Keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Durum bu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
82
34
38
35
2 ay önce doğum yaptım en güzel en mutlu olcak anları beklerken lohusalık vurdu beni herşeye ağlar oldum. Zaten duygusaldım daha da çok duygusallaştım eşim bana çok duygusallaştın bu kadar duygusal olma diyip duruo elimde değilki özellikle takldığım bişey vsr. Ben doğum yaptıktan sonra eşime 10 günlük izin verldi . Şöyle diyim hergğn 12-1 gibi uyanıo kahvaltı yapp alıncakları alıyım diyip 2-3 gibi çıkıo akşam 6 buçuk gibi eve geliodu ( annem evdeydi bu arada ) alışverş sürsün yarım saat diğer saatler arkdaşlaryla takılomuş benm gücüme gitti o saatler yanmda olsa sohbet etse benmle çok mu şey istiorum. sürekli dışarda rutin olan halındaha maçlarını aksatmıo , şimdi de maç çıkışı mangala gtceklermş gece olmuş 12 . Bebekle evdeim yalnızım gücüme gidio inanın . Ama bu böyle kalmıcak sıra bana da gelcek gibi ne dersnz? Benm gibi yaşayan var mı ?

Esinizin de bir hayati olmasin mi? Her gun cikmasin tabi ama o da arkadaslariyla vakit gecirsin

Bu arada baslikla konu ne alaka onu hic cozemedim?

Bebek 2 aylik olmus, artik siz de disari rahatca cikabilirsiniz. Sütünüzü sagip bırakın. Cikmadan once de emzirin. Rahat 4 saat vaktiniz olur. Kuafore gidin, alisveris yapin, bi kahve icin. Esiniz de evde bebekle ilgilensin. Arada bir bunu yaparsaniz esinizin disari cikmasina o kadar takilmazsiniz.

İyi de bebek 2 aylik. Yukarida arkadas da demis sutunu sagip cikabilir anne de.

Tabikide ama bu olay daha da sıklaştı ihtiyacım olduğu anda arkadaşlaryla . Benş düşünmediğini düşündüğüm için zamanı geldiğinde ben de onun gibi yapıcam ( başlığın anlamı bu)

Evde kaynanam olsa ben de evde durmak istemezdim. Evde devamli kv varken ne sohbeti edecek insan.
Hala anneniz sizde mi?
Eşinizin 10 gunluk izninde bari keşke anneniz gelmeseymiş, cift olarak birlikte ilgilenseymişsiniz bebekle, adam cocuguna baksaymiş biraz.

Mantıklı yarın deneyeceğim teşekkürler

Bir gun ona birakip artik gezme sirasi biraz da bende diyip cikin ve saatlerce donmeyin. Anca oyle anlar gibi duruyor

Ne kadar da dramatize etmişsiniz, olması gereken zaten bu. Siz de bunu yapmalısınız. Sütünüzü sağıp bırakın, eşiniz, anneniz, bakıcı vs. çocukla ilgilenirken kendinize zaman ayırın. Zorunuza gidecek ne var yani?

Yok bizde değil gitti yemek yapmak için gelmşti bide normal doğum olmadı benm ondan

İlk zamanlardan beri mi böyleydi...bende doğum yapacam Allah nasip ederse inanın bende korkuyorum eşime hep diyorum yanımda ol beni bırakma tabiki çocuk kendini topladıktan sonra bana yardımcı olduktan sonra kendisi de kafasını dağıtması lazım çünkü hayatımız değişiyor onun içinde benim içinde bana yardımı evde bebekle olur kendine yardımda öyle olur ...ondan bir şey diyemedim

Ha bu arada bizden ayrı yatıo bebek ağladığı için rahatsız pluomuş sabah işe gitmesi için ayrı takılıoz
Benim eşimin işi geceli gündüzlü bende dedim öyle olunca rahat uyu çünkü birimiz ayakta duralım iyi olalım ki destek olalım yani buna takılmayın zamanla düzelir siz kendinizi toplayın

Babalık izni eşe yardım, çocukla bağ kurma, süreci eşle birlikte geçirme adına veriliyor ama bunu böyle kullanan çok az herhalde, anlamadım gitti. Belki anneniz evde diye rahat edememiştir Doğum sonrası bazı kadınlar daha geç toparlayabiliyor. Benim duygusal anlamda eski halime kavuşmam 6 ayımı aldı baya kısıtlanmış hissediyordum kendimi, her bünyede farklılık gösteriyor bence. Ayrıca adamın evde 2 aylık bebek varken gece yarısı mangala gitmesini ‘kendi özel hayatı’ olarak görmüyorum. Evde yardıma ihtiyaç duyan bir kadın ve yenidoğan bir bebek var, bu süreçler birlikte fedakarlık yaparak atlatılmalı.

Eşim evlenmeden önce sürekli dışardaydı arkadaşlaryla. Evlendk 2-3 ay hep benmle takıldı sonra yine eski haline dönmeye başladı hergün olmasada . Benmle sohbet etmio etcek sohbet bulamıo benm açtığım sohbetleri kısa tutuo ama arkadaş ortamında ne gülmeler ne konuşmalar keşke arkadaşı olsaydım sonrası hep malum yani öncedende öyleydi

Kesinlkle ben de öyle düşünüorum dile getrdiğimde 2-3 saatte dünya mı yıkılcak batıp sana 2-3 saatim dio işte diorum o hesap gün gelecek dönecek

Kesinlkle ben de öyle düşünüorum dile getrdiğimde 2-3 saatte dünya mı yıkılcak batıp sana 2-3 saatim dio işte diorum o hesap gün gelecek dönecek
O 2-3 saatlik nefes alma zamanı size tanınmadığı için bunlar oluyor maalesef. Üzüldüm gerçekten bir an evvel dışarı çıkmaya, kendinize vakit ayırmaya başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…