- 6 Aralık 2021
- 892
- 1.401
- 63
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
Erkek canımBenim eylul 1994 esimin mayis 1985 bebeklerin suan planlanan mayis 2026. Tesekkurler simdiden
O da erkekCok tesekkur ederim herkes erkek diyor zaten ben okeyim cevabaarkadasimin kiz temmuz 1988 erkek subat 1994 bebek 2026 mayis buna da bakar misin
Aynı ay olduğu için günleri de lazım anne baba aynı ayda çakışınca gün hesabı yapmak gerekiyorHaydason bir tane kiz 1989 mart erkek 1985 mart bebek 2026 mayis
Kız çıktıBaba 3 mart anne 12 mart
Kız çıkıyor canım tuttu muAnne 96 29 ekim baba 15 mayıs 95 bebe 2025 3 eylül
Hayır erkekKız çıkıyor canım tuttu mu
Kız canımAy lütfen bana da söyleyin:)
Anne nisan 1985, baba eylül 1987 bebek mayıs sonu 2026 da doğacak nasipse
Ay ben biliyorum ama merak ettimKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşinizin kendinizin ve çocuğun doğum yılını ve ayını yazın hesaplayalım
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Sonuç belli olunca ilk sana yazıcam :))Kız canım
benim ağustos 1998, eşim şubat 1999, bebeğimiz mayıs 2026 inşallahKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Bence cinsiyeti belli anneler yorum yapsın deneyelimKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşim mayıs 1980Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?