kesin kararli değilmi ?Boşaniyormuyuz:(

Eline saglik guzel bir ozet olmus ama yukarida bir yerlerde kocanin dogru durust calismadigini kira odenmedigi icin evden atildiklarini esyalari depoya kaldirip annesinin evine gelmek zorunda oldugunu okudum sanki.
Sümeyye ailede yaşanan geçimsizliklerden bunalıp baba evine dönüş yapmış ve bir bebeği var ve ortada uzun süreli bir sesizlik olunca sümeyyenin kocası bu iş böyle olmaz ortada bir bebek var bunu bir çözüme bağlıyalım diye mesaj yazmış
Sümeyede bunu bizimke paylaşmış
Anladığım kadarı ile sümeyyenin kocası yaşanan olumsuzluklardan sümeyyenin ailesini sorumlu tutuyor
Sümeyye ise ne yapacağını bilmiyor
Yorum kısmına gelince susmak ççzüm değil bu konuda eşin haklı sümeyye

Anlamak için beyin fırtınası mı yapalım anlamadım ki. Bi girizgah yapaydınız keşke. Eşinizle de sorunları böyle mi çözmeye çalışıyosunuz "ben söylemem sen anla" şeklinde?
Geleceğimiz yok biliyoruz demiş bu arada gayet açık bence.
Bir de merak ettiğim mesajı direk kopyala yapıştır ile mi yazdınız buraya? Eğer öyleyse, kızların sesli harf kullanmamasına, istemiorum falan yazmasına alıştık da erkekler de başladıysa vay halimize. Liseli aybüke yazmış gibi mesajı. Çk ktym kusuorm şu an tadında.

Eline saglik guzel bir ozet olmus ama yukarida bir yerlerde kocanin dogru durust calismadigini kira odenmedigi icin evden atildiklarini esyalari depoya kaldirip annesinin evine gelmek zorunda oldugunu okudum sanki.
Dur konuyu çözeceğiz konu sahibine rağmen:)

O neydi gizzzz?
Yahu bu ne böyle doğru düzgün yazmayıp bide çare bekliyorsunuz Sümeyye :işsiz:

Sümeyye uzun zamandır susuyorsunuz olm gittin oraya ailenle oturuyosunuz bi kararınız bi düşünceniz bi durdugunuz nokta yokmu susarak bu iş çözülmez çözemezsiniz baban nie kimseye bişey demio seni o çok düşünen annen niye bişeler yapmıo bak bu şekilde olmaz ortada bi bebek var bnm bebegim ve her gecen gün daha farklı boyuta varıo iş bu işi çözümle artık ailene söyle açık olsunlar bizim seninle bi gelecegimiz yok sende bnde ailende çok çok iyi bilioruz tek istegim artık susmamanız bişey söyleyin oturup knuşucaksanız knuşalım yada bişeyler yapmayı düşünüosanız yapın ama artık suskunluk istemiorum otur ailenle adam akıllı knuş ne yapmak gerekiosa bi karara varın ve bizi bilgilendirin böyle susarark hiç bi yere varamazsınız varamayız
Sessizlik delirtmiş işte
Adam baya stres yapmış
Boşanmaya niyeti falan yok bunun ne kararı
Konuşalım,anlaşalım,kavuşalım demek istemiş
Ailenede kızmış arayı yapmıyorlar diye
Ne zamandır ayrısınız siz

Arkadaslar çok ozur diliyorum kafam cok dolu soruyu sormadan paylasmisim.bana akil verirseniz cok ihtiyacim var .bastan kisa kisa anlatmaya calisayim esimle 3 yil konustuktan sonra evlndik 2.5 yildirda evliyiz bi kizimiz var 7 aylik .evlendigimiz ilk gunden beridr surekli is degistiriyordu 3 tane evden cikarildik en sonda avulat zoruyla atildik babasinin evinde kalmaya basladik ve hergunum izdirapti babasi surekli esimi asaliyodu bizi hergun kovuyodu gidin basinizin caresine bakin vs.annesi zaten ruh hastasi esimle bni mutlu gormeeye tahamulu yok hep onunla otrsun kalksin ister neyse daha fazla dayanamayip dayimlarda kaldik esimle hergun huzursuz vardi cunku ama esim hic biseyi degistrmedi ve babamn evine geldim kizim la .konu bu simdide ailem bosanacaksin diyor oda bunu biliyor .ben ona tek kelime yazmiyorum o arada yazio bole msjlar atio konu bu ve ben annesinin babasinin gaziyla hareket ettigini dusunuorum

Sessizlik delirtmiş işte
Adam baya stres yapmış
Boşanmaya niyeti falan yok bunun ne kararı
Konuşalım,anlaşalım,kavuşalım demek istemiş
Ailenede kızmış arayı yapmıyorlar diye
Ne zamandır ayrısınız siz
Kavusalim falan demiyor direk bosanalim diyor aslindada bn kndimi kandiriyorum

Kavusalim falan demiyor direk bosanalim diyor aslindada bn kndimi kandiriyorum
Boşanmak isteyen adam o kadar laf saymaz çoktan açmıştı davayı
Gerçi sende barışmak istiyorsun anladığım kadarıyla
Bulmuş mu iş çalışıyor mu

Olmaz bu is canim diger konundan hatirliyorum esinin ailesinin yaptiklarini sizi ayirmak istediklerini..
Esin karsi cikip birseyler yapmaliydi kendini harab etme birak ipi kopsun ne bu kendine verdigin skinti
be bacim.

