- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
-
Tesekkür ederim❤Bhcg 3300 de gördük biz 5+2 de
5+1 de gitmiştim gormustum.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ❤ benim en son beta HCG 196ydı. . Bir hafta olcak en son kan testini 22 ekimde yaptırmıştım.Kese görecek kadar çoğaldı mı bilemiyorum korkuyorum. Cuma gunu gidicem kontrole. Peki keseden sonra kalp atışını ne zaman duydunuz aynı hafta mı?Bu gün gördüm 5+3 oluyor.
Yok canım bi 10 gün ya da 2 hafta sonra gel dedi bana ben de garantiolsumdi ye. 2 hafta sonraya aldim.Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ❤ benim en son beta HCG 196ydı. . Bir hafta olcak en son kan testini 22 ekimde yaptırmıştım.Kese görecek kadar çoğaldı mı bilemiyorum korkuyorum. Cuma gunu gidicem kontrole. Peki keseden sonra kalp atışını ne zaman duydunuz aynı hafta mı?
Sizin ilk öğrendiğinizde beta HCG kaçtı acaba?Bhcg 3300 de gördük biz 5+2 de
Tmm canım teşekkür ederim ❤Yok canım bi 10 gün ya da 2 hafta sonra gel dedi bana ben de garantiolsumdi ye. 2 hafta sonraya aldim.
6+3 te kalp atışı gördük canimÇok teşekkür ederim cevaplarınız için ❤ benim en son beta HCG 196ydı. . Bir hafta olcak en son kan testini 22 ekimde yaptırmıştım.Kese görecek kadar çoğaldı mı bilemiyorum korkuyorum. Cuma gunu gidicem kontrole. Peki keseden sonra kalp atışını ne zaman duydunuz aynı hafta mı?
52.29 la öğrendim ben gecikmenin 3.gunuSizin ilk öğrendiğinizde beta HCG kaçtı acaba?
Tmm canım teşekkür ederim ❤
6+3 te kalp atışı gördük canim
Teşekkür ederim52.29 la öğrendim ben gecikmenin 3.gunu
3277 zamanı kaçıncı haftanız oluyor. Ben daha beta HCG baktırmadım.en son değerim 196ydı.gel keseye bakarız demişti. Aradan bir hafta geçti. Bir haftada kese görünür mi bilemiyorum beta HCG kaç oldu bilgim de yok. Şuan 5+2 hamileyim. Acaba diyorum 6. Haftada mı gitsem geç mi olur.3277 de keseyi gördük . Kalp atışı içinde 7. Hafta da gidicem son adet tarihine göre 7 hafta olmuş oluyor 4 Kasım.
Aa demek ki 700ken bile görünüyormuşMerhaba benim 4+1 de göründü kese.yani geçen cuma günü.6 Kasım'da tekrar kalp atışı için çağırdı doktor kısmetse.ilk gittiğimde beta 700 küsur civarındaydı ama küçücük kesen var demişti direkt.3 gün sonra gidince yine baktı kese var gerek yok beta bakmaya dedi.bekliyiruz artık heyecanla
Kesinlikle doktora ve cihaza bağlı bence.ustelik normal karından bakıp gordu.minicik zaten ama olması bile mutlu ediyor deneyin sansinizi bence :)Aa demek ki 700ken bile görünüyormuşo zaman ben de gideyim şansımı deneyeyim acaba beklesem mi diyordum
Tmm teşekkür ederimKesinlikle doktora ve cihaza bağlı bence.ustelik normal karından bakıp gordu.minicik zaten ama olması bile mutlu ediyor deneyin sansinizi bence :)
3277 zamanı kaçıncı haftanız oluyor. Ben daha beta HCG baktırmadım.en son değerim 196ydı.gel keseye bakarız demişti. Aradan bir hafta geçti. Bir haftada kese görünür mi bilemiyorum beta HCG kaç oldu bilgim de yok. Şuan 5+2 hamileyim. Acaba diyorum 6. Haftada mı gitsem geç mi olur.
Çok teşekkür ederim. Bugün gideceğimPardon 3722 di beta o zaman gittim . 5 hafta dedi adet gecikmesinden 10 gün sonra hemen hemen gittim. Şuan 6+5 olduk nasipsekalp atışı için gitcem 4 Kasım'da . Size de sağlıklı bir hamilelik diliyorum hayırlı olsun inşallah değerinizin iki günde iki katına çıktığını (196*2)varsayarsak 7-10 gün sonrası kese gözükür
Gördünüz mü keseyiÇok teşekkür ederim. Bugün gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?