim 2 haftada degistirdigim 3.dr bu devlette :)
Nese ki sonuncusunu beğendim.
Kadin dogumcu kadın dr ise ters oluyor sanki
Bana mi oyle denk geldi bilmiyorum.
Bi gittigim dr da bana,içeri geçin hazirlanin,dedi.
Bi kapi var perde ufak bi oda var arkasinda.
Nese girdim oraya.
Gittim yattim ultrason ekraninin yanindaki yatağa.
Ben orda yatarken 2 hastaya bakti.
Yanindaki sekreter siz .... misiniz,dedi hastaya.hayir dedi o da.
Söylediği isim benim ismim bu arada,
Ben burdayimm, dedim
Dr dedi ki sizi unutmadim,dedi.
Ama harbi unuttu sandım ben,hatta yatarken uykum bile geldi orda o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?