Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kesin çözüm.....

buket_srd

o benim dünyamm
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
30
0
86
İçel Mersin
ya arkadaslar kesin çözüme ulaşanlar yani şöyle yaparak 75 ten 80 e çıktım diyenler vs. varsa yazsın da biz yeni başlayanlara moral olsun....:1rolleyes:

Hmmmm ben tam olarak emin degilim ama gördügüm kadariyla ve annemin demesiylede gögüslerim büyüdü 75a alttan destekli baya sIkIyor yukardan fiskiriyor yani.... Uyguladigim sey Küc cörek otu yagi ve cilek yagi....

AA cup'tan A cup'a geldim diyebilirim ya da şöyle soyleyeyim, 5 cm gibi bir büyüme oldu. yarısı yağ masajları, buz masajı, rezene-adaçayı, küç gibi şeylerle. son yarısı da breast success'le.

AA cup'tan A cup'a geldim diyebilirim ya da şöyle soyleyeyim, 5 cm gibi bir büyüme oldu. yarısı yağ masajları, buz masajı, rezene-adaçayı, küç gibi şeylerle. son yarısı da breast success'le.

tesekkürler ephot umarım devamınıda getirir büyütürsün tatlışları vereliniortak

:sm_confused:
Hmmmm ben tam olarak emin degilim ama gördügüm kadariyla ve annemin demesiylede gögüslerim büyüdü 75a alttan destekli baya sIkIyor yukardan fiskiriyor yani.... Uyguladigim sey Küc cörek otu yagi ve cilek yagi....

tesk aysima ben de senden farklı olarak rezene içiyorum içine çörek otu yağı damlatarak daha 5 gün flan oldu birden bi büyüme beklemiorum tabi devam..ii fışkırtmıssın inş bende fışkırtırım :1hug: sen önceden doldurmuyoımuydu ?:sm_confused:

Yok doldurmiyordu malesef hatda simdi 1beden büyük takmam lazim =) ve gögüslerime dokundugumda aci cekiyorum...

ya gerçekten etkilimidir acaba???

bir buçuk ay şerbetçi otu karışımını yaptım ben yanında adaçayıyla beraber...sonra mersin yağı yaptım....sütyen ölçüsü 75 iken 80 oldu şimdi...her banyoda soğuk su yaptım... ve göğüs geliştirici hareketler yaptım..elleri yumruk yapıp birbirine itmek gibi...bu hareketlerin ve masajın çok faydası var...adaçayını çok severim ben zaten zorlanmadan içtim...çilek yedim buldukça..hurma yedim..en önemlisi hurma:lepi:

hergün;
2-3 tane hurma
mersin yağı(göğüs büyütür düzenli kullanımda) ya da bebe yağıyla masaj
banyo sonrası soğuk su yapmak(bunu mutlaka yapın)
nasılsa mevsimi geldi çilek yiyin buldukça...
adaçayı için...

ve büyüyeceğine inanın...zaten görüceksiniz etkiyikaydirigubbakcemile2

serbetçi otu karışımı dediğin ney peki??

serbetçi otu karışımı dediğin ney peki??

8 yemek kaşığı şerbetçi otuna yarım çay bardağı su koyup iyice ıslatıyosun sonra kaynatıyosun bunu..kaynadıktan sonra 15 dk dinlenmeye bırakıyosun...150ml yağsız kremin içine bu kaynattığın otun hepsini koyuyosun..otunu sapını suyunu ayırmadan koyucaksın...krem soft kremler varya ondan işte..ama dove,nivea,arko olmasın onalrda etki etmiyomuş dediler ben başka markanınkini aldım...neyse kremle bu suyu güzelce karıştırıp 24 saat bekletiyosun...ertesi günü akşam adaçayı içiyosun ve adaçayının posasıyla masaj yapıyosun göğsüne...2 saat sonra yine adaçayı içip yine posasıyla masaj yapıyosun...ve bundan bi saat sonra yani ikinci adaçayını içtikten bi saat sonra kremli otu sürüyosun göğsüne...sürüp bırak..yedirme..o kendi alıyo..uyurken o da etki ediyo...sabah istersen yıka istemezsen yıkama sorun değil..ama adaçayını mutlaka içceksin o etkili çünkü...bu kadar işte...ve bunu aralıksız hergün yapıcaksın ve yaklaşık 2 ay kadar yap..1.5 ay da olur...ve birden bırakma..yavaş yavaş bırak..işte beyle:kedi:

çok teskkr ederm canım detaylı anlattğın için a.s. ama ben adaçayını poşet çay olarak içiyorum posasını nasıl sürecem acaba poşeti delip açsam onu sürsem etkili olur muu??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…