Kesesi küçük olanlar

Canim neye gore kime gore kucuk kesen.Bu doktorlarin hemen kurtaj yapalim demesine de artik kusura bakmasinlar ama cus diorum.Kalp atimi alinmis ki internetten deli gibi arastiriorum pek cok doktor kalp atimina kadar kese mese bakip da gebelik teshisi bile koymuo.Kalp atimiyla gebesin tamam diolar.Ben de kese boyutuma fena taktim.Ustelik 3 defa ultrasona girdim ciktilarin hicbirinde ne haftasi ne gunu yazio.Kesemin boyutunu acaba kagittaki su ifade mi kesenin boyu diye arastirip duruoeum.Daha cumartesi doktoruma sat 27 aralik dedim tamam normal 5 haftalik dio ama ben takvime gore 6+3 um.En ufak bir belirtim de yok gebelige dair hamilemiyim diye surekli suphe icindeyim.Kesenin boyutlarina taktim ama hangi ifade kese boyunu anlatio onu bile bilmiorum.2 hafta sonra kalp atisina cagirdi.Kanaman,lekelenmen bi sikayetin var mi canim G Gulderin

Kizlar okuyun doktorun yorumunu.Bu sitedeki butun doktorlar bu tarz yorumlar yapio.Keseye degil kalp atisina bakiolar.

Eklentiler

• Screenshot_20200210-145946_Chrome.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 548
Evet az az oluyo ona normal dedi kalp atışlarını duyduk zaten sadece kesen küçük buyumezse düşer diyo 12mm kese büyüklüğü 6+5 günlüktu ölctugunde

selam kızlar bende bu gün itibari ile 7+0 ama 4 Şubat iki ayrı doktora gittim özel de kese 3mm dedi geç döllenme olabilir dedi devlet ise kese falan göremedi Cuma’ya çağırdı devlet gittim yine göremedi tekrar kan testi istedi 4 şubatta 1691 kan seviyesi 7 şubatta ise 3366 çıktı yarın tekrardan kontrol olacak bakalım ne olacak

Bizleri de haberdar et canim

enmde sat 31 aralık bgn tam 6 hafta oldu ama pko hastası oldugum için ilk2 haftayı nerdeyse saymıyorlar keseyide gördüm sıra kalp atısında kalp atısını bekliyorum sişzinle aynı sayılırz :) bnmde pek belirtim yok hc bsy hissetmiyorum banada kalp atısı için 10 gün sonra duyulur dediler

geçmiş olsun kaçıncı haftadaydınız sadece değerdenmi anlasıldı bu durum baska belirtisi yokmu sizde
Dun aksam lekelenme sikayetiyle doktora gittim canim.Vajinal ultrasonda bakti daha onceki ultrason ciktilariyla karsilastirip gelisme cok az %70 ihtimalle dusuk olacak istersen bi hafta daha bekle kurtaj ol daha saglikli dedi.Adet gecikmesinin 6.gunu beta hcg 800 lerdeydi dun yani adet gecikmesinden 2 hafta sonra 400 lere dusmustu canim.Ama ben hamile oldugumu ogrendigim ilk andan itibaren bunu bekliodum.Sasirmadim ama uzuldum tabi

neden genet,k bsy mi var düşüğe sebebiyet veren allah hayırlısını versin bu arada yine olur inş zamanı varmıs demekki

Benimde son adet tarihime göre 6+4 olması gerekirken kese 4haftalık gösteriyor iki hafta sonra tekrar çağırdı doktor inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…