Ev işi olarak diyorsak hemen yapıo yine çıkıo ya da çıkıo geldkten sonra yapıo. Ben beraber kaliteli vakit geçrmek istiorum zaten bebek durmuo hiç değilse bebek uyurken yanıma gelsin benmle uyusun sarılarak istiorum ama o ayrı yatmayı terch edioŞimdiden sorumluluk vermenizi ve görev paylaşımı yapmanızı tavsiye ederim. Nasıl alisirsa öyle gider.e
Sizi anlıyorum. Benim de her doğum öncesinde yeni bir spora başlardı. Bir sabah kalkıp ağlayan bebekle ilgilenmezdi ki biraz uyuyayım.Ev işi olarak diyorsak hemen yapıo yine çıkıo ya da çıkıo geldkten sonra yapıo. Ben beraber kaliteli vakit geçrmek istiorum zaten bebek durmuo hiç değilse bebek uyurken yanıma gelsin benmle uyusun sarılarak istiorum ama o ayrı yatmayı terch edio
Gençken yanımda olmadıktan sonra yaşlannca napıyımSizi anlıyorum. Benim de her doğum öncesinde yeni bir spora başlardı. Bir sabah kalkıp ağlayan bebekle ilgilenmezdi ki biraz uyuyayım.
İşten gelşnce sevio altını değştirio tamm . Babalık oymuş gibi sordum sorunca şükürsüz oluorum her yardımı yapıomuş ama benm istediğim benmle de ilgilensin. Hani onlar yemek yapsın evi temşzlesin çocuk baksın tatlı çörel yapsın bakımlı olsun benmlde ilgilensin isitolar yaEsinize sorsaniza ne diye baba olmus? Ortalikta gezinip durmak yerine bebekle oda ilgilenip bag kursun
İşten gelşnce sevio altını değştirio tamm . Babalık oymuş gibi sordum sorunca şükürsüz oluorum her yardımı yapıomuş ama benm istediğim benmle de ilgilensin. Hani onlar yemek yapsın evi temşzlesin çocuk baksın tatlı çörel yapsın bakımlı olsun benmlde ilgilensin isitolar ya
Burayı ve konu başlığını anlamadim.Ama bu böyle kalmıcak sıra bana da gelcek gibi ne dersnz? Benm gibi yaşayan var mı ?
Bugun basliklarla konu alakasi olmayan ve bi okadarda uzun konular var nedenseEsinizin de bir hayati olmasin mi? Her gun cikmasin tabi ama o da arkadaslariyla vakit gecirsin
Bu arada baslikla konu ne alaka onu hic cozemedim?
Bence bu mantıklıBir gun ona birakip artik gezme sirasi biraz da bende diyip cikin ve saatlerce donmeyin. Anca oyle anlar gibi duruyor
Valla ben lohusalıkda erkeklere verilen izne bile karsıyım2 ay önce doğum yaptım en güzel en mutlu olcak anları beklerken lohusalık vurdu beni herşeye ağlar oldum. Zaten duygusaldım daha da çok duygusallaştımeşim bana çok duygusallaştın bu kadar duygusal olma diyip duruo elimde değilki özellikle takldığım bişey vsr. Ben doğum yaptıktan sonra eşime 10 günlük izin verldi . Şöyle diyim hergğn 12-1 gibi uyanıo kahvaltı yapp alıncakları alıyım diyip 2-3 gibi çıkıo akşam 6 buçuk gibi eve geliodu ( annem evdeydi bu arada ) alışverş sürsün yarım saat diğer saatler arkdaşlaryla takılomuş benm gücüme gitti o saatler yanmda olsa sohbet etse benmle çok mu şey istiorum. sürekli dışarda rutin olan halındaha maçlarını aksatmıo , şimdi de maç çıkışı mangala gtceklermş gece olmuş 12 . Bebekle evdeim yalnızım gücüme gidio inanın . Ama bu böyle kalmıcak sıra bana da gelcek gibi ne dersnz? Benm gibi yaşayan var mı ?
Bana da en ağır gelen şey bu oldu.Bana doğumdan sonra en ağır gelen şey benim hayatımın kökten değişip, tuvalete bile gidemeyip eşimin dışarda rahatça gezebilmesi olmuştu. Yardım etse bile onların özgürlüğünün kısıtlanmaması olayı çok ağırıma gidiyordu. Zamanla bebek büyüdükçe azalıyor bu duygu ama ben de çokta azalmadı valla ne yalan söyleyeyim. Hala içten içe kıskanıyorum. Hem evlat sahibi oluyorsun hem özgürlüğün kısıtlanmıyor bak şimdi yine üzüldümBiz de bebeklerimizin büyüyüp bize arkadaşlık etmesini bekleyeceğiz yapacak bişey yok. Zaten işe başlayınca da aynı olacak hatta daha çok olacak o yüzden fazla üzülmemeye çalış, ve çocuk yaparak, onlardan çok daha büyük bir sorumluluk aldığını kabullenmeye çalış yoksa çok ağır geliyor bu his, en azından bende öyle oldu. Annenize ya da eşinize bebeğinizi bırakıp çıktığınız 1 saat bile size çok iyi gelecektir.
KesinlikleBana doğumdan sonra en ağır gelen şey benim hayatımın kökten değişip, tuvalete bile gidemeyip eşimin dışarda rahatça gezebilmesi olmuştu. Yardım etse bile onların özgürlüğünün kısıtlanmaması olayı çok ağırıma gidiyordu. Zamanla bebek büyüdükçe azalıyor bu duygu ama ben de çokta azalmadı valla ne yalan söyleyeyim. Hala içten içe kıskanıyorum. Hem evlat sahibi oluyorsun hem özgürlüğün kısıtlanmıyor bak şimdi yine üzüldümBiz de bebeklerimizin büyüyüp bize arkadaşlık etmesini bekleyeceğiz yapacak bişey yok. Zaten işe başlayınca da aynı olacak hatta daha çok olacak o yüzden fazla üzülmemeye çalış, ve çocuk yaparak, onlardan çok daha büyük bir sorumluluk aldığını kabullenmeye çalış yoksa çok ağır geliyor bu his, en azından bende öyle oldu. Annenize ya da eşinize bebeğinizi bırakıp çıktığınız 1 saat bile size çok iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?