Çok geçmiş olsun canım.Yeni doktordan geldim kese yine boş yolk saç yok kesem gecen hafta duzensizdi bu hafta duzenliymis ama normalden kucuk tabi ihtimal yok tek çare bize kaldı kürtaj çıkış yolu yok hersey icin herkeze Teşekkürler
Allahtan umut kesilmez,lütfen kürtaj olmadan önce bir daha düşünün araştırın,herşey olabilir çünkü,farklı bir doktora gitseniz birdeYeni doktordan geldim kese yine boş yolk saç yok kesem gecen hafta duzensizdi bu hafta duzenliymis ama normalden kucuk tabi ihtimal yok tek çare bize kaldı kürtaj çıkış yolu yok hersey icin herkeze Teşekkürler
Lütfen 1 hafta daha bekleyin lütfen,eğer sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyinBilmiyorum yoruldum hamilelik zormuydu bu kadar bilmiyorum dun sabah gittim dr kanaman olacak dedi bebek yok dedi yolk saç yok dedi aksaminda aldirmak iciin ozel hastaneye gittim baska dr kese cok duzenli dedi 14 mm mis 10 gun once 13 mm di yolk sac yok dedi kese sagliksiz dedi 1 hafta daha bekleyelim dedi ama büyük bir ihtimal kürtaj olur dedi kafam allak bullak hayirlisi
Canım ağrıların nasıl ağrıydı? Benimde doktor şuanda kese gözükmüyor yani belli belirsiz demişti. Fakat benim öok ağrılarım oluyo kanamam yok şuanda bende korkuyorumKürtaj a hazırlıyorum kendimi artık umutlanamiyorum
Benimde kasıklarımda inanılmaz derece ağrı oluyo bazen kramp şeklinde oluyo hareket ettikçe daha çoğalıyo ve rahmime sanki bıcak geçirilimiş gibi ağrı saplanıyo aynı zamanda belim boşluklarımda dayanılmaz derecede ağrıyo bende bi terslik olduğunu düşünüyorum herkes idrar yolları diyo ama idrar yolları kaç haftadır sürmez diye düşünüyorumKasıklarım daydi ağrı hareket edemiyordum cnm benim inşallah sen benim gibi olmassin saglikla kucagina alirsin bebegini
Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz
Diğer bebeğe herhangi bir zararı yok canım. Yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin. Umarım Rabbim sana en yakın zamanda hayırlı bi evlat verir. Tekrar grçmiş olsun.Kürtaj oldum hepinize Teşekkürler moral verdiniz deneyimlerinizi paylastiniz Allah hepimize o guzel duyguyu yasatsin sonuna kadar ama
kurtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldijiz tekrar benim ilk kürtaj imdi bir sonraki gebeligime zarari olmasindan korkuyorum hamile kalmami engeller mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?