Keseyi kaçıncı haftada gördünüz?

Ahidevrann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
237
97
48
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları 5 haftalık hamileyim ama daha 5. Haftaya yeni girdim. Keseyi ne zaman görmüştünüz benimle paylaşırsanız sevinirim.

5+1 de gitmiştim gormustum.
Bu gün gördüm 5+3 oluyor.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ❤ benim en son beta HCG 196ydı. . Bir hafta olcak en son kan testini 22 ekimde yaptırmıştım.Kese görecek kadar çoğaldı mı bilemiyorum korkuyorum. Cuma gunu gidicem kontrole. Peki keseden sonra kalp atışını ne zaman duydunuz aynı hafta mı?

Yok canım bi 10 gün ya da 2 hafta sonra gel dedi bana ben de garantiolsumdi ye. 2 hafta sonraya aldim.

6+3 te kalp atışı gördük canim

3277 de keseyi gördük . Kalp atışı içinde 7. Hafta da gidicem son adet tarihine göre 7 hafta olmuş oluyor 4 Kasım.

3277 de keseyi gördük . Kalp atışı içinde 7. Hafta da gidicem son adet tarihine göre 7 hafta olmuş oluyor 4 Kasım.
3277 zamanı kaçıncı haftanız oluyor. Ben daha beta HCG baktırmadım.en son değerim 196ydı.gel keseye bakarız demişti. Aradan bir hafta geçti. Bir haftada kese görünür mi bilemiyorum beta HCG kaç oldu bilgim de yok. Şuan 5+2 hamileyim. Acaba diyorum 6. Haftada mı gitsem geç mi olur.

Merhaba benim 4+1 de göründü kese.yani geçen cuma günü.6 Kasım'da tekrar kalp atışı için çağırdı doktor kısmetse.ilk gittiğimde beta 700 küsur civarındaydı ama küçücük kesen var demişti direkt.3 gün sonra gidince yine baktı kese var gerek yok beta bakmaya dedi.bekliyiruz artık heyecanla

Aa demek ki 700ken bile görünüyormuş o zaman ben de gideyim şansımı deneyeyim acaba beklesem mi diyordum

Pardon 3722 di beta o zaman gittim . 5 hafta dedi adet gecikmesinden 10 gün sonra hemen hemen gittim. Şuan 6+5 olduk nasipse kalp atışı için gitcem 4 Kasım'da . Size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum hayırlı olsun inşallah değerinizin iki günde iki katına çıktığını (196*2)varsayarsak 7-10 gün sonrası kese gözükür

Çok teşekkür ederim. Bugün gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…