Karından gorukmemesi normal canım alttan goruneb8kirdiMerhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Karından ultrasonda 6bin üzeri görülmesi gerekir die biliyorum 13bın kan değerınde görülmelıydı beklemeyin bugun başka doktora gidin. Belki doktor görmemiştir kadın dogum acilde mı bakıldıEve
Karından gorukmemesi normal canım alttan goruneb8kirdi
Evet. Zaten kan vermeden önce moralimi de bozdular düştüyse beta sıfırlanır dedi korktum. Değerim güzel gidiyor ama işte kese göremedi. Sıkışık gel dedi gittim çok sıkışmışsın dedi anlamadım hiçbir şeyKarından ultrasonda 6bin üzeri görülmesi gerekir die biliyorum 13bın kan değerınde görülmelıydı beklemeyin bugun başka doktora gidin. Belki doktor görmemiştir kadın dogum acilde mı bakıldı
Normalde takmam kafaya rahat ederim ama betam çok yüksek olup görünmeyince çok çok kötü oldum dış gebelik boş gebelik mi diye düşünüp duruyorum bilmiyorumKarından gorukmemesi normal canım alttan goruneb8kirdi
Benimde görülmedi ama değerim senşn kadar yuksek değil 1285 alttan baktı göremedi dış gebelik acısından takıpteyimMerhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Tüp bebek doktoru ile görüşün ve dış gebelik ihtimalini elemek için vajinal ultrason ile baksınlar. 13000 beta çok yüksek ve kesenin görünmesi lazım.
Bende alttan baktırcam benim karnımdan baktılarBenimde görülmedi ama değerim senşn kadar yuksek değil 1285 alttan baktı göremedi dış gebelik acısından takıpteyim
Bu değerle karından da olsa gözükmesi gerekir diye biliyorum kilo durumunuz nasıl? Cogul gebelik olabilir mi? Cogul gebeliklerde kese gec görünür? En saglıklısı baska bir doktorda daha fikir almak sanırımBende alttan baktırcam benim karnımdan baktılar
65 kiloyum. Bilmiyorum ki çift transfer yapıldı ama bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Doktor bulamadım ki özellerde de doktorlar bugüne randevu vermiyorlar verseler hemen gideceğimBu değerle karından da olsa gözükmesi gerekir diye biliyorum kilo durumunuz nasıl? Cogul gebelik olabilir mi? Cogul gebeliklerde kese gec görünür? En saglıklısı baska bir doktorda daha fikir almak sanırım
Doktorlar bugün randevu vermiyorlarTüp bebek doktoru ile görüşün ve dış gebelik ihtimalini elemek için vajinal ultrason ile baksınlar. 13000 beta çok yüksek ve kesenin görünmesi lazım.
Zeynep Kamilde 6+2 de kesemi gördü ama daha boş dedi kalp atışıda olmaz dedi önceki gün özele gitmiştim bebeğide kalp atışını da duymuştum doktora söyleyince çok şaşırdı ultrason görüntume baktı yani özel deki ve devletteki ultrason çok farklı özelden randevu alın hatta gidin doktora rica edin tüp bebek diyin araya alır siziDoktorlar bugün randevu vermiyorlardoktorum şu an şehir dışında pazartesi gözüküyor o da
Belki de ikiz arkadaşım minik oldukları için görünmemiştir bide karından bakmış benim doktorum 9. Haftada karından bakmaya başlamıştıMerhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Bende 4+5 tim65 kiloyum. Bilmiyorum ki çift transfer yapıldı ama bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Doktor bulamadım ki özellerde de doktorlar bugüne randevu vermiyorlar verseler hemen gideceğimişte gebeliğime 4+5 deyince daha gözükmez kese diyorlar çevremde bana
Bence çok erken boluna canınızı sıkmayın benim değerim 1500 küsürdü doktor haftaya randevu verdi erken gidip de göremeyince üzülür insan tabi daha minicik bebişlerBende alttan baktırcam benim karnımdan baktılar
Benim 5.000 ee gözükmemişti rahmim tersmiş çok sonradan gördüler. Biraz sabır bi kaç gün.. 4+5 çok erken:)Merhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Yok benim 5.000 de alttan da görünmediKarından gorukmemesi normal canım alttan goruneb8kirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?