Kesem gözükmedi

Normalde takmam kafaya rahat ederim ama betam çok yüksek olup görünmeyince çok çok kötü oldum dış gebelik boş gebelik mi diye düşünüp duruyorum bilmiyorum
Bana da devletteki doktor dış gebelik dedi😂vajinal baktığo halde görünmedi 5 haftalıktı ağlama krizine girdim üzüntüden dedi beyan yükselirse sorun yok yükseldi bi kaç gün bekledim 2 gün sonra hemen özele gittik karından göründü

Belki de ikiz arkadaşım minik oldukları için görünmemiştir bide karından bakmış benim doktorum 9. Haftada karından bakmaya başlamıştı
Bugün gördüm keseleri ikizzzz🥰 ikisi de dolu dedi doktorr
Bana da devletteki doktor dış gebelik dedi😂vajinal baktığo halde görünmedi 5 haftalıktı ağlama krizine girdim üzüntüden dedi beyan yükselirse sorun yok yükseldi bi kaç gün bekledim 2 gün sonra hemen özele gittik karından göründü
yaa benim de gözüktü ikiz 🥰🥰

Zeynep Kamilde 6+2 de kesemi gördü ama daha boş dedi kalp atışıda olmaz dedi önceki gün özele gitmiştim bebeğide kalp atışını da duymuştum doktora söyleyince çok şaşırdı ultrason görüntume baktı yani özel deki ve devletteki ultrason çok farklı özelden randevu alın hatta gidin doktora rica edin tüp bebek diyin araya alır sizi
Evet özel çok farklı gördüm bugün keseleri🫶

Merhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Merhaba, keseyi görmeden önce benim de lekelenmem olmuştu 10 gün kadar da devam etti, 6+3 te kalp atışı için gittiğimizde bile karnımdan görünmemişti vajinal kalp atışını duymuştuk, benim rahmim geriye doğruymuş o yüzden görünmedi 8. Haftada gittiğimizde karından ancak görünmüştü, sizin de öyle bir durum olabilir.

Merhaba benimde beta çok iyiyken doktor baya uğraşarak keseyi görmüştü, benimde tüp bebekle olmuştu.Benim tüpe çok yakın yerleşmiş ve küçük kalmıştı, o yüzden baya Bakarak zar zor görmüştü doktorum.Baska bir doktora daha gidin

Merhaba benimde beta çok iyiyken doktor baya uğraşarak keseyi görmüştü, benimde tüp bebekle olmuştu.Benim tüpe çok yakın yerleşmiş ve küçük kalmıştı, o yüzden baya Bakarak zar zor görmüştü doktorum.Baska bir doktora daha gidin
Merhaba sizin beta kaçken göründü acaba

degerlerin
Evet. Zaten kan vermeden önce moralimi de bozdular düştüyse beta sıfırlanır dedi korktum. Değerim güzel gidiyor ama işte kese göremedi. Sıkışık gel dedi gittim çok sıkışmışsın dedi anlamadım hiçbir şey
guzel arttiysa hic korkma

Back
X