kesem var ama bebek yok

Allah yardımcımız olsun bende cok korkuyorum olumsuz olacak diye inşallah sevinecegimiz haber alırız

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Canimm senle ayni durumdayim bende 5 haftalik hamileyim kese var bebek yok dedi acilin doktoru bilmiyorumki kacinci hafta gitmeliyim Dis gebelikten korkuyodum kese gorundu simdi bos gebelikten korkuyorum Ne stresli çileli işmiş yahu

Aynen bende cok korkuyordum dış gebelikten cok şükür dış gebelik değil simdi de boş gebelikten korkuyorum eskiden hersey daha kolaymiş sanki allah yardımcımız olsun artık

Ultrason ile sat tarihine göre farkliliktan kaynaklanir mi pek8 bizim hesabimiza gore 6. Veya 7. Haftada olabiliriz ama ultrasonda ise 5. Haftadaysak ve daha erken oldugundan mi bebek gozukmediyse

Brnim kaynanam esim yuzunden ilk testte öğrendi o da herkeze söyledi ustune üstlük bizim zamanimizda ultrason mu vardi dedi

Benimkine adeta göre 7 haftalık olması lazım ama ultrasyoma göre 5+5 ve daha bisey yok.cuma günü belli o olcak ınş hepimizin yüzü güler

inşallah iyi haberler alırsınız, bunu anlamanın bir yoluda iki günce bir kanda gebelik testi yaptırmanız eğer yükseliyorsa gebelik oluşmaya devam ediyor demektir, düşüyor ise maalesef. benim geç döllenme dedi doktor 7 haftaya kdr kanda pozitif çıkmasına ve düzenli artış göstermesine rağmen kese ve kalp atışını 7 + larda gördük

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
İlk test yaptığınızda adetinden kaç gün geçti ve değerin kaçtı canım

Ilk eczaneden aldım test cift cizgi olunca kwnda yaptırdım 1 gun gecmisti adetim 108.92 cikti beta hcg 3 gun sonra 321.19 oldu 1 hafta sonra 1239 oldu

Bende 4+4de keseyi gördüm kalp atısı için 7.haftada gel dedı Dr beklıyorum haftaya gidicem Zaman gecmıyo sanki geç döllenme olduysa gözükmez

Benimde adetimden 1 hafta geçtikten sonra yaptırdım 87.73 çıktı birazdan tekrardan yapıcam araştırdığıma göre boş gebelik olabilirmiş benimkide

İlk gebeliğim ve bilgisizlik bıdaha hamile kalırsam 7.haftadan sonra gidicem bu stresi çekmemek için insanın içini kemiriyor beta hcg cok iyi ama gene de o korku

Brnim kaynanam esim yuzunden ilk testte öğrendi o da herkeze söyledi ustune üstlük bizim zamanimizda ultrason mu vardi dedi
Valla onlarin zamaninda ultrason yokmus boyle dis gebelik bos gebelik fln da yokmus cok bilmekten stres yapip mi yasiyoruz acaba bunlari

Annem bana hamile oldugunu ogrenm8s mesela bide 4.ayinda kontrole gitmis biz sık sık gidiyoruz ve tum kiyamet kopuyo basimiza bilmesek belki hic bi sey olmayacak

İlk gebeliğim ve bilgisizlik bıdaha hamile kalırsam 7.haftadan sonra gidicem bu stresi çekmemek için insanın içini kemiriyor beta hcg cok iyi ama gene de o korku
Aynen bende su an 5.haftam 8 hatta 9.haftadan once gitmicem ilk gittim dis gebelik dediler 2 gun sonra kese gorundu simdi bakalim bos gebelik mi dediler ilk dogumda hepimiz olduk jinekolog bilmesek oyle oyle gecerdi gunler

Ben ultrasonda bebeğimi göremediğimden beri yapmadigim arastirma kalmadi ne olur ne biter diye iyice stres yaptim olabilir onlarin zamaninda ultrasonda muayene diye bisey olmadigi icin cok fazla rahat mis galiba biz kendimizi geriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…