kesem var ama bebek yok

Yeni doktordan geldim kese yine boş yolk saç yok kesem gecen hafta duzensizdi bu hafta duzenliymis ama normalden kucuk tabi ihtimal yok tek çare bize kaldı kürtaj çıkış yolu yok hersey icin herkeze Teşekkürler

Yeni doktordan geldim kese yine boş yolk saç yok kesem gecen hafta duzensizdi bu hafta duzenliymis ama normalden kucuk tabi ihtimal yok tek çare bize kaldı kürtaj çıkış yolu yok hersey icin herkeze Teşekkürler
Çok geçmiş olsun canım.
Açtığın topiği okumuştum ama ben ötekiler gibi sana umut verici yorumlar yazıp seni umutlandırmak istemedim.
Acını çok iyi anlıyorum sana diyeceğim tek şey var Allah teâlâdan herşeyin hayırlısı neyse öyle olsun.
Böyle olması sizler için daha hayırlıymış demek ki.
Bebeğim 4 aylıkken karnımda öldüğü zaman çok üzülmüştüm ama bebeğimin özürlü olduğunu öğrendiğim de böylesi daha hayırlıymış dedim.
Çünkü doktorum doğsaydı fazla yaşamazdı demişti.
Alemlerin Rabbi yüce Allahtan dilerim ki İnşaAllah sağlıklı hayırlı ve imamlı bir evladın olur.
Birini veren ötekini de verir.
Herşey Allah teâlânın iznin de.

Çok teşekkür ederim Allah rahmet eylesin üzüldüm herseyden önce
Herşeyin hayırlısı demek dile kolay geliyor o acıyı yaşamayan bilemiyor Haklısınız Rabbim birini veriyorken öbürünü de verir Rabbim in bildiği vardır elbet

Allahtan umut kesilmez,lütfen kürtaj olmadan önce bir daha düşünün araştırın,herşey olabilir çünkü,farklı bir doktora gitseniz birdeEğer bebek yoksa neyi kürtaj edeceksiniz anca keseyi bozacaksınız,madem öyle kendi kendinize regl olmayı bekleseniz.Ne bileyim ben olsam kürtaj olmak için acele etmezdim,lütfen başka bir doktora daha gidin,lütfen

Bilmiyorum yoruldum hamilelik zormuydu bu kadar bilmiyorum dun sabah gittim dr kanaman olacak dedi bebek yok dedi yolk saç yok dedi aksaminda aldirmak iciin ozel hastaneye gittim baska dr kese cok duzenli dedi 14 mm mis 10 gun once 13 mm di yolk sac yok dedi kese sagliksiz dedi 1 hafta daha bekleyelim dedi ama büyük bir ihtimal kürtaj olur dedi kafam allak bullak hayirlisi

Lütfen 1 hafta daha bekleyin lütfen,eğer sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Seni gayet iyi anlıyorum 2015 haziran ayında bende boş gebelikten kürtaj oldum. Bende bir umut bekledim en sonunda kanamam oldu kürtaj a aldılar. Şuan olsaydı 1 buçuk 2 aylık kucağımda olacaktı. Ama nasip değilmiş. Demekki hayırlı değildi sağlıklı değildi Rabbim nasip etmedi onu. Ama çok şükür Rabbimin hikmeti büyük suan 9 haftalık hemileyim Rabbim tez vakitte cümleye işten her kuluna nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat inşallah. Rabbim yardımcın olsun...

Kasıklarım daydi ağrı hareket edemiyordum cnm benim inşallah sen benim gibi olmassin saglikla kucagina alirsin bebegini

Kasıklarım daydi ağrı hareket edemiyordum cnm benim inşallah sen benim gibi olmassin saglikla kucagina alirsin bebegini
Benimde kasıklarımda inanılmaz derece ağrı oluyo bazen kramp şeklinde oluyo hareket ettikçe daha çoğalıyo ve rahmime sanki bıcak geçirilimiş gibi ağrı saplanıyo aynı zamanda belim boşluklarımda dayanılmaz derecede ağrıyo bende bi terslik olduğunu düşünüyorum herkes idrar yolları diyo ama idrar yolları kaç haftadır sürmez diye düşünüyorum

Ben dr gittigimde canm idrar ve kan tahlili yaptılar hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu goruluyormus o yüzden bol bol su icmeleri gerekiyormuş dr söyledi

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz

Geçmiş olsun normal şartlarda 6 haftalık hamileliklerde kalp atımları izlenmesi gerekirdi. Umarım 2 hafta sonra görülür.Gebelik kesesinin görülüp kalp atımının başlamadığı duruma boş gebelik deniliyor.

Merhabalar ben 6+5 günlük hamileyim ultrasonda gözükmedi kese vajinal ultrasonda gòzüktü ama bebek yok dedi dr normal mi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ne olur yardimci olur musunuz

Aynısı başına gelmişti malesef...7 haftalıklen kese vardı ama içi boştu ..boş gebeliğin ne olduğunu bilmiyordum.. O zaman öğrendim ve kürtajla alındı..sizin bebiş inşallah görünür

Oncelikle cok gecmis olsun t3krar dusuk kurtaj vb. Aci yasatmasin Rabbim
Tesekkurler Allah bizim gibi anne olmak isteyen herkesin kucagini dolrusun tez zamanda son care özel hastaneye de gidicem orada da aynini soylerlese salı günü ne doktr kürtaj randevusu verdi devlet hast dr hayırlısı verende Allah alanda Allah

Kürtaj oldum hepinize Teşekkürler moral verdiniz deneyimlerinizi paylastiniz Allah hepimize o guzel duyguyu yasatsin sonuna kadar ama
kurtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldijiz tekrar benim ilk kürtaj imdi bir sonraki gebeligime zarari olmasindan korkuyorum hamile kalmami engeller mi diye

Diğer bebeğe herhangi bir zararı yok canım. Yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin. Umarım Rabbim sana en yakın zamanda hayırlı bi evlat verir. Tekrar grçmiş olsun.

Bugun kanamam fazla olduğu icin dr a gittim dr ultrasonda baktı küçük bir parca kalmış dedi keseyi aldim ama o parca çözemedim dedi vücudum inşallah atar atmama ihtimalinde ikinci kürtaj gerekebilir mis simdi cok korkuyorum normal mi boyle bisey birde ilk gebeligimdi rahim delinmesinden korkuyorum yardimci olabilecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…