Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kesim Önerisi (hepinizin fikrini istiyorum :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ameliepoulan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
12
1
6
Samsun
Arkadaşlar merhaba. saçlarım bildiğiniz yanık. gerek boya gerek sürekli düzleştirici maşa... yapmadığım eziyet kalmadı. kapkalın telli posuruk.. kortizonlu ilaç kullandığım için dökülüp yenileri çıktı posur posur felaket.
çok sağlıklı uuupuzun yapmak istiyorum. saçıma bu kadar eziyet etmeme rağmen hiçbir zaman bakım yapmadım. şimdi sorum şu. o kadar berbat halde ki uzama da durdu. tek çare kesim..
Nasıl bir kesim yaptırmalıyım ki sağlıklı uzasın :) hem de bir yandan bu kısa saçı mutlu kullanabileyim. ve uzun zaman boyamayacağım için de çok mutsuzum kızıla uzun zaman veda etmek beni şimdiden çok üzüyor. desteğinizi bekliyorum :)

Benimde yanikti omzumda dumduz kestrdim duzlestrmiyorum bile bakim yapiyorum sadece gerekirse örüp cikiyorum disari ama uzuycak bu saclar

Yüz tipini fln bilmiyoruz, saçın ne uzunlukta bilmiyoruz bence bu yüzden pek cevap alamamışsın.Seni bunalıma sokmayacak en kısa boy neyse ona kestir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…