kesin kararli değilmi ?Boşaniyormuyuz:(

kadınların kendılerını dusurdugu durum...

adam haklı sumeyye
dogru yazmıs mesajda yanlıs hıc bırsey yok.

bosanmayarak bu sekılde hıc bı yere varamazsın baskalarının evıne sıgınıp kımseyı de huzursuz etme
bu adamdan bosanacagın ıcın sevınmen gerekırken... bosanmak ıstemıyorsun

Arkadaslar çok ozur diliyorum kafam cok dolu soruyu sormadan paylasmisim.bana akil verirseniz cok ihtiyacim var .bastan kisa kisa anlatmaya calisayim esimle 3 yil konustuktan sonra evlndik 2.5 yildirda evliyiz bi kizimiz var 7 aylik .evlendigimiz ilk gunden beridr surekli is degistiriyordu 3 tane evden cikarildik en sonda avulat zoruyla atildik babasinin evinde kalmaya basladik ve hergunum izdirapti babasi surekli esimi asaliyodu bizi hergun kovuyodu gidin basinizin caresine bakin vs.annesi zaten ruh hastasi esimle bni mutlu gormeeye tahamulu yok hep onunla otrsun kalksin ister neyse daha fazla dayanamayip dayimlarda kaldik esimle hergun huzursuz vardi cunku ama esim hic biseyi degistrmedi ve babamn evine geldim kizim la .konu bu simdide ailem bosanacaksin diyor oda bunu biliyor .ben ona tek kelime yazmiyorum o arada yazio bole msjlar atio konu bu ve ben annesinin babasinin gaziyla hareket ettigini dusunuorum

Boşanmak istemiyor kararlı da değil. Senden bir adım bekliyor. Sende açık açık konuş.

Aileniz galiba evliliğinize çok karışmış adam resmen ailenizin kararını bekliyor.

Sümeyeye aileler yetmemiş bide kadınlar kulubunu çağıralım demiş

bu kadar acımasız merhametsiz yorumlar yapmayın azıcık empati yarın sizin basiniza daha kötüsü gelebilir bunu hic düşünmüyormusunuz kadın belliki çok üzgün ve zor bir dönemde anlatmaya bile hali yok bebeği var ve ise yaramayan anneci bir koca .... Sümeyye canım sen böyle yorumlara bakıp birde buna üzülme emin ol dalga gecenlerin kinayanlarin başına daha fazlası gelir... Bence bu adamdan bir yol olmaz pişman bile değil sen dönmeye kalkarsan sana daha çok eziyet ederler... Bebeğini büyüt sonra is aramaya başla hayat daha güzel olacak... Bende zor bir süreçten geçiyorum ve is arıyorum su anda ve arkamda ailemde yok her şey güzel olacak buna inan bu günler geçecek

bu kadar acımasız merhametsiz yorumlar yapmayın azıcık empati yarın sizin basiniza daha kötüsü gelebilir bunu hic düşünmüyormusunuz kadın belliki çok üzgün ve zor bir dönemde anlatmaya bile hali yok bebeği var ve ise yaramayan anneci bir koca .... Sümeyye canım sen böyle yorumlara bakıp birde buna üzülme emin ol dalga gecenlerin kinayanlarin başına daha fazlası gelir... Bence bu adamdan bir yol olmaz pişman bile değil sen dönmeye kalkarsan sana daha çok eziyet ederler... Bebeğini büyüt sonra is aramaya başla hayat daha güzel olacak... Bende zor bir süreçten geçiyorum ve is arıyorum su anda ve arkamda ailemde yok her şey güzel olacak buna inan bu günler geçecek
Insallah Allah sizinde yardimciniz olsun etrafimda konusacak pek mantikli insanlar yok buraya yazayim istedim umarim kimsenin basina boyle birsey gelmez

Back
X