kesenizi ne zaman gördünüz?

lachennnn

mini mini mini minnacık..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
223
0
316
41
İstanbul
en son 1 martta adet olmustum 9 günlük bı gecıkmem var cuma gunu doktora g-ıtmeyı dusunuyorum sızce neden cuma gunune vermıstır randevuyu kese ıcın olabılırmı ?simdıden tesekkurler kızlar

sana idrar testi sorabilir ve kan tahlili yapar...hamileliğin kesinleşince ultrasonla bakar..direk ultrasona almaz..

bana hiç tahlil yapmadı direk ultrasona aldı..
keseyi ve bebeği görünce teste gerek yok dedi..

en son 1 martta adet olmustum 9 günlük bı gecıkmem var cuma gunu doktora g-ıtmeyı dusunuyorum sızce neden cuma gunune vermıstır randevuyu kese ıcın olabılırmı ?simdıden tesekkurler kızlar

canım benimde sat 2 mart. bugün ilk kez gittik doktora kesesini gördü. hemde ulturasonla. kesesi 8mm miş. :):)

canım benimde sat 2 mart. bugün ilk kez gittik doktora kesesini gördü. hemde ulturasonla. kesesi 8mm miş. :):)

ay maşallah ya ne mutlu sana,1 gün var aramızda,ben 23 martta mantar sıkayetıyle doktora gıtmıstım alttan muayene etmıstı ve yumurtan catlamıs demıstı o ıkı gun ıcındemı hamıle kaldım acaba bu konuda bılgısı olan varsa yazarsa cok sevınırım

bende keseyi dün gördüm 6 haftalık olmak üzereyiz kese boyutu benimde 11 mm..allahın izniyle 10 gün sonrada kalp atımına bakıcaz...

kızlar benim sat 2 mart ama birliktelik 10 13 14 martta oldu. benim hesaplamama göre tam 4 haftalık hamileyim. kesesi bugün 8mm çıktı normalmi boyutu? bilgisi olan varmı

kişiden kişiye değişiyomu bilmiyorum ama benim nezaman gördüğümü biliyosunuz. bence görürsünüz gibi geliyo.

merhaba arkadaslar benımde sat 5mart kanda gebelık kesınlestı ayın 10da fakat ultrasona almadı dr.salı yada carsamba bakalım cok kucuk dedı..degerlerın 2gun once 818.6cıkmıstı carsamba gıtsem keseyı gorurmuyuz sızce ne dersınız?

arkadaşlar gebelik kesesi yaklaşık bhcg değeri 1500 civarında olduğunda usgde görülebilir.... ve gebelik kesesi hergün yaklaşık 1.1 mm kadar büyür...

hepinizin gebeliği hayırlı olsun... bende şubat hamişiyim...bugün 10+2 günlüğüz. rabbim hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

keseyi 6 haftalıkken görmüştük.sorunlu bir hamilelikti.kalp atışınıda 7+6 günlükken duymuştuk.allahıma şükürler olsun kızımla 26 haftalık olduk nerdeyse.allah herkesin bebişine sağlık versin.

Keseyi 5+3 günlükken görmüstük,kalp atisini ise 6+2 günlükken duymustuk.

cuma günü doktora gidicem ve tam 5 haftalık olacak, sizce görebilirmiyiz keseyi...

İnş. görürsün arkadaşım. Ben 4 buçuk haftalıkken görmüştüm yalnız bilerek sıkışık gitmiştim. Dr. çok küçüktür görünmez demişti ama sıkışık gidince herhalde göründü. Allah tamamına erdirsin inş . :))

Kızlar hersese selam;
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

slm öncelikler herkese hayırlı olsun.kesenin görünmesi ve kalp atışı için hep 6-7 haftalık deniliyor,biz idrar talili yaptırdık sonra kendimiz(dr, çıkmıştı gösteremedik) kan tahlili yaptırdık,4+4 den itibaren aşırı mide bulantım var ve birşey yiyemez hale gelmiştim,herşey kokuyor.ve yarın ilk kez dr. a gidcem,eşim hastaneyi aramış;aç-tok fark etmez,su gerekmez demişler.biz keseyi ve kalp atışını duymayı umuyoruz (inş.) siz dr. gittiğiniz de sıkışıkmıydınız?genelde ultrason da sıkışıklık gereklidir.ablalarım sıkışık gitmiş,benim kafam karıştı!yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…