keseyı ve kalp atısını görmeye ne zaman gıttınız

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar benım transferım 19 hazıranda oldu adet tarıhım 1 hazıran keseyi ve kalp atısını görmeye ne zaman gıdıcem...adet tarıhıme gore su anda 4+6 yım transfer tarıhıme gore 19 gunluk....

canım test tarihinden sonra 3 hafta sonra hem keseyi görebilir hem de kalp atışını duyabilirsin. tabii keseyi daha erken görmen de mümkün ama benim doktorum hem keseyi görmenin hem de kalpatışını duymanın aynı anda olmasının daha faydalı olduğunu söylemişti. biraz sabredeceksin ama inanılmaz birşey. tekrar tebrik ederim, allah tamamına erdirsin.

Benim doktorum test tarihinden 17 gün sonrası için kese randevusu verdi. Transfer tarihine göre ise tam bir ay sonraya denk geliyor. ınternetten öğrendiğim kadarıyla, Allah nasip ederse, kalp atışlarını da duyabileceğiz. Seni çok tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. :))

Adacım tekrardan gebeliğin hayırlı olsun...Bana da ayın 17 sinde transfer yapıldı ve kese için 13 temmuza gün verildi, kalp atışı görebilecek miyiz bilmiyorum ancak...

Benim bugün transfer olalı 24.günüm keseyide yolk kesesinide gördük çok şükür adetee göre 5 hafta 4 günlüğüm bebeğimde uyumlu çıktı 7 haftada kalp aışları için gidicez..

ada67 slm canım.aynı gün transferlerimiz yapılmış.benimde transfer 19 haziranda adet tarihimde 1 hazirandı.şimdi tam olarak 5+1 hamileyiz.ben cumaya keseyi görmeye gidecem inş görürüz ALLAHIM çok istiyorum.benimki dondurulmuşlarla olmuştu.seninki nasıldı canım bide değerin kaç çıktı.inş birlikte bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla inşşşş..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ada67 slm canım.aynı gün transferlerimiz yapılmış.benimde transfer 19 haziranda adet tarihimde 1 hazirandı.şimdi tam olarak 5+1 hamileyiz.ben cumaya keseyi görmeye gidecem inş görürüz ALLAHIM çok istiyorum.benimki dondurulmuşlarla olmuştu.seninki nasıldı canım bide değerin kaç çıktı.inş birlikte bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla inşşşş..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam canım ne tesadüf senınle tarıhlerımız aynı....benım 3 denememdı 4 tane embrıyo konuldu hepsı 1 kalıte ıdı ılk degerım 233 2 degerım 431 3 degerım 857 cıktı...kese ve kalp atısı ıcın heyecanlanıyor bırazda tedırgın oluyorum bunlarıda hayırlısı ıle atlatsaydık....sen nerede tedavı oldun kac tane transfer ettıler

ada 67
canım benim ilk denemem.umut tüp bebekte yaptırdım.3 tane transfer edildi.sonuç pozitif.cuma günü burdaki dr gidecem.belki görürüz diye.sonra ist kendi doktorumada gidecem.hayırlısıyla atlatacaz inş.sen sen nezaman keseyi görmeye gideceksinn???

ben hamileliğimin 6. haftasında hem keseleri gördüm hemde kalp atışlarını. ama kalp atışlarının görülmesi 6-10. haftalar arasında değişebilirmiş.ben hamile olduğumu transferin 15. günü öğrendim.15 gün sonrada keseleri ve kalp atışlarını gördük...

ada 67
canım benim ilk denemem.umut tüp bebekte yaptırdım.3 tane transfer edildi.sonuç pozitif.cuma günü burdaki dr gidecem.belki görürüz diye.sonra ist kendi doktorumada gidecem.hayırlısıyla atlatacaz inş.sen sen nezaman keseyi görmeye gideceksinn???
hayırlı olsun canım cok sanslısın ılk denemede yuzun gulmus...bende bugun dr mu aradım pazartesı gıdıcez keseyı ve kalp atısını gorursem rahatlıycam cok huzursuzum bı aksılık olacak dıye ödüm kopuyor nede olsa buralara cok zor ve uzun yollardan geldım...

canım 5 haftamda keseyi 6 haftamda kalp atışlarını gördüm darısı başına
şu an oğluşum 3 aylık....

Back
X