kesem var ama bebek yok

Aynen bende su an 5.haftam 8 hatta 9.haftadan once gitmicem ilk gittim dis gebelik dediler 2 gun sonra kese gorundu simdi bakalim bos gebelik mi dediler ilk dogumda hepimiz olduk jinekolog bilmesek oyle oyle gecerdi gunler
Vala merakdan catlıyo ınsan 6.haftadayım 7.haftada gitcem kalp atısını duymaya psikolojım bozuldu en azından kafam rahatlasın

Kızlar bu kadar stres bebişe de zararlı şuan vucüt bulmaya çalışıyor ne yapıyorsunuz siz böyle kendinize? Rahat olun rabbbime güvenin. Ben de 5. haftamdayım kese görünmedi gibi bir şey. Böyle olumsuz düşüncelerden uzak duruyorum siz de öyle yapın. İnşallah o minik kalpler pıt pıt atacak, duyacağız. Böyle düşünün.

Sizin keseniz küçük olduğu için alttan bakmış ve bebeği gormemesi çok normal ben 8 haftalıkken duydum kalp atışlarını bu bir hafta daha geçte olabilir yanı sorun yapacak hiç birşey yok..

Su an sabahtir devam eden kasık ağrım var hastaneye gidip kan tahlili idrar tahlili oldum olumsuz bisey çıkmadı kanama yok normal mi sizce

Su an sabahtir devam eden kasık ağrım var hastaneye gidip kan tahlili idrar tahlili oldum olumsuz bisey çıkmadı kanama yok normal mi sizce
Normal cnm rahim genişliyor bnmde öyle uyuyamıyorum bazen bişeyler batıyo sanki

Doktordan geldim boş gebelik bebege dair en ufak tomurcuklanma yokmus pazartesi kürtaj hayırlısı

Beta hcg degerıne bakmadımı cnm Senın yerınde olsam beklerdım 1hafta cnm

Baktirmadim o an dunya basima yıkıldı canm aklıma bile gelmedi esimde baska dr a gidelim dedi ne yapicam bilmiyorum

Ya kızlar bana da yardımcı olun 2 hafta önce acilde hamile olduğumu öğrendim Hcg 5981 falan mı ne çıkmış bugünde dr ye gittim 7 haftalık hamile olduğumu söylediler kan testi falan bişey yapılmadı ultrasonda kesenin olup bebeğin olmadığını söylediler kürtaj yapılması gerekiyormuş öyle dedi doktor ne yapmalıyım Normal bişey mi bu ?

Benim de basimda öyle bir derdim var sen yine de 1 hafta daha bekle 1 hafta sonra vajinal ultrasonda baktir dr a canim herseyin hayirlisi yolk sac olusmus mu dr bisey dedi mi

Kızlar bnde bugun sağlık ocağına gıttım 6gun once degerım 5bındı sımdıde 5bin yrn hasteneye gıdıcem basınıza böle bısey geldımı korkuyorum

Canım bi yerde okumustum beta hcg değeri belli bir zamandan sonra sabit kaliyormus diye hatırlamıyorum kacinci haftadaydi ama umarım herşey yolundadir

Canım bi yerde okumustum beta hcg değeri belli bir zamandan sonra sabit kaliyormus diye hatırlamıyorum kacinci haftadaydi ama umarım herşey yolundadir
6+3cnm bilmiyorum ilçede yasıyorum Dr gidemiyorum yrn gıdıcem umarım bısey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…