- 13 Şubat 2023
- 107
- 101
- 13
Bana da devletteki doktor dış gebelik dediNormalde takmam kafaya rahat ederim ama betam çok yüksek olup görünmeyince çok çok kötü oldum dış gebelik boş gebelik mi diye düşünüp duruyorum bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da devletteki doktor dış gebelik dediNormalde takmam kafaya rahat ederim ama betam çok yüksek olup görünmeyince çok çok kötü oldum dış gebelik boş gebelik mi diye düşünüp duruyorum bilmiyorum
Bugün gördüm keseleri ikizzzzBelki de ikiz arkadaşım minik oldukları için görünmemiştir bide karından bakmış benim doktorum 9. Haftada karından bakmaya başlamıştı
yaa benim de gözüktü ikizBana da devletteki doktor dış gebelik dedivajinal baktığo halde görünmedi 5 haftalıktı ağlama krizine girdim üzüntüden dedi beyan yükselirse sorun yok yükseldi bi kaç gün bekledim 2 gün sonra hemen özele gittik karından göründü
Yaaa bugünnn gördüm keseleri ikizzzzÇok erken henüz, görünmemesi çok normal. İçinizi ferah tutun bence.
Evet özel çok farklı gördüm bugün keseleriZeynep Kamilde 6+2 de kesemi gördü ama daha boş dedi kalp atışıda olmaz dedi önceki gün özele gitmiştim bebeğide kalp atışını da duymuştum doktora söyleyince çok şaşırdı ultrason görüntume baktı yani özel deki ve devletteki ultrason çok farklı özelden randevu alın hatta gidin doktora rica edin tüp bebek diyin araya alır sizi
Maşallah. Çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallahYaaa bugünnn gördüm keseleri ikizzzz![]()
Beta değeriniz tahmini kaçken göründü keseler acabaBugün gördüm keseleri ikizzzzikisi de dolu dedi doktorr
yaa benim de gözüktü ikiz![]()
Merhaba canım benimde rahim ters ve kesem görünmedi cok üzüldüm dış gebelik olabilir dedndiBenim 5.000 ee gözükmemişti rahmim tersmiş çok sonradan gördüler. Biraz sabır bi kaç gün.. 4+5 çok erken:)
Merhaba, keseyi görmeden önce benim de lekelenmem olmuştu 10 gün kadar da devam etti, 6+3 te kalp atışı için gittiğimizde bile karnımdan görünmemişti vajinal kalp atışını duymuştuk, benim rahmim geriye doğruymuş o yüzden görünmedi 8. Haftada gittiğimizde karından ancak görünmüştü, sizin de öyle bir durum olabilir.Merhaba arkadaşlar size çok acil bişey sormam gerek. Kafam karmakarışık. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün 4+6 günüm. Dün çok ufak kahverengi lekem gelince korktum acile gittim karnımdan ultrasonla baktılar kese göremediler. 2 nisan son adet tarihim transferim 19 nisan. Transferin 10.günü betam 640 idi ilk öğrendiğimde. Dün kan istedilerdi akşam sonucu ise 13447. Ne olabilir acaba kese gözükmemesi normal mi çünkü 4+5 idim dün. Karnımdan baktılar alttan bakmadılar. Normal doktoruma gidecek olsaydım eğer iki hafta sonraya randevum. Ben tesadüfen öğrenip görmüş oldum lekeden dolayı gidince. Lekem de yok durdu zaten azıcık 2 sefer mi ne gelmişti. Durum bu. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Gözüktü kese karnımdanMerhaba benimde beta çok iyiyken doktor baya uğraşarak keseyi görmüştü, benimde tüp bebekle olmuştu.Benim tüpe çok yakın yerleşmiş ve küçük kalmıştı, o yüzden baya Bakarak zar zor görmüştü doktorum.Baska bir doktora daha gidin
Sıkıntı gitti şükür gözüktü keselerMerhaba benimde beta çok iyiyken doktor baya uğraşarak keseyi görmüştü, benimde tüp bebekle olmuştu.Benim tüpe çok yakın yerleşmiş ve küçük kalmıştı, o yüzden baya Bakarak zar zor görmüştü doktorum.Baska bir doktora daha gidin
Merhaba sizin beta kaçken göründü acabaMerhaba benimde beta çok iyiyken doktor baya uğraşarak keseyi görmüştü, benimde tüp bebekle olmuştu.Benim tüpe çok yakın yerleşmiş ve küçük kalmıştı, o yüzden baya Bakarak zar zor görmüştü doktorum.Baska bir doktora daha gidin
Kaç binde göründü acaba benim Salı 20 bin olacak inşallah görünür müYok benim 5.000 de alttan da görünmedi
Yaa ikiz olduğu için geç görülebilir zaten, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahGözüktü kese karnımdanikizmiş
![]()
5 bin civarında idi yanlış hatırlamıyorsamMerhaba sizin beta kaçken göründü acaba
İnşallah çok teşekkür ediyorumMaşallah. Çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah![]()
4+5 beta 13447 idiBeta değeriniz tahmini kaçken göründü keseler acaba
Ha dün sonucu oydu bugün baktırdığımda 4+6 idi işte4+5 beta 13447 idi
guzel arttiysa hic korkmaEvet. Zaten kan vermeden önce moralimi de bozdular düştüyse beta sıfırlanır dedi korktum. Değerim güzel gidiyor ama işte kese göremedi. Sıkışık gel dedi gittim çok sıkışmışsın dedi anlamadım hiçbir şey