- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Vala merakdan catlıyo ınsan 6.haftadayım 7.haftada gitcem kalp atısını duymaya psikolojım bozuldu en azından kafam rahatlasınAynen bende su an 5.haftam 8 hatta 9.haftadan once gitmicem ilk gittim dis gebelik dediler 2 gun sonra kese gorundu simdi bakalim bos gebelik mi dediler ilk dogumda hepimiz olduk jinekolog bilmesek oyle oyle gecerdi gunler
Benimki tupbebek canimİlk test yaptığınızda adetinden kaç gün geçti ve değerin kaçtı canım
Bende canım ayniyimInşallah ya tez zamanda kalp atışlarını duyarız cok merakliyim
Normal cnm rahim genişliyor bnmde öyle uyuyamıyorum bazen bişeyler batıyo sankiSu an sabahtir devam eden kasık ağrım var hastaneye gidip kan tahlili idrar tahlili oldum olumsuz bisey çıkmadı kanama yok normal mi sizce
Cnm tek Dr kalma baska Dr git bekle bıraz geç döllenme olduysa bideDoktordan geldim boş gebelik bebege dair en ufak tomurcuklanma yokmus pazartesi kürtaj hayırlısı
6+3cnm bilmiyorum ilçede yasıyorum Dr gidemiyorum yrn gıdıcem umarım bısey yokturCanım bi yerde okumustum beta hcg değeri belli bir zamandan sonra sabit kaliyormus diye hatırlamıyorum kacinci haftadaydi ama umarım herşey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?