Boşanmak istemiyor senin olmaz demene bakıyor. Ama bence boşa bu adamı erkeğin bu kadar gururlusu akla zarar...
Bosanmiycaksan git al karını yani böyle roman yazani da ilk defa görüyorum:KK51:

Arkadaslar çok ozur diliyorum kafam cok dolu soruyu sormadan paylasmisim.bana akil verirseniz cok ihtiyacim var .bastan kisa kisa anlatmaya calisayim esimle 3 yil konustuktan sonra evlndik 2.5 yildirda evliyiz bi kizimiz var 7 aylik .evlendigimiz ilk gunden beridr surekli is degistiriyordu 3 tane evden cikarildik en sonda avulat zoruyla atildik babasinin evinde kalmaya basladik ve hergunum izdirapti babasi surekli esimi asaliyodu bizi hergun kovuyodu gidin basinizin caresine bakin vs.annesi zaten ruh hastasi esimle bni mutlu gormeeye tahamulu yok hep onunla otrsun kalksin ister neyse daha fazla dayanamayip dayimlarda kaldik esimle hergun huzursuz vardi cunku ama esim hic biseyi degistrmedi ve babamn evine geldim kizim la .konu bu simdide ailem bosanacaksin diyor oda bunu biliyor .ben ona tek kelime yazmiyorum o arada yazio bole msjlar atio konu bu ve ben annesinin babasinin gaziyla hareket ettigini dusunuorum

İlk mesajı görmeden yorum yapmam ben... :63:

kız aklımızı aldın bune

Ailecek mi boşanacaksınız ailecek mi karar vereceksiniz boşanmaya?
Peki ya koalisyon olmazsa?
Yeteri kadar oy çıkmazsa ne olacak?
Yeniden seçime mi gidilecek yoksa referandumla mahalleye mi sorulacak?

Arkadaşım evli olan sensin milleti karıştırmayın gidin konuşun kararınızı bebeğiniz için 2 kişi verin!!! Sürü değil bireysiniz!!!

sen ne dedin bu mesaja sumeyye?

anneme bi sorup geliim mi dedin :olamaz:

Bence susmaya devam..

sanırım sen boşanmak istemiyosun ama adam kararlı gibi. bi geleceğimiz yok demiş. gerçekten boşanmakisityorsa sizind e susup onu oyalamaya hakkınız yok. oturun ve konuşun adamın dediği gibi.

Sümeyeye aileler yetmemiş bide kadınlar kulubunu çağıralım demiş

Bana da adam boşanmak istemiyor gibi geldi!
Gelin konuşalım ne yapacağımıza karar verelim ailecek konuşalım demeye getirmiş heralde
Ben bukadar anladım:eek:

mesajı kadın erkeğe yazmış sandım başta valla kafam karıştı:KK48:

Neler yasandi orasini bilmiyoruz ama adam isyaninda hakli herseyi acik acik yazmis siz neden susarak babanizin evinde bekliyorsunuz? Adam demek istyorki ya bosanalim yada devam edeceksek edelim.ailene bagli oldugunun lafinida sokmus bu arada

Zor zahmet okudum mesajınızı.
Lütfen Türkçe dersinde yer alan Yazım Kuralları konusunu bir güzel çalışın.

Bizim seninle bir geleceğimiz yok yazmış!
Bir de karar verin yazmış!

Kararı zaten kendisi vermiş baksanıza.

Diyorki
Bişey deyin artık
Çocuğunda aldıralım bir an önce boşanalım

Sümeyye belli ki sen, sen olamamışsın. ailen ne diyosa onu yapmışsın, ailenin lafını dinlemişsin hep ki adam da annen baban niye bişe demiyo diyo artık. Adama hiç bişey dememişsin ki adam ne konuda kararlı olacak, senden bir adım bekliyor sende susuyormuşsun işte. ne bekliyon adamdan

Bu es i affedersin ama direk cöpe atacaksin.

o zaman boşan.
o hastalıklı ailede çocuğa yazık olacak.

İlla da boşanalım demiyor. Karar verin diyor. Geri döndüğünde kendin döndün diyecek. Boşanırsan da onun ailesi boşattı diyecek. İki ucu...

Aileni ya da onun ailesini bilmem de sen niye boşanmıyorsun bu adamdan?

Back
X