- 6 Aralık 2021
- 1.040
- 1.545
- 83
- Konu Sahibi Prettywomaan
KızBenim nisan 1993 eşimin ekim 1993 bebeğimin tahmini doğum tarihi ağustos 2026yalnız bebeğimin varlığını daha bugün öğrendim betam 72
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızBenim nisan 1993 eşimin ekim 1993 bebeğimin tahmini doğum tarihi ağustos 2026yalnız bebeğimin varlığını daha bugün öğrendim betam 72
![]()
Bir oğlum var kız olsun çok istiyorum inşallah aminnn
ErkekAnne 1982 nisan
Baba 1985 ekim
Çocuk 2026 agustos
Peki 2025 Şubat ne cıkıyordu
KızPeki 2025 Şubat ne cıkıyordu
Cok tesekkur ederim herkes erkek diyor zaten ben okeyim cevabaarkadasimin kiz temmuz 1988 erkek subat 1994 bebek 2026 mayis buna da bakar misin
Haydason bir tane kiz 1989 mart erkek 1985 mart bebek 2026 mayis
![]()
Sonuç belli olunca ilk sana yazıcam :))
benim de gönlümden geçen o, hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. 2 hafta sonra öğreneceğiz dönüş yapıcam size![]()
Ay inşallah allahım o kadar istiyorum ki bir oğlum var birde kızım olsa ne mutlu olurum Salı günü özele gideceğim öğrenince Burdan yazarım
Kızlar haftalar geçmiş kimlerin tuttu kimlerin tutmadı bi yazın bakalımbugün ikili test yaptırdım doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra tam netleşir dedi. 1 kızım var umarım doğru çıkar![]()
Teşekkürler ama benim oğlum oldu, yani tamda kesin çıkmıyor demekki.
Eskiden annemlerde böyle bir hesaplama yapıyorlardı nasıl yapıldığını bilmediğimden size sormuştum.Teşekkürler ama benim oğlum oldu, yani tamda kesin çıkmıyor demekki.
Benim Aralık 1994Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşinizin kendinizin ve çocuğun doğum yılını ve ayını yazın hesaplayalım
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin![]()
KızBenim Aralık 1994
Eşim Kasım 1990
Bebiş Ağustos 2026
benim de oğluşum olacak, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahKızlar haftalar geçmiş kimlerin tuttu kimlerin tutmadı bi yazın bakalım![]()
Ben uc tane sormustum erkek ve kiz tuttu ama bana da erkek denmisti kiz geliyorKızlar haftalar geçmiş kimlerin tuttu kimlerin tutmadı bi yazın bakalım![]()