Yukseliyorsa onemli bir şey doktorun umudu kesmis ama beta yukseliyorsa her zaman bir ümit vardir ..benim betam da hep yukseldi o yuzden doktor umudunu kesmedi hem kese de minik de olsa buyuyordu ..10 gün daha bekle canim ne olur ne olmz yani 9.haftaya kadar bekle zaten minicik bir şey hayati tehliken olmaz .Peki beta ya baktın mı bu süreç zarfında tekrar benim beta da yükseliyor geçen hafta 10 bindi bu hafta bi kaç ayrı hastanede yaptırdım birinde 18 bin birinde 21 bin çıktı
Sağol canım ya aynen neler yaşadım son günlerde şaşırdım iyice napcagimi bilemedimAy banada demişlerdi sekli bozuk falan neler yasamistim Allaha şükür son haftalara geldik uzulme diyemem insan üzülüyor ama dua et bol bol hayirlisi icin .. Rabbim bebeğini hayırla saglikla sana bağışlasın..
Tamam canım çok sağol burda konuşuyorum umutlaniyorum Dr a gidiyorum olmaz diyor iki arada bir deredeyimYukseliyorsa onemli bir şey doktorun umudu kesmis ama beta yukseliyorsa her zaman bir ümit vardir ..benim betam da hep yukseldi o yuzden doktor umudunu kesmedi hem kese de minik de olsa buyuyordu ..10 gün daha bekle canim ne olur ne olmz yani 9.haftaya kadar bekle zaten minicik bir şey hayati tehliken olmaz .
5 haftalık hamileyim %50 ihtimal verdi düşebilirde düşmeyebilirde dedi 13 nisan perşembe tekrar çağırdıEvet canım benimde aynı durum düşermiş ama genetik için kürtaj da olabilirmiş.ama senin haftan erkense belki toplayabilir. ben 4 ayrı Dr a göründüm hepsi de alınsın dedi
İnş bisey olmaz rabbim beklesin.5 haftalık hamileyim %50 ihtimal verdi düşebilirde düşmeyebilirde dedi 13 nisan perşembe tekrar çağırdı
İnşallah olacagın önüne geçilmez ama inşallah atlatırım bu dönemi bebeğime kavuşurum sagsalimİnş bisey olmaz rabbim beklesin.
İnş canımİnşallah olacagın önüne geçilmez ama inşallah atlatırım bu dönemi bebeğime kavuşurum sagsalim
Öncelikle inş.saglicakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ikinizde . bu haftada beklicem canım bakalim değişme olcak mı kesenin şekli Kıbrıs haritası gibi bi tarafı ince bir tarafı kalın icindede bebek görünmüyor dedi Dr lar ama bakalım haftaya nasıl olcakcanım aynı durumu yaşadım 6 haftalık ken dr gittim.kesenin şekli hiç hoşuma gitmedi dedi.İlk hamileliğiminde düşük oldugunu söyledim.Acaba akdeniz anemisi misin dedi eşin nereli sen nerelisin diye sormaya başladı.sürekli aynı şeyler başıma gelebilir gibi konuştu okadar üzüldüm ki.odadan cıktım ultrason kagıdına bakıyorum gerçekten şekli bozuk bi on dakika oturdugum yerde kaldım.Sonra özelde bi dr.gittim.Durumu anlattım bana dediki eger şekli bozukmuş vs.demeseydin böyle bişeyin lafını bile etmezdim sana kesen gayet normal gözüküyo.Hiç sıkıntı görmüyorum dedi çok şükür şimdi normal seyrinde ilerliyo.Ablamada kese boş alalım dediler ablam beklemek istedi ve bu ay dogumu olacak inşallah.Kısacası bekle olmazsa kendi düşecektir zaten herşeyin hayırlısı olsun
Sizin beta ne kadar kaç aylık hamilesiniz 14859 çıkmış beta herkes çok yüksek haftasına göre diyorÖncelikle inş.saglicakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ikinizde . bu haftada beklicem canım bakalim değişme olcak mı kesenin şekli Kıbrıs haritası gibi bi tarafı ince bir tarafı kalın icindede bebek görünmüyor dedi Dr lar ama bakalım haftaya nasıl olcak
7 haftalık 21 bin küsur beta da .Senin kaç haftalık pekiSizin beta ne kadar kaç aylık hamilesiniz 14859 çıkmış beta herkes çok yüksek haftasına göre diyor
5 haftalık 14859 çıktı7 haftalık 21 bin küsur beta da .Senin kaç haftalık peki
Evet canım betan iyi ama işte bilemiyorum ki keseyi gördünüz mü beta bi yere kadar diyo Dr asıl ultrason görüntüsü önemli benim ilk gebelik 2800 de öğrendim gebeliği keseyide gördük hemen hic problem olmadı ama bunda 7800 de öğrendik ama keseyi zor gördük bide betaya öğrenir öğrenmez gitmedim Dr a bi kaç gün sonra gittim beta daha yüksekti yani.5 haftalık 14859 çıktı
Keseyi hiç zorlanmadan gördü yeterki Bebek gelişsin sesi kese düzelme ihtimali varmış 13 nisana çağırdı inşallah herşey yolunda giderEvet canım betan iyi ama işte bilemiyorum ki keseyi gördünüz mü beta bi yere kadar diyo Dr asıl ultrason görüntüsü önemli benim ilk gebelik 2800 de öğrendim gebeliği keseyide gördük hemen hic problem olmadı ama bunda 7800 de öğrendik ama keseyi zor gördük bide betaya öğrenir öğrenmez gitmedim Dr a bi kaç gün sonra gittim beta daha yüksekti yani.
İnş canım sıkma canını kesesi düzelen çok oluyormuş düzelir inşallah.daha çok erken senin benim durum farklı biraz ama bende beklicemKeseyi hiç zorlanmadan gördü yeterki Bebek gelişsin sesi kese düzelme ihtimali varmış 13 nisana çağırdı inşallah herşey yolunda gider
Yuhh dis gebelikte sezeryan ilk kez duyuyorum. Yok yere kadincagizi kesecekti yani nerdeyse. Hayir okumasak arastirmasak kandiracaklar
Doktor dün bi sürü test yapmış ya yapılması gereken testlermiydi acabaİnş canım sıkma canını kesesi düzelen çok oluyormuş düzelir inşallah.daha çok erken senin benim durum farklı biraz ama bende beklicem
Evet canım yapiyolar banada yapıldı normal onlarDoktor dün bi sürü test yapmış ya yapılması gereken testlermiydi acaba
10 tüp kan aldılar bide ben 8.5 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuşEvet canım yapiyolar banada yapıldı normal onlar
Bilmiyorum canım benden 4-5 tüp almislardir en fazla bende Aralık'ta kürtaj oldum benim bebegiminde kalbi durmuştu.beni baz alipta moralini bozma her insanda farkli ilerliyor durum du bakalım bekle güzel olur herşey inş.10 tüp kan aldılar bide ben 8.5 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?