Keseyi göremiyoruz :(

rahmetidinle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
48
31
88
35
Merhaba sevgili kk uyeleri;
Tam 1 hafta önce b-hcg değerim 116 çıktı,bugün değerim 1866 çıktı.. doktor değer artışının güzel olduğunu söyledi ama 1500 un üzerinde vajinal ultrasonda keseyi görmem lazım ve sende kese görünmüyor dedi :( bu durumda dış gebelikten supheleniyorum,cumartesi tekrar gel bakalım dedi.. böyle bi durum yaşayan var mı acaba? 1866 da kesinlikle gorunmelidir diyebilir miyiz?

Tam 1 hafta önce b-hcg değerim 116 çıktı,bugün değerim 1866 çıktı.. doktor değer artışının güzel olduğunu söyledi ama 1500 un üzerinde vajinal ultrasonda keseyi görmem lazım ve sende kese görünmüyor dedi :KK43: bu durumda dış gebelikten supheleniyorum,cumartesi tekrar gel bakalım dedi.. böyle bi durum yaşayan var mı acaba? 1866 da kesinlikle gorunmelidir diyebilir miyiz?
Canım herkeste farklılık gösterebilir bu durum o yüzden korkma 3 bin lere cıkması lazım keseyi görebilmesi için başka doktora git bide bakalım bir doktora takılıp kendini bu kadar üzme kimyasal gebelikte değer yükselmezkrn dış gebelikte değerin çok yüksekse eger dış gebelikten süphelenebilinir

Canım herkeste farklılık gösterebilir bu durum o yüzden korkma 3 bin lere cıkması lazım keseyi görebilmesi için başka doktora git bide bakalım bir doktora takılıp kendini bu kadar üzme kimyasal gebelikte değer yükselmezkrn dış gebelikte değerin çok yüksekse eger dış gebelikten süphelenebilinir
2 gün daha bekleyip başka bir doktora gitcem ama içim içimi yiyor,inşallah yoktur öyle bi durum :(

Tam 1 hafta önce b-hcg değerim 116 çıktı,bugün değerim 1866 çıktı.. doktor değer artışının güzel olduğunu söyledi ama 1500 un üzerinde vajinal ultrasonda keseyi görmem lazım ve sende kese görünmüyor dedi :KK43: bu durumda dış gebelikten supheleniyorum,cumartesi tekrar gel bakalım dedi.. böyle bi durum yaşayan var mı acaba? 1866 da kesinlikle gorunmelidir diyebilir miyiz?
Sıkıntı yapma canım değerde bi yükseliş bi dusus varsa diş gebelikten şüpheleniyor.bekle sen daha çok minik gorunur yakında inş.ben alttan bilmiyorum ama normal ultrason da 6000 e kadar gorunmeyebilir miş normalmiş

Canım inşallah görürsün. canını sıkma stres yapma umarım herşey yolunda gider

Kese gorunmesi icin erken daha benm degerm 1500deyken doktr bakmamisti bile. Bi hafta sonra bakti kese gorundu

Benim 4000 civarındayken gözüktü. Ki her bünye farklı dır. Görünür sıkma canını

Kullandigi makinadan sizin karin bolgenizdeki yaglanma miktarina kadar hersey etkiler bunu. Benim 226 ydi degerim ogrendigimde doktorum 10 gun sonra gel dedi tekrar kan testi yaptirmaya bile gerek duymadim o aralikta 10 gun sonra gittigimde deger kac olmustu bilmiyorum ama keseyi gormustuk. Takilma bence.

Canım benim 4. Haftamda kese anca göründü o da ufacık çizgi gibi telaşlanma hiç bir problem yok Allah'ın izni ile

Dis gebelik sıkıntılı bi olay. Ben yasadim.hcg artislari duzenli olmuyo onda. Mesela benim degerler sirayla; 168. 171. 175. 134. 121.375.540.602. Yani ya cok ciddi ani bi artis oluyo yada azalip tekrar yukselmeye basliyo. Yani senin degerin guzel sıkma canini. Kese icin belki henuz erkendir. Ssabirla bekle icini ferah tut. Insallah bebegin seninledir cnm

Back
X