Kesesi küçük olanlar

just_married

Gönlümden geçeni hakkımda hayırlı eyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
689
398
303
Suan 7+1 günlük hamileyim. 4.5 senedir beklediğim bu sürpriz gebelik her noktasinda boğazımda kaldı. Değerlerim ilk gunler 3 katı artarak devam etti. Dr kese için gun verdi ve gittiğimde kese göründü fakat sat a göre küçüktü. Şüphelendim baska doktora gittim. Bir test yaptir dedi. Test sonucunda ne göreyim?? Sonucum 20000lerde olmasi gerekirken 3000lerde kalmış. Doktor muhtemelen boş gebelik. Düşük yapmayı bekle, kullandigin ilaclari bırak dedi. Bıraktım ve bekledim ama ne bebek düştü ne de degerim. Aksinr azar azar arttı.
Dün yine degerim artmış (ama çok büyük bir artış değildi) ve bugün doktora gittim. Hem bebeği gördük, hem de kalbini duyduk. Ama kese yine olmasi gerekenden küçüktü. Doktorum ilaclarima baslamami istedi (kan sulandirici kullanıyorum. Persembeye kadar artmasına bakacak. Ama umutlanma cok fazla, muhtemelen negatif olur dese de, ben benim gibi bir durumla karşılaşan var mi cok merak ediyorum.

Allah razi olsun. Ama hic mi bu durumu yaşayan yok sonucu ne oldu merak ediyorum

Benim kesem de minikti canim milletinki 12mmfln iken benimki 5mm idi doktor kese şekilsiz ve çok kuçük dedi hatta raporuma bozulmuş kese ??yazmişti .senin gibi sonra bebek göründü daha sonra kalp atişlarini aldik. kalp atişlarini güçlü bir şekilde hissettik 180fln idi ve her hafta gittiğimde ilerleme oldugu icin saglikli oldugunu anlamistim bebek göründuğu zaman kalp atisi da varsa ( sağlikli bir kalp atisi varsa )kese düzelıyor zaten inş seninki de öyle olur

Peki kalp duydugunda da hala küçük muydu kesen? Bugun ilk kez gittigim bir doktor rahimde kanama gördü kese de bundan gelişmiyor dedi. Simdi de bununla uğraşıyorum...

Peki kalp duydugunda da hala küçük muydu kesen? Bugun ilk kez gittigim bir doktor rahimde kanama gördü kese de bundan gelişmiyor dedi. Simdi de bununla uğraşıyorum...
Kanama alanı nerdeyse 3 gebeden birinde çıkıyor Can'ım üzme bu kadar kendini bebeğini gördün mü?

Bebek goründügünde artik keseyi pek degerlendirmiyorlar bebegin boyutunu ölçüyorlar.ve bebek küçüktü ama hep ilerleme oldu önemli olan ilerlemesi ..ve bende de hemen 6 .haftada kese etrafindan kanama oldu sonra az az alttan da geldi 10.haftada kayboldu her şey normale döndü..

Kanama alanı nerdeyse 3 gebeden birinde çıkıyor Can'ım üzme bu kadar kendini bebeğini gördün mü?

Bebeği gördüm yani kalbi de atiyor cok şükür. Progestan crinone jel kullanmaya devam dedi tup bebegimi yapan profesör. Sızma yok hic kanama lekelenme olmadi. Insallahhh kesilir rahimdeki kanamam da.. Ben düşecek boş gebelik derken kalbi duyduran Rabbim insallah devamini da getirir..

Kalbi atıyorsa rahat ol Can'ım. Bebeğini al kucağına sağlıkla. Sen elinden geleni yaptın gerisi dua tevekkül

Doktorlar panik yaptiriyorlar canim sen pozitif düşün zaten kalp atişi da normal ise hiçbir sorun yok

Doktorlar panik yaptiriyorlar canim sen pozitif düşün zaten kalp atişi da normal ise hiçbir sorun yok
Insallahhhcanim insallahhhh. Bir mucize olacak eğer yavrum dogarsa. 5 seneye yakın görmediğimiz tedavi kalmadi. Eylulde negatif tup bebek sonrası ilk kez yaşadığım birsey hamilelik..

Merhaba arkadaşım benimde kesem 6+5 ken 5mm doktor kürtaj yapıcaz dedi. Sen ne zaman duymuştun kalp atışlarını bebegimi ne zman görmüştün

Merhaba arkadaşım benimde kesem 6+5 ken 5mm doktor kürtaj yapıcaz dedi. Sen ne zaman duymuştun kalp atışlarını bebegimi ne zman görmüştün
Kurtaj icin biraz daha bekle derim 8.haftaya kadar yolu var .doktorun acele ediyor bekler derim. 7.haftamda kalp atisini almistik .kese kucuk olabilir ama buyuyorsa gelisme var demek

Benim kesemin sekli ve boyutuna hic bakmiyo doktorum onun icin keseyi gormek ve kalp atisini duymak kafi. Takilma kese boyutuna sekil desen evet yuvarlak olmasi lazim ama kiminin fasulye gibi kiminin oval olabiliyo.... benim kese olusum asamasinda su damlasi seklindeydi 5. Haftada yumurta gibi uzun bisiydi 8. Haftada yusyuvarlak olmustu.... sana tek onerim cok baglanma ama kendini cok ta strese sokma...

Tamamen saglikli giden gebelikler pat diye sonlanabiliuor, sorunlu baslayan gebelikler bi sekilde doguma kadar ilerleyebiliyor hic belli olmuyor orasi... insallah guzel olur hersey

Kurtaj icin biraz daha bekle derim 8.haftaya kadar yolu var .doktorun acele ediyor bekler derim. 7.haftamda kalp atisini almistik .kese kucuk olabilir ama buyuyorsa gelisme var demek
İnşallah bakalım hakkımda hayırlısı olsunbu hafta tekrar gideceğim dua edin bana da

Benimde ilk gördüğümde kese yuvarlaktı sonra fasulye gibi olmus nasip inşallah sonumuz iyi olur

Çok merak ediyorum aynı durumdayım noldu senin ki

Mrb benim durumunda olup düzelen var mı lütfen yazsin ben şuan 7 haftalık hamileyim kesem 13 mm ve Dr haftasına göre küçük 3 hafta içinde buyumezse düşer dedi bebeği ve kalp atışını duyduk kese küçük olup sonradan düzelen varsa lütfen yazsin
Aynı durumdayım senin ki gibi ne oldu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…