Canimm senle ayni durumdayim bende 5 haftalik hamileyim kese var bebek yok dedi acilin doktoru bilmiyorumki kacinci hafta gitmeliyimMerhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Benimde oyle kayinvalideme bile soyleyemedim kalp atisini duyar soylerim diyeIcim rahat degil surekli stresteyim
İlk test yaptığınızda adetinden kaç gün geçti ve değerin kaçtı canımMerhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Valla onlarin zamaninda ultrason yokmus boyle dis gebelik bos gebelik fln da yokmus cok bilmekten stres yapip mi yasiyoruz acaba bunlariBrnim kaynanam esim yuzunden ilk testte öğrendi o da herkeze söyledi ustune üstlük bizim zamanimizda ultrason mu vardi dedi
Annem bana hamile oldugunu ogrenm8s mesela bide 4.ayinda kontrole gitmis biz sık sık gidiyoruz ve tum kiyamet kopuyo basimiza bilmesek belki hic bi sey olmayacakBrnim kaynanam esim yuzunden ilk testte öğrendi o da herkeze söyledi ustune üstlük bizim zamanimizda ultrason mu vardi dedi
Aynen bende su an 5.haftam 8 hatta 9.haftadan once gitmicem ilk gittim dis gebelik dediler 2 gun sonra kese gorundu simdi bakalim bos gebelik mi dediler ilk dogumda hepimiz olduk jinekolog bilmesek oyle oyle gecerdi gunlerİlk gebeliğim ve bilgisizlik bıdaha hamile kalırsam 7.haftadan sonra gidicem bu stresi çekmemek için insanın içini kemiriyor beta hcg cok iyi ama gene de o korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?