Kesenin şekli bozukmuş !!

Ayni şeyleri yaşadım bebek sağlıksızsa böyle oluyor galiba kurtaj olali 26 gun olmus hayirlisi boyleymis diyoruz. Uzme kendini
Geçmiş olsun canım sana da alınacak benimde rabbim yardimcimiz olsun bi daha yasatmasin ins.

Hanımlar yeni doktordan geldim kesenin kenarı bozuk dedi büyük ihtimalle düşer dedi Böyle bi durum yasayan varmı
Evet canım benimde aynı durum düşermiş ama genetik için kürtaj da olabilirmiş.ama senin haftan erkense belki toplayabilir. ben 4 ayrı Dr a göründüm hepsi de alınsın dedi

Arkadaşlar 6+5 hamileyim kesenin şekli bozuk ve kese beklenilenden küçük dedi Dr.alalim dedi ama aldırmak istemedim başına böyle bişey gelen var mı düzelir mı kese
Benim geldi ayni senin yazdigin gibi oldu üstune 3 hafta kanamam oldu bak 33 haftalik olduk bile o yuzden moralini bozma sabir ile bekle :)

Hiç kendiliğinden düşer demediler bende tam nasıl alacaksınız demedim bi hafta daha beklemek istiyorum dedim çıktım
En güzelini yapmışsınız. Sanırım kalp atışını alamamışsınız diğer mesajları da okudum biraz. 1 hafta bekleyin bence daha emin olun. Kolay değil bende yaşadım daha önce. Olmazsa da kısmet ama sonra acaba dememek için insan emin olmak istiyor çok zor bir psikoloji. Vakti saati gelene kadar bebişler gelmiyor maalesef.

Benim geldi ayni senin yazdigin gibi oldu üstune 3 hafta kanamam oldu bak 33 haftalik olduk bile o yuzden moralini bozma sabir ile bekle :)
Hadi ya sen kaçıncı haftada kalp atisini duydun canım ben kalp atisida duymadım tam hafta hafta hatirliyo musun neler yaşadığını lütfen bi paylaş şu iki gündür mafoldum

Öyle canım sen nasıl yaşadın düşükle mı sonuçlandı

Iste vajinalde 6 hafyada kalp atisi duyuluyor soyleyip uzmek istemedim seni hayirlisi boyleymis
Evet canım haklisin biliyorum da vajinalde daha erken ogreniliyor ama geç döllenme benimki o yüzden belki bir umut diyorum adetime 10 gün kala test yaptım 0 di bhcg o yüzden gec mi oluyor ki herşey dedim bekleyim dedim ama işte Dr.larin hepsi alalım deyince artık aldircam heralde haftaya ya da bu hafta sonu

Tmm ama adete 10 gun kala cok erkenki normal. Iliskiden 10gun sonra yukselmeye basliyor. Yazdigin 6 hafta 5gun kesenin boyudur diye dusunerek yazdim.

Hadi ya sen kaçıncı haftada kalp atisini duydun canım ben kalp atisida duymadım tam hafta hafta hatirliyo musun neler yaşadığını lütfen bi paylaş şu iki gündür mafoldum
Kese ilk görundugunde şekilsiz ve küçük dediler dhaa sonra kanama da başladi bebeği 7.haftada gordük zaten bebek gorundugunde kesenin sekilsizligi de gitti büyüdu de kalbi hakkinda yorum yapmamişti. 8.haftada net bilgi verdi kalbi guzel atiyordu.ins senin de geç dollenmeden dolayi böyledir biraz daha bekle eger sonuc olumsuz cikarsa da üzülme saglikli degilmiş dersin benim de daha ömce 3 tane 8 haftalik kaybim oldu ilk defa bu hamileligim devam ediyor her şeyin hayirlisi canim.Güçlü ol.

Çok sağol canım ya içimi rahatlattin inş.saglicakla bebeğini kucağına alırsın az kalmış baya seninde rabbim gönlüne göre versin inş

Öyle canım sen nasıl yaşadın düşükle mı sonuçlandı
Benim biraz daha farklıydı kesede sorun yoktu. İki gebeliğimde kalp atışı alamadık 6 haftada kaldı gelişimleri. Ama ben 9 haftaya kadar bekledim. Ne bir kanama ne birşey mecburen kürtajla sonuçlandı. Beklerken seni etkileyebilir falan dediler ama ben aklımda hiç soru işareti kalsın istemedim. Hiçbir şekilde etkilemediğini de belirtmek isterim. Ama psikolojiyi çok iyi biliyorum. Umutsuz bir bekleyiş belki diğer doktor yanlış görmüştür umudu.

Peki beta ya baktın mı bu süreç zarfında tekrar benim beta da yükseliyor geçen hafta 10 bindi bu hafta bi kaç ayrı hastanede yaptırdım birinde 18 bin birinde 21 bin çıktı

Aynı durum canım bende soru işareti kalsın istemiyorum bide burda okuyorum kese bozukluğu düzeliyormus bazılarında.Tabi kendimi çokta kaptırmak istemiyorum ama içimden bir ses bekle diyo .Diğerinde hiç böyle olmamıştı kalp atışları durmuş dedi hemen ümidi kestim ertesi gün alındı ama bunda umudumu kesemiyorum belki kendimi kandiriyorum daha çok yipraniyorum ama durum böyle :/

Bence en doğrusu beklemek yani kürtajdan sonra acaba demek yerine beklemek en güzeli. Umutları minimumda tutup mucizelere inanmak. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah herkesi şaşırtır ve sağlıkla devam eder

Amin canım inş.:-*

Ay banada demişlerdi sekli bozuk falan neler yasamistim Allaha şükür son haftalara geldik uzulme diyemem insan üzülüyor ama dua et bol bol hayirlisi icin .. Rabbim bebeğini hayırla saglikla sana bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…