Keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Yapmayin Allah askina. Anne haftada 2 gun en azindan 3 saat nefes alsa, bu bebegine yaptigi bir haksizlik mi olur? Anne olduk diye insanliktan cikmadik ya. Hala bizim de ihtiyaçlarımız var. Anne mutlu degilse bebegine ne kadar faydali olabilir ki. 2 aylik bir bebek en azindan 2 saat gunduz uykusu uyuyordur. Bebek uyurken annesi de ona yapisik olmayacagina gore, biraz cikip nefes alsa, bunun vicdan azabini cekmesin. Zaten o kadar cok şeyden feragat ediyoruz ki, su kadarcik seyi de cok gormeyelim bence.

Ya lutfen atasozleri basliklilari atmayin dayanamiyorum konuya odaklanıyorum bende atasözü yazmak istiyorum

Damlaya damlaya göl olur
Su akar yolunu bulur
Sakla samani gelir zamani

Rahatladigima göre yorum yapayım
Boşver birşey olmaz

Babalık izni babalar arkadaşları ile takılsın, gezsin tozsun diye verilmiyor. Sanki her zaman doğum oluyormuş gibi hayatı olağan akışında geçirmek çok bencilce bu süreçte. Sizin yanınızda olup bebeğiyle onun da ilgilenmesi gerekir.
Anneniz varsa var, o yemek ve ev işlerine yardım için gelmiştir muhtemelen. Eşinizde bebek bakımına yardım edebilirdi, sizin yanınızda olabilirdi.
Bu devran döner diye beklemeyin ufak ufak bebeğin bakımına dahil edin. Yatak ayırma işine ciddi bir şekilde son verin, hep böyle devam eder yoksa.

Kayinvalide de tabiki tum sorumluluğu almamali destege geldigini unutmamali her işe gücü yetse de mudahil olmamali. Erkekler bir süre sonra kendini döngünün disinda buluyor, islerinede geliyor. Aktif ebeveyn rolünü ustlenmeli anne ve baba

Siz de kendinize göre haklısınız . Her birey farklı olduğu gibi her lohusa da farklı demek ki.

Yooo tamamen kendi istedi bi çocuğumuz olsun evin havası değşsin dedi, daha erken 3 senedr evliyz dediğimde daha ne olsun 40 yaşıma yaklaştm gibi laflar işte

Yok zaten 2 hafta kaldı annem bizim ev merkezi sistem o yüzden yanmadı bebeği hasta etmemek için ben annemlere yanş ank ya gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…