Merhaba bize de bir tahminde bulunabilir misiniz acabaAyy öylemi sağlıkla gelsin canım inşallah evet bazı bebekler ters tarafa yerleşiyor ya yanıldıklarım öyle oluyor genelde
6-9 Haftalık fotosunu gönderirseniz bakabilirim bu şekilde anlamıyorum.
İlki 9 ikincisi 6 haftalık kese görüntüsü6-9 Haftalık fotosunu gönderirseniz bakabilirim bu şekilde anlamıyorum.
Karından ultrasonsa kız vajinal ultrasonsa erkek olabilir canım
Teşekkür ederimKarından ultrasonsa kız vajinal ultrasonsa erkek olabilir canım
Canım bana erkek gibi geldi ama 5-7 haftalık görüntüsü varsa onu da gönder bi bakayım emin olamadımm. Rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallahAy banada bakarmısını lütfen 8.2 varjinal ultrason bi oğlum var kız istiyorum tabi önce sağlık ama
Canım bana erkek gibi geldi ama 5-7 haftalık görüntüsü varsa onu da gönder bi bakayım emin olamadımm. Rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşalla ilk yüklediğim 8 haftaşıktı bu yedi
Canım bana erkek gibi geldi ama 5-7 haftalık görüntüsü varsa onu da gönder bi bakayım emin olamadımm. Rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallilk a attığım 8 haftalıktı bu yedi
Canım cinsiyeti ne acaba.keseye göre tahmin ettim bakayım tuyacakmıŞu an 12 haftalığım, ama bu 8 haftalıkkendiBeni de yorumlar mısınız çookkk merak ettim
Eki Görüntüle 3197880
kız canımCanım cinsiyeti ne acaba.keseye göre tahmin ettim bakayım tuyacakmı
Tutmadıkız canımSen ne tahmin etmiştin
Bizede bakar mısın canımmm bu foto 5 haftalıkkendiKarındansa kız vajinalse erkek canım
Maşallah eğer karın ulrasonuysa erkek gibi geldi bana hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahVajinalse kız
Biraz gecikmeli de olsa öğrendik cinsiyetini, doğru tahmin etmişsiniz erkekCanım erkek benceSağlıkla gelsin yavrun inşallah
Merhaba bize de yorum yapar mısınız rica etsem sanırım tutturuyorsunuz cinsiyetiCanım erkek benceSağlıkla gelsin yavrun inşallah
Canım bana erkek gibi geldi ama 5-7 haftalık görüntüsü varsa onu da gönder bi bakayım emin olamadımm. Rabbim gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?