- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Bana kız gibi geldi canım sağlıkla gelsin inşallah :)bize de yorum yapar mısın teyzesi:)ManyakPrenses
Erkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah ama çok emin olamadım ortada duruyor sanki plesanta bidahaki ultrason fotosunu paylaşırsanız tekrar bakalım miniğe :)Merhaba beninm 8 haftalık lütfen bakarmısınız vajinal ultrason
Bana kız gibi geldi canım sağlıkla gelsin inşallah :)
Ah inşallah çok sevinirim vallaAyyy ağzın bal yesin inşallah, 2 oğlum var teyzesi bu da kız olsa değişik olur :) Öğrenince yazarım inşallah...
Merhaba bana da yorum yapar mısın 7 haftalık vajinal ultroson bu şu an 14 haftalık oldu ama göstermedi bı turlu bı oğlum var onda 11 haftalık öğrenmiştim merak ediyorum bunun cinsiyetiİnşallah sağlıklı bir kızında olur çok sevindim dr cinsiyetini söyleyince banada haber verirsen sevinirimm
Bana kız gibi geldi sağlıkla gelsin inşallahMerhaba bana da yorum yapar mısın 7 haftalık vajinal ultroson bu şu an 14 haftalık oldu ama göstermedi bı turlu bı oğlum var onda 11 haftalık öğrenmiştim merak ediyorum bunun cinsiyeti
Teşekkür ederim 17. Haftada gidicem tekrar gösterirse yazicam size mutlakaBana kız gibi geldi sağlıkla gelsin inşallah
Ah inşallah çok sevinirim vallaEveet mutlaka paylaş benimlede
Ne demek tamamdır bekliyorum heyecanlaTeşekkür ederim 17. Haftada gidicem tekrar gösterirse yazicam size mutlaka
Ayy inşallah gönlünden geçen sağlıkla olur canım ya aynen ileri haftada baktırırsan garanti olur inşallahCuma günü 11+3 oluyoruz ama benim tosba hep önden gidiyor. O görüntüyü de alır gösteririm sana bakalım ne çıkacak :) Benim Doktorlarım 18 den önce bilemediler. Kıza benziyor dediler erkek çıktı ikisi de :)
Sapol canım doktora gidince atarım birdahaErkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin inşallah ama çok emin olamadım ortada duruyor sanki plesanta bidahaki ultrason fotosunu paylaşırsanız tekrar bakalım miniğe :)
Tamam canım :)Sapol canım doktora gidince atarım birdaha
Erkek sanırım sağlıkla gelsin bebeğiniz :)Banada yorum yapar mısını karından ultrason
İlki 6 haftalık ikincisi 9
yaa bana da bakabilir misin aşırı merak ettim kaç haftalık ultrason lazimBana kız gibi geldi sağlıkla gelsin inşallah çok emin olamadım çünkü plesantasının konumu tam belli olmuyor
Ah canım inşallah gönlündeki gibi olur ama plesanta solda gibi yani erkek sanırım tabi kesin değil Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir kızdır yanılma payıda oluyor tabiiEki Görüntüle 3193056
tam görüntülü halini atayım belki kız dersinizerkek demiştiniz, 1. erkek olunca ikincide kız istiyorsun
6-9 haftalık ultrason görüntüsü gerekiyor canım :)yaa bana da bakabilir misin aşırı merak ettim kaç haftalık ultrason lazim
6 Haftalık var mı peki canım ultrason görüntüsü ona da bi bakalımmEki Görüntüle 3193056
tam görüntülü halini atayım belki kız dersinizerkek demiştiniz, 1. erkek olunca ikincide kız istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?