Tmm teşekkür ederim canımmBana erkek gibi geldi ama yinede emin olmadım eğer tekrar giderseniz foto yollayın tekrar bakalım..
Merhaba canım ben 6-9 haftalık fotodan anlayabiliyorum burda ilerki haftalar maalesef bilemiyorum bu şekilde :) Nub teorisinden anlayan arkadaşlar illaki vardır onlar söyler belkiManyakPrenses merhaba canım 12 haftalık bana daha önce bakmıştın ama küçüktü birdaha bakarmısın
Merhaba cinsiyet tahmini yapmistiniz bana da kız demiştiniz bugün doktor yüzde 90 erkek dedi bakalım hayırlısı olsun, teşekkür ederim tahmin içinBu haftalarda belli olmuyor 7-9 haftalık görüntüyü atarsanız yorumlarız
Merhaba canım erkek bence
Soldaki kesesi yuvarlak olan sağdaki bebek dedi doktor karından ultrason goruntusuKızlar bizde 9 haftalığız benimde cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz acaba
Bana kız gibi geldi canım sağlıkla gelsin inşallah yavrunKızlar bizde 9 haftalığız benimde cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz acaba
12 haftalık görüntüsü cinsiyet belli olmadı daha şimdi ne hissesiyorsun acabaBana kız gibi geldi canım sağlıkla gelsin inşallah yavrun
bakmışız daha önce kız demişim canım 6-9 haftalık fotosu varsa yine bakabilirim burda bebiş büyük anlamıyorum bu şekilde12 haftalık görüntüsü cinsiyet belli olmadı daha şimdi ne hissesiyorsun acaba
Karındansa kız vajinalse erkek olabilirBunlar karından 9 haftalık görüntüsü
Karından inşallah sağlıkla gelsinKarındansa kız vajinalse erkek olabilir
Karındansa kız vajinalse erkek canım
Karından canım teşekkür ederimKarındansa kız vajinalse erkek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?