Keseyi görüp henüz bebeği göremeyen anne adayları

Rabbime şükürler olsun bebeğimizi gördük kalbi atışını duyduk rabbim bu duyguyu sizlerde tattırsın inşallah yanlız doktorum kan sulandırıcıya devam etmemi istedi birde Progestan verdi alttan kullanılıyormuş 16 Mayıs'ta tekrar kontrollümüz var

Ayyy çok sevindim cnmmmm çok mutlu oldum senin adına dua et bizde duyalım :)) neden onalrı verdi sana bi durummu vardı sende acaba ağrı kanama gibi

Ayyy çok sevindim cnmmmm çok mutlu oldum senin adına dua et bizde duyalım :)) neden onalrı verdi sana bi durummu vardı sende acaba ağrı kanama gibi
Amin inşallah her gün ediyorum rabbim hepimizin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin benim ilk gebelik kürtajla sonlanmıştı canım pıhtılaşmaya karşı kan sulandırıcı düşük tehlikesine karşıda progestan verdi kan sulandırıcıyı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladık zaten

. Anladım cnm kötü bşyler olmasında herşeyin tedavisi var . Bakalım cuma bende gidecem işte sen kaç haftalıksın şimdi

. Anladım cnm kötü bşyler olmasında herşeyin tedavisi var . Bakalım cuma bende gidecem işte sen kaç haftalıksın şimdi
5 hafta 5 gün canım amin inşallah doktorum herşey olması gerektiği gibi korkma artık dedi 16 Mayıs'ta tekrar kontrolümüz var inşallah sende güzel haberler verirsin

5 hafta 5 gün canım amin inşallah doktorum herşey olması gerektiği gibi korkma artık dedi 16 Mayıs'ta tekrar kontrolümüz var inşallah sende güzel haberler verirsin
Ayy inş yaa ben gittim de 5+2 de ilk keseyi görmüştük bana bu hafta için kese büyümüşmü bakalım dedi bende bugun tam 6 haftalık olduk o güne 6+2 olcam içim bi tuhaf oldu şimdi görürmüym ki diye

Görürsün canım merak etme ben çok şaşırdım sende görürsün sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…