Keseye göre cinsiyet tahmini

İnşallah sağlıklı bir kızında olur çok sevindim dr cinsiyetini söyleyince banada haber verirsen sevinirimm
Merhaba bana da yorum yapar mısın 7 haftalık vajinal ultroson bu şu an 14 haftalık oldu ama göstermedi bı turlu bı oğlum var onda 11 haftalık öğrenmiştim merak ediyorum bunun cinsiyeti

Eklentiler

• IMG-20221130-WA0002.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 85
Cuma günü 11+3 oluyoruz ama benim tosba hep önden gidiyor. O görüntüyü de alır gösteririm sana bakalım ne çıkacak :) Benim Doktorlarım 18 den önce bilemediler. Kıza benziyor dediler erkek çıktı ikisi de :)
Ah inşallah çok sevinirim valla Eveet mutlaka paylaş benimlede

Ayy inşallah gönlünden geçen sağlıkla olur canım ya aynen ileri haftada baktırırsan garanti olur inşallah

Banada yorum yapar mısını karından ultrason
İlki 6 haftalık ikincisi 9

Eklentiler

• 99E2F6A4-6CA4-49D8-83BA-CEE1372383FC.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 82
  • E76DFD9A-039A-477B-BFE1-72223A299031.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 73
Eki Görüntüle 3193056
tam görüntülü halini atayım belki kız dersiniz erkek demiştiniz, 1. erkek olunca ikincide kız istiyorsun
Ah canım inşallah gönlündeki gibi olur ama plesanta solda gibi yani erkek sanırım tabi kesin değil Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir kızdır yanılma payıda oluyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…