Benim vajinal ultrason 6 haftalık var mı bir tahmininizRamzi teorisine göz atarsanız anlarsınız :)
Bizede yorum yparmisiniz❤Ne demek sonucucnuz çıkınca yazarsanız sevinirimm :)
Erkek bebege benziyor yapisi canim dhaa ufak ultrason var mi 6 7 haftalik kese yapisi olanEki Görüntüle 3216333 bizede yorum yparmisiniz lutfen
Erkek bebege benziyor yapisi canim dhaa ufak ultrason var mi 6 7 haftalik kese yapisi olan
Erkek bebege benziyor yapisi canim dhaa ufak ultrason var mi 6 7 haftalik kese yapisi olan
Erkek diye dusunuyorum buyuk ihtimal canim hayirli evlat olsun yeter kiEki Görüntüle 3216533 buda var ama burda buyuk
Ayy inslh canim ya bi kizim var oglum olsun cok istiyom once saglik tabikiErkek diye dusunuyorum buyuk ihtimal canim hayirli evlat olsun yeter ki
Canım kız gibi geldi ama emin olamadım yinede, çünkü çok ortada duruyor bebişinBenim vajinal ultrason 6 haftalık var mı bir tahmininizEki Görüntüle 3215551
Canım erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 3216532 bu var cnm ekrandan resim almistim kontrolden sonra
Ay inslh canim saglik onceCanım erkek gibi geldi bana
EwtArkadaşlar elim de ultrason kağıdı var cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rabbimden her zaman sağlıklısını istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin bizlere tüm isteyenlere sadece meraktan soruyorum
Cinsiyet belli oldumu sizin, ben suan 16 haftalıgım net degil dedi Dr beni de yorumlayın kızlarArkadaşlar elim de ultrason kağıdı var cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rabbimden her zaman sağlıklısını istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin bizlere tüm isteyenlere sadece meraktan soruyorum
Teşekkür ederim bakalım 13. Haftaya gireceğiz yakında anlarızCanım kız gibi geldi ama emin olamadım yinede, çünkü çok ortada duruyor bebişin
Ben yarın ilk kontrole gitcem 6 haftalık olmuştur senin yorumunu merak ediyorum ultrason fotoğrafımı yorumlarmısın yarın 6 haftalıkCanım erkek gibi geldi bana
Bana kız gibi geldi ama karından ultrasonsaEwt
Cinsiyet belli oldumu sizin, ben suan 16 haftalıgım net degil dedi Dr beni de yorumlayın kızlarbir oglum var merak ediyorum
merhaba bugün cinsiyeti öğrendim gerçekten kızmışBana kız gibi geldi canım :)
Bugün öğrendim tamamen sağ gösterip sol vuran bı erkek bebeğimiz olacak Allah sağ Selim kucağa almak nasip etsinBana kız gibi geldi ama karından ultrasonsa
Ayy öylemi sağlıkla gelsin canım inşallah evet bazı bebekler ters tarafa yerleşiyor ya yanıldıklarım öyle oluyor geneldeBugün öğrendim tamamen sağ gösterip sol vuran bı erkek bebeğimiz olacak Allah sağ Selim kucağa almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?